Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nelze spustit PC.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
MaleM
Návštěvník
Návštěvník

Nelze spustit PC.

#1 Příspěvek od MaleM »

Dobrý den,
podobných problémů jsem zde viděl mnoho ale žádný návod nepomohl.

Problém se oběvil přibližně dva týdny zpět, kdy jsem nemohl spustit PC. Při spouštění mi naběhlo pouze logo windows a zpráva "Spouštění systému Windows". Počítač se nespustil po přibližně 1 hodině. Od té doby jsem kvůli odjezdu do zahraničí PC nepoužil. (Už se mi stalo, že při stejném problému se mi další den PC spustil) Po příjezdu problém stále přetrvává. Naskočí pouze logo Windows a zpráva "Spouštění systému Windows" a nic víc. Při spouštění Nouzového režimu, Nouzového režimu s příkazovým řádkem se načítají soubory a vše se zasekne u hlášky "windows\system32\drivers\avgbidshx.sys". Poté se načítání zasekne a dál se nehne. Při spouštění Poslední znemé funkční konfigurace naběhne taktéž logo windows a hláška "Spouštění systému Windows" a dál se nehne.

Mám PC asi 5 let starý. Systém Windows 7 32bit.

Problém jsem již kdysi měl a byl vadný Hard disk (cca 1rok zpátky), takže mi přijde divné aby to byl znovu hard disk.

Márty84
VIP
VIP

Re: Nelze spustit PC.

#2 Příspěvek od Márty84 »

Zdravim :)

Ten soubor patri AVG. Nicmene tezko se da neco vycistit, kdyz system nenajede :-(
Pokud nejde spustit system ani v nouzovem rezimu, je moznost bud dat tovarni nastaveni, nebo zkusit opravu z instalacniho media.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

MaleM
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od MaleM »

Márty84 píše:Zdravim :)

Ten soubor patri AVG. Nicmene tezko se da neco vycistit, kdyz system nenajede :-(
Pokud nejde spustit system ani v nouzovem rezimu, je moznost bud dat tovarni nastaveni, nebo zkusit opravu z instalacniho media.
Přesně nechápu co je myšleno tím továrním nastavením. Při tom potřebuju instalační CD taky?

Márty84
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Márty84 »

Jedna se o stolni pc, nebo notas?
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

MaleM
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od MaleM »

Márty84 píše:Jedna se o stolni pc, nebo notas?
Jedná se o poměrně starý stolní PC.

Márty84
VIP
VIP

#6 Příspěvek od Márty84 »

Aha, tak tam bude nutne instalacni cd/dvd. Pokud nemate na disku zachranny oddil (recovery partition)

Pripadne jeste muzete nekde vypalit zachranne cd https://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ (da se to udelat i na flesku).

Odpovědět