abych udělal nějaký krátký úvod... Ve čtvrtek jsem chytil Trojana jehož jsem nakonec "vyřešil" tak, že jsem stáhl nový win 7.iso který jsem nabootoval na Flashku. Skrze ní jsem pak včera večer bootl pc, zformátoval disk a nainstaloval win nový. Po vyřešení věcí jako update síťáku abych se vůbec připojil k síti, jsem dal přez noc stahovat věci na Steamu. Dnes ráno jsem přišel k pc a vyskakovali na mě povolení administrátora k změnám v příkazovém řádku a jakási podivná tabulka s tím, že na disku se nachází nechtěnné soubory. Spustil jsem sken programu Malwarebytes a ten mi našel nějakých 60 hrozeb ( Trojany, malwary, PuP ). Před reinstalem jich bylo nějakých 1000...
- před reinstalem jsem zálohoval osobní věci na jiný flashdisk ze kterého jsem je do nového OS zase dal
- stejně tak si vzpomínám, že po zformátování mi 1 oddíl disku (100 MB) stále ukazoval 14 MB obsazených
Nejsem úplně nejzbjehleší uživatel, ale chyba bude určitě v tom formátování.... Jak mám tedy HDD zformátovat na 100% tak aby ten sráč neměl šanci ?

Přispějete na provoz fóra?