po poslednej aktualizacii sa mi objavil lokalny disk E. Rad by som sa ho zbavil, nakolko mi stale vyhadzuje hlasku nedostatok miesta na disku E a ide ma z toho ......... Viete mi s tym prosim pomoct?
Zdravím!
Tenhle problém jsme tu zatím neměli. Nejprve zkuste tu aktualizaci odinstalovat. Problém zřejmě způsobuje něco, co je v PC nainstalováno. Uvidíme.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
myslel jsem ze to spusobil office 2013, lebo ten jse aktualizoval posledny. Po jeho odinstalovani jse nic nestalo a disk zostal. nevim ci to nemohla spusobit posledna aktualizace windows 10
zkusme problémovou partitionu skrýt před průzkumníkem.
Win+R -> diskmgmt.msc -> pravým na oddíl E: -> Zmenit pismeno jednotky a cestu -> odebrat.
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
start -> vepis cmd -> klik pravym a vyber Spustit jako spravce -> vepisuj nasledujici prikazy (uprav dle tveho PC)
diskpart
list disk
select disk CisloTvehoSystemovehoDisku
list volume
select volume CisloTvehoSystemovehoOddilu
remove letter=e
exit