Moje otázky:
1. Čo vie človek vyčítať z IP Adresy (Smrteľník alebo Hacker)
2. Ja som si pozeral svoju IP Adresu cez web www. ip8 .com a hodilo mi to krajinu kde žijem, ale hlavné mesto. Presnejšie miesto a názov providera od koho mám internet. Bývam od hlavného mesta na niekoľko stoviek KM. To znamená že, keď som aj na stránkach ako Facebook, Google, Twitter. Alebo stránky ktoré obsahujú cookies ktoré zhromažďujú dáta tak oni vidia moju IP Adresu, ale nevidia moje presné bydlisko, iba miesto toho providera?
3. Keby sa podarí hackerovi získať IP Adresu. Ako s ňou vie naložiť? V každom PC používam Antivírusy + Malwarebytes a AdWare cleaner, čístím PC po každej návšteve internetu. Ale keby hej, vie mi uškodiť, alebo on nájsť moje pravé bydlisko, meno, rodné číslo.
4. Či je pravda že len provider vie moju presnú Adresu, Meno, rodné číslo. Keďže kvôli zmluve keď som si predplatil internet. A on ich nemôže poskytovať nikomu inému, len Polícií SR, alebo ľudí čo na to majú právo zo zákona.
Prepáčťe že som sa tak rozpísal, ale naozaj ma zaujíma táto téma a chcem sa cítiť na Internete čo najbezpečnejšie. Mám dojem že Internet je čoraz väčšie a väčšie zlo