Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

RAM + swap (pagefile)

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Windowsák
Návštěvník
Návštěvník

RAM + swap (pagefile)

#1 Příspěvek od Windowsák »

Chcel by som sa len-tak informačne opýtať, pri akom percente využitej RAM sa pagefile začne využívať?. Lebo na mojom novom notebooku (HP ProBook 450 G3) mám využité práve teraz 3.65GB RAM z 3.90GB a záťaž disku (256GB SSD) trvale neprekračuje nad tých 10-15%. Ďakujem vopred za odpoveď. :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: RAM + swap (pagefile)

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
To se nedá jednoznačně říci. Závisí to na více faktorech. Na rychlosti systému, velikosti RAM, náročnosti aplikací. Ty hodnoty jsou nicneříkající, pokud nevím, co vše v systému běží. Zátěž 10-15% by mohla být přijatelná.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Windowsák
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Windowsák »

Ďakujem za odpoveď, takáto odpoveď mi úplne stačí...
Mám však ešte jednu otázku. Poradíte mi prosím s nastavením plánovania procesora a využitie pamäte tak, aby bol výkon počítača čo najvyšší? Zatiaľ to mám nastavené nasledovne:
plánovanie procesora - programy (druhá možnosť sú služby na pozadí)
využitie pamäte - programy (druhá možnosť je vyrovnávacia pamäť systému)
Ďakujem vopred za ďalšiu odpoveď.

A mimochodom, viem, že už je trochu neskoro, ale chcel by som celému tímu viry.cz popriať príjemné prežitie sviatkov a všetko dobré v roku 2017. :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Děkujeme za vaše přání. Řekl bych, že to máte nastavené optimálně.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Windowsák
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Windowsák »

Neni zač. :) Myslím, že môžete lock. :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

OK. :)

Varování:

Zamčeno