Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
POTIZE S NOTEBOOKEM
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
POTIZE S NOTEBOOKEM
DOBRY DEN ASI 1 - 2 DNY MAM POTIZE S INTERNETEM VUBEC MI NEFUNGUJE NA MEM NOTEBOOKU DELL XPS L702X ALE TVARI SE TAK ZE FUNGUJE COZ JE DIVNE. PREMYSLIM O TOM ZE TO JE BUD NEJAKE VIRY NEBO HACKERI ME ZABLOKOVALI PRISTUP. PROSIM POMOZTE MI ?? ZKOUSEL JSEM OTESTOVAT PRIPOJENI POMOCI PRIKAZU PING A FUNGUJE DOBRE. ALE NENACITAJI SE STRANKY NEJDE MI ANI SLUZBA WINDOWS UPDATE. A ANTIVIROVY PROGRAM VYPADA TAKE DOST DIVNE = CHYBI TAM NEKTERE POLOZKY NAPRIKLAD AKTUALIZACE. POUZIVAM ESET SMART SECURITY. V PATEK MI JESTE NORMALNE INTERNET FUNGOVAL. JINAK MAM WIFI ROUTER TPLINK A I TEN JE V PORADKU. OSTATNI ZARIZENI JAKO NOKIA N95, APPLE IPHONE 5, NVIDIA SHIELD TABLET, STARSI POCITAC S WINDOWS 7 ATD. SE NA INTERNET NORMALNE PRIPOJI. POTIZE JSOU POUZE U MEHO NOTEBOOKU DELL XPS L702X ALE KDYZ PUSTIM DIAGNOSTIKU PRIPOJENI K SITI INTERNET (MAM WIFI 2,4 GHZ) TAK MI TO PISE ZE TO NENASLO ZADNE POTIZE S PRIPOJENIM K SITI INTERNET. JE TO VAZNE DIVNE A MIMOCHODEM POUZIVAM OPERACNI SYSTEM WINDOWS 10 HOME 64BIT CZ. PROSIM POMOZTE MI ?? UZ JSEM Z TOHO ZOUFALY. VAS ZAKAZNIK A FANOUSEK TOMAS ALIAS DOKTORXP ?! PS.: ZKOUSEL JSEM I PRIKAZ SFC /SCANNOW ALE NENASLO TO ZADNE POTIZE. ASI PRED HODINOU JSEM SPUSTIL TAKE PROGRAM MALWAREBYTES ANTIMALWARE ALE NENASLO MI TO ZADNY VIRUS NEBO MALWARE. TEDKA ZKOUSIM JESTE MOZNOST RESTARTOVAT POCITAC V NOUZOVEM REZIMU V SYSTEMU WINDOWS 10 HOME 64BIT CZ. TAK TEDKA JSEM ZKOUSEL PRIPOJENI K SITI INTERNET V NOUZOVEM REZIMU A FUNGUJE V PORADKU(KONKRETNE S PROHLIZECEM PALEMOON 64BIT) ALE V NORMALNIM REZIMU TO STALE NEJDE A DIKY TOMU NEJDE ZADNA APLIKACE KTERA POUZIVA INTERNETOVE PRIPOJENI (WIFI) PROSTE ENJDE VUBEC NIC ANI WINDOWS UPDATE PROTOZE TAKTEZ VYZADUJE PRISTUP NA INTERNET. JA SI STALE MYSLIM ZE SE JEDNA O NEJAKE VIRUSY NEBO ME NAPADLI HACKERI. PREDEM VAM JESTE JEDNOU MOCKRAT DEKUJI ZA POMOC PRI RESENI POTIZI S INTERNETEM.
Re: POTIZE S NOTEBOOKEM
DOBRY DEN JESTE VAM POSILAM LOG Z PROGRAMU RSIT JAKO PRILOHU. PREDEM DEKUJI ZA POMOC PRI RESENI MYCH POTIZI.
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: POTIZE S NOTEBOOKEM
Zdravím!
Spusťte tuto utilitu:
Spusťte tuto utilitu:
Stáhněte AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/viewdown ... dwcleaner/
Uložte na plochu
Ukončete všechny programy
Klikněte nejprve na >Scan<(hledání) a pak na >Clean< (mazání).
Proběhne skenováni a pak se objeví log, který sem vložte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Přispějete na provoz fóra?