Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s WiFi, žlutý vykřičník

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ivet
Návštěvník
Návštěvník

Problém s WiFi, žlutý vykřičník

#1 Příspěvek od Ivet »

Zdravím. Mám takový menší problém, který mě nesmírně depta již pár posledních dní. Mám doma router Netis, který funguje. Jak jinak. Problém je v tom, že můj počítač se na něj připojí, i na WiFi která ale po chvíli spadne a u připojení se objeví žlutý vykřičník. Dám odstranit potíže a internet znovu najede. Po chvilce ale opět to samé. Předtím to jelo bez problémů. Přítel se svým počítačem se připojí normálně. Zkoušela jsem se svým počítačem připojit jinde a jede to bez problémů. Tedy, zkoušela jsem aktualizovat síťovou kartu - nejnovější verze, takže tím to asi nebude... Oprava hlásila... Ze je problém s přístupovým bodem a připojením. Vytáhnuti routeru že zásuvky nepomáhá. A když už tak jen na pět minut a zase to spadne. Už vážně nevím co s tím mám dělat, dále když už WiFi je bez žlutého vykřičníku, vyskočí hláška, byla zjištěna změna sítě a ende :shock: poradi mi někdo pls?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s WiFi, žlutý vykřičník

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste nejprve restartovat router a pokud by to nepomohlo, přeinstalujte jeho ovladač.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět