Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ovladače windows 7

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
HonzaM
Návštěvník
Návštěvník

Ovladače windows 7

#1 Příspěvek od HonzaM »

Dobrý den, přeinstaloval jsem Windows 7 home ale hlásí mi to chyby v správci zařízení viz obr.
Nevíte prosím co s tím. Na webu nemohu nic najít...
Děkuji
Přílohy
IMG_9928.JPG
IMG_9928.JPG (95.62 KiB) Zobrazeno 2342 x

HonzaM
Návštěvník
Návštěvník

Re: Ovladače windows 7

#2 Příspěvek od HonzaM »

Ještě - Widows Update nenašlo nic, a aktualizace samotných ovladačů také nic...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Vypadá to, že není nainstalovaán ovladač zákl. desky, chipsetu a graf. karty. Ovladače najdete na webu výrobce hardwaru, příp na CD, které se obvykle dodává se zákl. deskou a pokud jste ho někam nezašantročil, byste měl mít. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

HonzaM
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od HonzaM »

Tak jsem stáhnul a nainstaloval chipset a ovladač graf karty, ale ovladač zákl desky jsem nenašel. Jinak mě PC funguje zdá se dobře, i když funguje pouze USB2 a USB3 nee...
Stále mi ale správce hlásí stejné chyby s vykřičníky.?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Ten ovladač zákl desky (chipsetu) musíte bezpodmínečně mít. Bez něho vám ostatní hardware nebude korketně fungovat. Důkazem toho je to, že vám nefunguje USB3.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

HonzaM
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od HonzaM »

Tak chipset jsem nainstaloval a už mi jde USB3. Bezva, nicméně pár vykřičníků mi ještě zbylo:
-Základní systémové zařízení
-Conceptronic 54Mbps USB

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Tohle vypadá na nějaký tlf modem: -Conceptronic 54Mbps USB a tohle: -Základní systémové zařízení těžko říci. Je to nějaký hardware (zřejmě integrovaný), který dosud nemá nainstalovaný ovladač. Jaký ale, vám na dálku neřeknu.

Varování:

Odpovědět