Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Čistka notobooku
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Čistka notobooku
Jak to tak vidím, stejně to celé přeinstaluju, i po vyčištění se mi to zdá celé zasekané. je tam plno zbytečných věcí od Lenova a procesor je stále zatížen na nějakých 70%. I tak díky za pomoc 
Re: Čistka notobooku
Když už v tom budeš, tak rovnou aktualizuj na Windows 10 jak jsem psal.Rolandman píše:Jak to tak vidím, stejně to celé přeinstaluju, i po vyčištění se mi to zdá celé zasekané. je tam plno zbytečných věcí od Lenova a procesor je stále zatížen na nějakých 70%.
Není zač aRolandman píše:I tak díky za pomoc

Přispějete na provoz fóra?