je tu už sakra dlouho (možná 10 let zpět), co jsem tu s vámi řešil problém na mém tehdejším PC a pomohli jste mi, tak jsem si na toto fórum znovu vzpomněl, protože už jsme trochu bezdradní (ve firmě). Nyní máme jeden problém na třech PC s Windows 7, kterého se nedokážeme zbavit. Nicméně kompetentní osoba, která tohle u nás řeší, je nyní nedostupná, ale nám už tak trochu docházejí nervy, protože třeba i 10x za pracovní dobu natvrdo resetujeme PC, takže to jdu už řešit na vlastní triko.
Začalo se to dít od začátku prosince 2018. Člověk normálně pracuje a z ničehonic se PC "hryzne" a nejde nic jiného než tvrdý reset. Původně jsem myslel, že odchází něco z HW, ale dva kolegové si na to začali stěžovat ve stejnou dobu jako já. Nějaké diskuze na netu to svalovaly na aktualizace, nicméně sranda je, že já jsem žádné od roku 2017 neinstaloval. Nicméně pro jistotu šéf nařídil, ať je nainstaluji a pak odinstaluje všem ty podezřelé a špatné, které by to mohly způsobovat. Nepomohlo. Další zajímavostí je, že někteří kolegové (také s Windows 7) tyhle potíže nemají.
Prosím tedy o radu, jaké programy mám stáhnout a spustit přes ně kontrolu. Vím, že tu dřív frčel MWAV aj. utilitky, tak se radši ptám, než vám tu rovnou vkládat logy, které třeba ani nepotřebujete.
Moc díky za všechny rady, protože už se blíží moment, kdy otevřu okno a PC poletí...