Právě je 26 kvě 2020 11:06

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 10 bře 2020 18:29 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 09 dub 2006 13:08
Příspěvky: 50
Dobrý den,prosím o pomoc.Přestal se aktualizovat Malwarebytes.
Po nové instalaci se nic nazměnilo-vždy se objeví chybová hláška.
Adwcleaner nic neobjevil,jinak je PC v pohodě.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 10 bře 2020 22:41 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 30 pro 2013 22:29
Příspěvky: 3747
Bydliště: Bratislava
Ahoj. Presne aka chybova hlaska sa zobrazuje? Ide o aktualizaciu celeho programu Malwarebytes alebo iba o aktualizaciu virusovej databazy?

_________________
Absolvent skoly pre novacikov :)
E-mail: conder (zavinac) forum.viry.cz

Ak nieco nie je jasne, pytaj sa. Odporucam mat vzdy zalohovat dolezite data (dokumenty, fotky a ine).

Fixlisty a ine scripty su pisane len pre konkretny PC. Nepouzivajte ich na inych zariadeniach, inak hrozi poskodenie systemu alebo strata dat.
Ak mate podobny problem ako iny uzivatel, prosim, zalozte si vlastnu temu.

V pripade spokojnosti je mozne podporit forum. Dakujeme!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 11 bře 2020 18:30 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 09 dub 2006 13:08
Příspěvky: 50
Nejde aktualizovat virová databáze. Mbam verze 1.75

Došlo k chybě.Prosíme o oznámení kódu chyby
našemu týmu podpory.
Program_error_updating (0,0,hosts not found)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 11 bře 2020 18:57 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 30 pro 2013 22:29
Příspěvky: 3747
Bydliště: Bratislava
Toto je uz niekolko rokov stara verzia Malwarebytes (popravde sa aj cudujem, ze doteraz fungovala). Odporucam ju uplne odinstalovat a precistit PC cez odinstalovaci nastroj Malwarebytes podla tohto navodu (ak niecomu nerozumies, tak daj vediet a napisem postup v slovencine): https://support.malwarebytes.com/hc/en- ... 0039023473

Nasledne odporucam nainstalovat aktualnu verziu z malwarebytes.com.

_________________
Absolvent skoly pre novacikov :)
E-mail: conder (zavinac) forum.viry.cz

Ak nieco nie je jasne, pytaj sa. Odporucam mat vzdy zalohovat dolezite data (dokumenty, fotky a ine).

Fixlisty a ine scripty su pisane len pre konkretny PC. Nepouzivajte ich na inych zariadeniach, inak hrozi poskodenie systemu alebo strata dat.
Ak mate podobny problem ako iny uzivatel, prosim, zalozte si vlastnu temu.

V pripade spokojnosti je mozne podporit forum. Dakujeme!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 12 bře 2020 04:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 09 pro 2006 06:19
Příspěvky: 8708
Bydliště: Jablonec nad Nisou
:( Konec podpory WinXP :cry:

_________________
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 12 bře 2020 21:03 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 09 dub 2006 13:08
Příspěvky: 50
Stáhl jsem soubor-mb support +++ exe.Při pokusu o otevření se objeví okno:
NET 4.0 updates are required,but not detected on this machine.Please check
for the latest.NET updates using Windows update and then try again.

Anglicky umím velice málo.Vim že XP je zastaralé,ale pracuje podstatně
rychleji než můj notebook s Windows 10,proto jej používám raději.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 13 bře 2020 15:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13793
Bydliště: BB-SK
Skus doinstalovat .NET4 https://www.microsoft.com/cs-cz/downloa ... x?id=17718

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 17 bře 2020 20:11 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 09 dub 2006 13:08
Příspěvky: 50
NET Framework 4 doinstalován ale stále stejná hláška.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 18 bře 2020 16:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13793
Bydliště: BB-SK
https://forums.malwarebytes.com/topic/2 ... indows-xp/
Skus nainstalovat verziu mb3-legacy

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 19 bře 2020 18:32 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 09 dub 2006 13:08
Příspěvky: 50
Mb3-legacy jsem nainstaloval,ale poté aplikace nereagovala
na jakékoliv pokusy o spuštění.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 19 bře 2020 18:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13793
Bydliště: BB-SK
s prikazoveho riadku spust
chkdsk/r
Restart
Potom spust
sfc/scannow
Ak to nepovedie k uspechu nechaj si skontrolovat logy FRST v sekcii logy

_________________
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Malwarebytes
PříspěvekNapsal: 24 bře 2020 18:49 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 09 dub 2006 13:08
Příspěvky: 50
Bohužel,ani toto nepomohlo.
Zkusím v jiné sekci FRST.Zatím moc děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?