Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s AMD VISION Engine Control Center

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Ve dnech 5.9. - 7.9.2025 budou někteří z nás na každoročním srazu teamu našeho fóra. V této době se může stát, že budete o něco déle čekat na naší odezvu. Děkujeme a omlouváme se.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Salama
Návštěvník
Návštěvník

Problém s AMD VISION Engine Control Center

#1 Příspěvek od Salama »

Zdravím :)
Mám problém s AMD VISION Engine Control Center, při aktualizacích hlásí chybu i při zapnutí hlásí chybu.
"Nelze spustit aplikaci AMD VISION Engine Control Center. Nejsou žádná aktuální nastavení, která lze konfigurovat prostřednictvím aplikace AMD VISION Engine Control Center."

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s AMD VISION Engine Control Center

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Řešilo se to zde: https://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=4&t=113490 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Salama
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Salama »

ale já mám problém s CPU

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Salama píše:ale já mám problém s CPU
O tom jste dosud neuváděl nic. Tak jak to vlastně je? Máte problém s AMD VISION Engine Control Center, nebo s procesorem?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Salama
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Salama »

Už od 18.11.2017 mi hlásí neúspěšně nainstalovanou aktualizaci Advanced Micro Devices, Inc driver update for AMD SMBus

Datum instalace: ‎18.‎11.‎2017 22:46

Stav instalace: Neúspěšné

Podrobnosti o chybě: Kód 80070103

Typ aktualizace: Důležité

This driver was provided by Advanced Micro Devices, Inc for support of AMD SMBus

poslední pokus o aktualizaci byl 21.12.2017, kdy jsem si toho všimnul.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

To je ovladač grafiky. Co má společného s CPU?

Varování:

Odpovědět