Právě je 13 lis 2019 01:52

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


TIP: Před položením dotazu se prosím podívejte do databáze znalostí ESET: https://servis.eset.cz/index.php?/Knowledgebase/List

Přečtěte si prosím před položením dotazu tato pravidla sekce ESET: viewtopic.php?f=56&t=119537



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SOLVED: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 21 pro 2017 12:50 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 zář 2003 10:13
Příspěvky: 10
Chtěl jsem si to vyzkoušet. Ale vytvořené USB nebootuje. Prosím nemáte nějaký tip?

Stejnými prostředky vytvořené CD bootuje.


Naposledy upravil Xaver dne 08 led 2018 16:02, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 21 pro 2017 13:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13503
Bydliště: BB-SK
treba pozriet v BIOS-e:
1. ci mas povolene bootovanie z USB :???:
2. v boot prioritách musi byt USB vyssie ako HDD

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 21 pro 2017 14:55 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 zář 2003 10:13
Příspěvky: 10
JaRon píše:
treba pozriet v BIOS-e:
1. ci mas povolene bootovanie z USB :???:
2. v boot prioritách musi byt USB vyssie ako HDD


díky moc, toto mám ošetřené, zkoušel jsem to na obou svých noteboocích, chová se to stejně. Fleška blikne, jak na ní počítač přistoupí, ale pak to bootuje následujícím v pořadí. Jakoby ta fleška neměla správně partition. Zkoušel jsem i jinou flešku. Zkoušel jsem i Rufus. Samozřejmě ale v první řadě i ten originální nástroj od Esetu.Oba moje notebooky mají UEFI.

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 21 pro 2017 16:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2005 13:39
Příspěvky: 13503
Bydliště: BB-SK
Pozri toto http://www.servispckupka.cz/jak_vytvori ... indows.php

_________________
RSIT |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |Avenger |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 03 led 2018 11:06 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 zář 2003 10:13
Příspěvky: 10
JaRon píše:

díky, ale to nefuguje.

Nechce se mi věřit, že by nástroj Esetu pro vytvoření bootovacího USB nefungoval. Spíše by mne zajímalo, zda neodhadnete, co bych mohl dělat špatně. Stále se s tím potýkám, Bootování z CD je pomalé a to USB by se moc hodilo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 03 led 2018 21:15 
Offline
Rádce
Rádce

Registrován: 22 srp 2009 18:06
Příspěvky: 1016
Asi zbytocne, ale navody (preklikat sa rozne hore-dolu) priamo od ESETu nepomahaju?
:arrow: https://support.eset.sk/kb2965/

_________________
----


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 05 led 2018 13:10 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 zář 2003 10:13
Příspěvky: 10
Tatry03 píše:
Asi zbytocne, ale navody (preklikat sa rozne hore-dolu) priamo od ESETu nepomahaju?
:arrow: https://support.eset.sk/kb2965/


to je nedorozumnění, mě se jedná o
https://www.eset.com/int/support/sysrescue/

Eset Sysrescue Live
a to je jiné. Nicméně, nebootuje mi to z usb.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 05 led 2018 16:26 
Offline
Rádce
Rádce

Registrován: 22 srp 2009 18:06
Příspěvky: 1016
Podla mna sa tam pise o vytvoreni bootovatelneho USB, CD so systemom SysRescue. :?:

Mozno, ak sa da, tak skusit bootovanie "legacy". :???:

_________________
----


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 06 led 2018 15:22 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 zář 2003 10:13
Příspěvky: 10
Tatry03 píše:
Podla mna sa tam pise o vytvoreni bootovatelneho USB, CD so systemom SysRescue. :?:

Mozno, ak sa da, tak skusit bootovanie "legacy". :???:


Vytvořeno prostředky z té stránky by to mělo fungovat. Nebootuje ani v legacy módu.
To je nadělení! :|

Mimochodem, zkoušel jste to někdo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 06 led 2018 15:47 
Offline
Rádce
Rádce

Registrován: 22 srp 2009 18:06
Příspěvky: 1016
CD ano, aj fungovalo, ale USB nie. :wacko:
Podla mna by bolo dobre napisat priamo na podporu ESETu, mozno na nieco pridu. :)

_________________
----


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: SOLVED: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 08 led 2018 14:47 
Offline
Návštěvník
Návštěvník

Registrován: 29 zář 2003 10:13
Příspěvky: 10
Tatry03 píše:
CD ano, aj fungovalo, ale USB nie. :wacko:
Podla mna by bolo dobre napisat priamo na podporu ESETu, mozno na nieco pridu. :)


Eset poradil
1.Legacy boot
2.Jiný USB stick

A konečně! USB stick Pretec 8GB USB 2, starý, ale funguje :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: SOLVED: Eset SysRescue nebootuje.
PříspěvekNapsal: 10 led 2018 19:44 
Offline
Rádce
Rádce

Registrován: 22 srp 2009 18:06
Příspěvky: 1016
Tak konecne uspech. :thumbsup:
Vytrvalost :26: prinasa.

_________________
----


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Přispějete na provoz fóra?