Čauky ... chci se zeptat jestli by šlo sestavit "herní" pc .. no nemusí být herní .. mě by to bohatě stačilo na wowko a lolko ^^ prosím no hate .. ^^ na další hry ani nemám čas .. jde o to .. že už mám ntb .. na kterém hraji ... a lolko se mi na něm neseká ani wow .. krom .. jestli někdo ví .. o čem mluvím v raidu 15 -+ o pokovaní pfvního bosse se mi vždy sekne obraz ... a nebo spíš i zasekáva .. wowko mam na střední grafice .. ale když expim atd .. dungy .. tak vysoké .. není to tím že ho mám nějak v něm zanešený něčím? Jedná se o ASUS X555LN-XO003H má dvě grafiky .. nepomůže třeba změnit hrát přes tu druhou graf. Kartou? Planuji ho dát do servisu
http://www.entercomputer.cz .. doufám .. že to je dobrá volba

takže jestli teda mam počkat jak to bude fakat po servisu .. a zaplatit si to .. a nebo kašlat na to a koupit si sestavený pc? Předem se omlouvám za to .. že nevím co vše ma ten pc obsahovat .. :/ nemusí být nějak přehnaně herní stačí mi na wow.. když se mi to v raidu nebude sekat .. a nebo počkat teda po servisu ntb co mám...
Tady jeden nápad -+15k
https://www.czc.cz/223205,223703,224061 ... 86402/kody
(Skoro to samé napsané)
Ale jestli by jste dokazali i něco vyměnit za lepší ..o něco dražší trošku ale vykoněji dobrý ...
Chci to mit hlavně na hry jménem world of warcraft a league of legends ... jiné hry nějak neřeším .. ani by nebyl čas 20k za pc je asi blbost dávat .. když nejsem nějaká maniačka na hry opravdu stačí hlavně na ty dvě ... aby se mi wow nesekalo .. v raidu s 25 +- lidma
Jinak ten ntb co mám .. stál 15k .. uz nejak ted 8-+ a za opravu displaye bych dala 3k .. ciz je dost :/ a prav3 premyslim .. jestli neni lepsi nahodou koupit novy ...

divala jsem se na novy display na nejake obchody .. a tam stoji nejak 1,5k .. v servisu za to chteji moc :/ ten novy pc .. 15k nejak ... monitor do ceny nepočítám .. ten je zvlášť
》》Nebudu muset ani řešit FPSka v lolku? Protože u lolka jsou důležité

ať nemusím mít třeba max 30-60 .. třeba bych byla ráda i za 100+
Děkuji že jste si udělali čas a přetli jsi to .. a když tak poradili