Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Napadl me asi hacker
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
DuVenBlejt
- Návštěvník

Re: Napadl me asi hacker
ten Seznam tam je. Dal jsem uninstal a na konci to hodilo nejakou chybu a podruhe uz ten uninstal nejde spustit. Zbyle soubory co tam zbyly jsem teda smazal.
-
DuVenBlejt
- Návštěvník

Chová se normálně, programy které jsem postahoval muzu zas smazat? Nebo jsou pouzitelny i nadale bez placeni ?
Jinak diky za pomoc
Jinak diky za pomoc
CClaner ponech, zbytek i když je free odinstaluj, protože v případě potřeby stáhnem aktuální.DuVenBlejt píše:......, programy které jsem postahoval muzu zas smazat? Nebo jsou pouzitelny i nadale bez placeni ?
Není zač aDuVenBlejt píše:Jinak diky za pomoc

Přispějete na provoz fóra?