Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Win 10 - stažené soubory

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Win 10 - stažené soubory

#16 Příspěvek od Rudy »

Zkuste obnovu systému k datu, kdy korketně fungoval. Vir, ani jiný malware to nezpůsobuje. ADW odinstalujte (spusťte a v levém rozvbalovacím menu najdete odinstalaci). FRST a vše, co vytvořil, normálně smažte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Tak tady prosím o navedení jak to udělat, protože Win 10 moji kamarádi rozhodně nejsou...
Bohužel jsem před časem udělal přeinstalaci sedmiček na desítky a neberu to zrovna jako výhru...
Můžete mi napsat cestu??? Našel jsem sice nějakou nabídku "obnovení", ale tam je "obnovit počítač do továrního nastavení" (to asi nebude to pravé ořechové), pak "vrátit zpět předchozí build" (ale to nejde, protože jsem upgradoval před více jak 10 dny), pak "spuštění s upřesněným nastavením" (prý umožňuje spustit např. z USB nebo DVD)...
Mám pocit, že na sedmičkách se dalo nastavit datum...můžete mě, prosím, navést??? Dík

P.S. když budu zadávat to datum, kdy to naposled korektně fungovalo...a netrefil bych se, je možný to udělat znova a šoupnout tu obnovu třeba o dalších 5 dní?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

To jistě možné je. Obnova systému ve win 10: http://www.servispckupka.cz/jak_opravit ... ystemu.php .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Zdravím, konečně jsem se k tomu dostal...
Dal jsem obnovit k 10.3., docela dlouho tam visel nápis, že probíhá inicializace obnovy, no ale když mi asi po hodině naběhly Win 10, tak se zobrazila hláška, že to selhalo, napsalo to chybu "0x80070091", pak nějakej zdroj: APPXStaging, cíl: %Program Files%\Windowsapps

No tak můžu to zkusit ještě k 25.2., dál mi to už žádný datum nenabízí...Jediný, čeho jsem si všimnul bylo to, že mi to užralo místo na disku (už tak je ho tam málo)...potřeboval bych ty stažený soubory promazat, ale furt to padá, jakmile se v tom pokusim třeba rolovat. Jo, taky jsem si všimnul (nevím, zda je to normální), že tím, že mám na disku C už asi jenom 20 giga volnýho místa (z 500), tak ta grafika, která ukazuje zaplněnost disku změnila barvu z modrý na červenou (to nevim, jestli jako upozorňuje na to, že už je tam fakt málo místa...) po tom pokusu o obnovu už mám jen 17 giga...

Prosím proto o radu co dál...díky moc...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Zdá se mi, že windows je značně poškozen. Asi budete muset použít obnovu do továrního nastavení. Udělejte zálohu svých dat (pro jistotu) a zvolte možnot "zachovat moje data".

Varování:

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Nikdy jsem to nedělal, můžete mi, prosím, zase hodit nějaký návod?
Mimochodem - s tím zbarvením grafiky - už je to zase "modrý"...podařilo se mi totiž přes nabídku start vybrat náhodně zvolenej soubor ze složky "stažené soubory" a když jsem kliknul na zobrazit umístění, tak jsem se do tý složky dostal a mohl jsem klidně ty soubory tam uložený odstranit. Takže teď mám volnýho cca 100 giga. Ale přes tu klasickou cestu to furt padá...
Čím by se ty Windows mohly zničehonic poškodit??? Já to nechápu...

Jo, našel jsem ohledně tý chyby tohle - viz odkaz:
https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 544631adb6
Co myslíte???

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Rudy »

Mouhou dřív, než se nadějete. A čím novější, tím háklivější. Stačí nějaká aplikace, se kterou si moc nerozumí a neštěstí je hotovo. Návod zde: http://wintip.cz/467-jak-obnovit-window ... -nastaveni .

Varování:

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Díky, externí disk bohužel nemám...a když na tom kompu byly původně Win7, ale pak se to přebouchlo na Win 10 (v rámci toho, jak furt na liště v sedmičkách viselo to upozornění), tak tovární nastavení budou zase ,W7? Jo, v tom odkazu, co jsem vkládal, mi v tý diskuzi přijde, že je to nějaká chyba od Microsoftu, ale nevim...abych tam neudělal ještě větší paseku..jiný divný chování kompu nepozoruju...vlastně jsem na to přišel náhodou...nemůže to způsobovat nějaká zacyklenost tý složky? Že kdyby se to podařilo nějak uvnitř promazat, třeba by to pomohlo...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Rudy »

Tak promazat můžete. Pochopitelně tovární nastavení by bylo v sedmičkách. Nedokážu ale odhadnout, jak se upgradované desítky v tomto případě zachovají.

Varování:

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Díky, ještě jsem to zkusil nějak obejít...a výsledek je, že asi vzhledem k extrémnímu počtu souborů se mi podařilo drtivou většinu ještě předtím, než to zase spadlo, po částech buď smazat, případně uložit do jiný složky a tam se to normálně otvírat dá...tudíž zřejmě je chyba pouze ve složce stažené soubory...Ale teď je tam těch souborů cca už jenom 50, takže když se snažím s nima něco udělat, tak to nestihnu...zase to sletí. Máte nějakej nápad, případně utilitku, přes kterou by se tam dalo vlézt a skrz ní odmazat ten zbytek??? V průzkumníkovi mi to nejde...eventuelně, co se stane, pokud bych nějak odmazal celou tu složku stažené soubory? Je možné ji třeba nějak "ručně" vytvořit znovu??? Ptám se proto, protože jsem do ní vlezl, dal označit vše a vykopíroval celej ten zbytek do nově vytvořený složky na plochu...takže pokud je tam něco, co je důležitý pro komp, tak je to v tý zkopírovaný složce...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Rudy »

Tak tohle jsem tu ještě neřešil. Speciální utilita na to není. Ale jediné, co mne napadá je zkusit to přes FRST.

Otevřte poznámkový blok a zkopírujte do něj:
Start
C:\Users\Miroslav Hubata\Downloads
End
Uložte na plochu jako fixlist.txt. Spusťte znovu FRST a klikněte na >Fix<. Po skončení akce se objeví log, který sem zkopírujte.

Neručím ovšem za to, že to nespadne. Nikdy jsm to nezkoušel.

Varování:

Miroslav Hubata
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od Miroslav Hubata »

Díky...ale možná to nebude potřeba...a hned uvedu proč...
Jak jsem se pokoušel přetahovat ty zbylý soubory z tý vykopírovaný složky (uvnitř byly soubory ze složky "stažené soubory"), tak jsem po jednom, vždycky po vyhledání je přetáhl jinam...a pak se stalo to, že najednou začaly padat nejen "stažené soubory", ale i ta vykopírovaná složka a i další složka, kam jsem speciálně ten "zbytek" přetahoval...Takže jsem tu vykopírovanou složku komplet smazal, vykopíroval znova celou tu složku "stažené soubory" (abych viděl, který ty soubory zbyly) a vždycky po zadání části názvu souboru do vyhledávání v okně v průzkumníkovi (při tomhle úkonu to naštěstí nepadalo, ale to jsem zjistil až po čase) to smazal jak z tý nový složky, tak z tý, do který jsem to chtěl finálně přetáhnout. To se nějakým zázrakem povedlo, tudíž všechny ty soubory, který mi tam zbyly, byly v koši. Od tý doby se normálně ve složce "stažené soubory" pohybuju, zatím to nespadlo (snad to vydrží)...tu dočasnou složku jsem smazal a chtěl vysypat koš...vlezu do něj...a hádejte...bum bác, slítlo to...úplně to samý jako s tou složkou "stažené soubory". Takže pro změnu nešel vysypat koš...Naštěstí to ale šlo udělat přímo na ploše pravým "myšítkem"...zkusil jsem vlézt do prázdného koše...a v pohodě...
Čili mi to připadá, že nějakej ten uloženej soubor se nějak prostě poškodil, a tím, jak se zkopíroval jinam, tak začaly padat i ty ostatní složky, podle toho, kde byl. (to mě napadlo ve chvíli, kdy slítnul i ten koš). Jestli byl jeden nebo víc, to už je mi jedno, zřejmě stačilo ho smazat...fakt nevim...je možný, že ty složky při načtení prostě shazoval poškozenej soubor???

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Rudy »

Tak možné to je. Pouze jsem to dosud neviděl a ani tady neřešil. Je to holt Windows. :)

Varování:

Odpovědět