Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nelze spustit chrome na ntb - pomůže mi někdo?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nelze spustit chrome na ntb - pomůže mi někdo?
moc děkuji iObit už tam není, ale co s tím chrome, problém přetrvává - nedá se ten wefault.exe vypnout? nenašla jsem jej ve win 10 nikde, kde se o něm píše na webu....
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Werfault je systémová aplikace (Windows error reporting). Myslím, že nemá nic společného s nefunkčním Chrome. Chrome zazálohujte pomocí ChromeBackup: http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a ... me-backup/ . Pak Chrome odinstalujte vč. jeho profilu (podadresáře Chrome v c:\users\Nienna Rose\appdata\local, c:\users\Nienna Rose\appdata\roaming, c:\users\Nienna Rose\data aplikací, c:\users\Nienna Rose\local settings a v c:\program data musí být smazány. Potom udělejte novou, čistou instalaci Chrome a zpět ze zálohy nakopírujte pouze záložky a hesla.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
no ale prostě v tomto mém případě to tak bylo a je to vidět hned z první fotky viz první můj odkaz zde v tomto threadu, a ano já vím co je werfault.exe, a proto jsem nechápala proč blokoval chrome, ale tak to přesně bylo, a to že činí problémy více lidem vyplývá z toho co vyhledá prohlížeč.
Já jsem toto četla až teď od Vás, děkuji moc za pomoc, ale já jsem to jen odinstalovala, restartovala PC a nainstalovala znovu chrome, vše bylo rovnou jako původně, nic jsem už nemusela nastavovat, jelikož chrome si vše načítá z profilu a přihlášeného účtu.
Nevím proč a co se předtím stalo, ale nyní vše funguje dobře.
Děkuji znovu za Váš čas a rady, velmi si toho vážím.
Já jsem toto četla až teď od Vás, děkuji moc za pomoc, ale já jsem to jen odinstalovala, restartovala PC a nainstalovala znovu chrome, vše bylo rovnou jako původně, nic jsem už nemusela nastavovat, jelikož chrome si vše načítá z profilu a přihlášeného účtu.
Nevím proč a co se předtím stalo, ale nyní vše funguje dobře.
Děkuji znovu za Váš čas a rady, velmi si toho vážím.
- Rudy
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Já to také nevím, nicméně bylo téměř jisté, že je to chyba prohlížeče. Nemáte zač! 
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Přispějete na provoz fóra?