Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zpomalený Nb
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zpomalený Nb
Zdravím, udělal jsem test HD Tune-nikde nic červený. Pak Memtest a rovněž error=0. Takže chyby pravděpodobně na disku nejsou.Děkuji za ochotu.Holt asi má svoje natočeno.
- Přílohy
-
- HD A.zip
- obr. z HD Tune
- (195.06 KiB) Staženo 50 x
Re: Zpomalený Nb
Sice jsem se té čisté instalace bál, ale nakonec jsem se "pochlapil" a musím říct, že se NB o dost zrychlil. Díky