Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Počítač padá

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Hop
Návštěvník
Návštěvník

Počítač padá

#1 Příspěvek od Hop »

Dobrý den,
prosím o pomoc s počítačem, který několikrát denně padá - restartuje se přes modrou smrt. Jednou jsem si stihl všimnout nápisu Co selhalo: ntu.sys
Nejde mi na počítači spustit adwcleaner.
Posílám výpisy v příloze, děkuji za pomoc nebo radu.
S pozdravem
Pavel Papežík
Přílohy
papepa.zip
(21.25 KiB) Staženo 68 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Počítač padá

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Otevřte adresář Windows\minidump, Soubory v něm zabalte do raru a přiložte k vašemu příštímu postu. Děkuji.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Hop
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Hop »

Děkuji za rychlou odpověď.
minidump posílám v příloze, stihl jsem teď ještě nechat projet pc příkazem sfc /scannow log přidávám.
Přílohy
010321-9000-01.zip
(266.17 KiB) Staženo 68 x

Hop
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Hop »

Ještě posílám info z poslení modré smrti, která proběhla před sfc /scannow
Kód zastavení: KMODE EXCEPTION NOT HANDLED
Co selhalo: Ndu.sys

Na webu vidím doporučení odinstalovat Malwarebytes.
Jen pro zajímavost píšu: abych se dostal na forum viry cz, musel jsem do malwarebytes přidat výjimku pro tuto stránku.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

MBAM určitě odinstalujte. Dále zkuste přeinstalovat/aktualizovat ovladač gr. karty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Hop
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Hop »

Rudy,
opět velmi děkuji a můj kamarád taky!
Přejeme Tobě a všem, kdo přes toto fórum pomáhají:
Požehnaný rok 2021,
pohodu osobní a rodinnou,
zdraví, radost a naději!
Ještě jednou díky!
S pozdravem
Pavel Papežík

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Hlavně, aby to opravdu pomohlo. Možností je několik. Nemáte zač a vše nejlepší do nového roku! :)

Varování:

Zamčeno