po delší době se vydám vysát počítat od prachu a co nevidím..oxidace?No vypadá to tak,ale jen vypadá,protože to vypadalo že na základní desku byla vylita tekutina a vznikla oxidace...jenže na základní desku nic vylito nebylo a ani nějak jinak vyprsknuto,jelikož je skříň plně zavřená.
Takže jsem hledal...Napadlo mne zda se prostě jen nepeče (nepřehřívá) a společně s nánosem prachu a toho co jsem údajně četl na netu,že je vyrobená z levných plastů,tak zda se jednoduše nepřepekla..
Na funkčnosti PC to nemá vůbec žádný vliv a ani nijak nedělá problémy.
Dále jsem četl od komentářů lidí že se na této MB dost zahřívá NorthBridge a HWMonitor ukazuje kolem 55-60 stupňů na označení "TMPIN1" ,CPU to rozhodně nebude,ten má naprosto rozdílenou hodnotu,takže buď chipset nebo mofset,už to samo o sobě vypovídá že se něco na základní desce lehce peče.
Jinak skříň mám osazenou dvěma 120mm větráčky přední a boční(spíše bych řekl zadní) a počítač si otáčky větráčků reguluje sám,jde to znát pokud tu zapnu několik programů a do toho ještě hru,hned je to hlasitější.
Defekt jsem na vlastní riziko jednoduše otřel lehce kapesníkem,vypadá to čistě a základní deska nevypadá nijak poškozena..
Jen mi opravdu vrtá hlavou,kde se to tam vzalo a tak bych to rád probral s někým kdo má bohatší zkušenosti.
P.S.:K žádnému taktu či OC Genie v PC nedošlo.
P.S. II:Na fotkách to vypadá dramatičtěji než to doopravdy vypadá.(asi bleskem)
Před:

Po:

Teploty:(normální chod,pouze prohlížeč na pozadí)