Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Je tam havět, ale nenajde jí to, prosím o pomoc, Reimageplus

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
czechcuisine
Návštěvník
Návštěvník

Re: Je tam havět, ale nenajde jí to, prosím o pomoc, Reimage

#16 Příspěvek od czechcuisine »

dobrý den, ještě hlásím, že mi to sežralo veškerý obsah z google chrome z oblíbených položek, obsahy záložek, a nabídka start funguje jen přes pravé tlačítko myši

czechcuisine
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od czechcuisine »

Dále informuji, ze spodní oznamovací lišta, kde mám další ikony office atd nefungují na pravé nebo levé tlačítko myši a nebo vůbec. Ikona repráku po kliknutí nic neudělá....atd

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Ani Zoek, ani JRT toto nedělá. Prohlížeč musel mít nějaký jiný problém. Chrome zkuste přeinstalovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

czechcuisine
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od czechcuisine »

já ho odinstaloval úplně a nechal jen IE. taky jsem se spustil v nouzovém režimu a pustil CCleaner a Malwarebytes....ten našel 13 šmejdů a AVG 2 trojský koně, které zabezpečil, nicméně zatím žádná změna s tou spodní lištou. Co dál, vidíte tam z těch logů něco podezdřelého k odstranění? mám dát nové logy RSIT a FRST? Děkuji

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

OK. Udělejte sken AVPTool: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=58179 . Spusťte, nechte běžet a po ukončení akce smažte vše, co najde. Tento skener nevynéchá nic a PC po něm bude 100% čisté.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

czechcuisine
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od czechcuisine »

Zdravím, tak jsem to projel, dal jsem všechny místa, trvalo to snad 8 hodin. Neco to našlo a vymazalo....
Stejně se pc nechová jak by mělo, objevila se chyba 0x80004005 a ta spodní oznamovací lišta pořád nefunguje. Zkoušel jsem najít některé body obnovení, ale neuspěšně, do žádných bodů obnovení mě to nepustilo....

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Rudy »

Varování:

Odpovědět