Zdravím, nikde nemohu najít jak udělat aby se mi nezobrazovaly ikony na liště např. takové "Bezpečně odebrat hardware a vysunout médium", Zabezpečení Windows, OneDrive a Správce zvuku Realtek.
Kdyby někdo věděl byl bych mu vděčnej.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Děkuji mnohokrát, ještě se chci zeptat nešlo by udělat to aby to nebylo jen schované v té šipce ale úplně to vyhodit?
Ale to podle mě na nových W10 nejde, co myslíte ?
Třeba mě štve to když zapojím hdd tak tam mám tu miniikonu
Jinak děkuji Rudy
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.