Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Win7 zpomaluje, neaktualizuje, CPU 100% svchost.exe-k netsv

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Win7 zpomaluje, neaktualizuje, CPU 100% svchost.exe-k n

#16 Příspěvek od Rudy »

Mám Win7, ale o to tu nejde. Problém je v tom, že nefunkční aktualizace se velice těžko opravují. Pokud to nejde provést pomocí obnovy systému, obvykle nezbude, než reinstal systému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Eithne
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od Eithne »

Ahoj, omlouvam se, ze sem zasahuji, ale jak se projevuje nefunkcni aktualizace? Vyhledavani ci stahovani je porad na 0%, jede, nevyhodi zadnou chybu? Pokud ano, stejny problem jsem resila pred par dny (a uspesne), mohu zkusit poradit. =)

Jinak zdravim Rudyho, uz si me asi nepamatujes.
Muzete mi klidne tykat =)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Ale pamatuji. :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Eithne
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#19 Příspěvek od Eithne »

Problem, ktery zni totozne, a ktery jsem take mela, je nasledujici. Po delsi dobe jsem zjistila, ze se mi asi nestahuji aktualizace (mam vice stroju, takze si nepamatuju, kde a kdy jsem co instalovala, navic tenhle notes jede neustale, jen jednou za mesic priblizne restart...) a cim dal casteji zacal notes desne topit (teplota na grafice az k 80 stupnum), pritom se ale v procesech nic divneho neukazovalo (ani jsem nepocitovala vyrazny problem vykonu). Podezrivala jsem samozrejme na prvni miste virus a stroj pekne projela, ale vse vylezlo ciste.
Pak jsem zacala patrat - pres Norton jsem odhalila prave svchost proces, ktery vydrzel vytezovat jedno jadro klidne dobrych 40 minut (pokud mas jedno jadro, jsi nahrany, pocitac je prakticky nepouzitelny) a pri dalsim patrani jsem zjistila, ze to ma na svedomi Windows a jeho aktualizace.
Tohle mi pomohlo: Jako prvni je treba stahnout aktualizaci KB3102810 (je mozne ji vyhledat v seznamu vsech aktualizaci, ale to vetsinou neni vubec mozne, takze lepe je stahnout ji samostatne). Tady je odkaz https://www.microsoft.com/cs-CZ/downloa ... x?id=49542. Je mozne, ze instalace bude trvat. Potom restart. A dale Ovladaci panely > System a zabezpeceni > Windows Update a vyber Vyhledat aktualizace. Pokud mas posledni nekdy z minuleho leta, bude to trvat dlouho. Hodiny muzes videt progres 0%, nebude se hybat. Nelekej se toho, vydrz. Ja jsem to nechala pres noc... Dale je treba aktualizace stahnout a nainstalovat - opet to muze (a dost pravdepodobne bude) trvat i hodiny - ale je potreba to prekousnout. Potom dalsi restart. Urcite bude nutne znovu vyhledat a doinstalovat nejake dalsi aktualizace, jsou na sobe zavisle, ale to uz nebude trvat tak dlouho. Po provedeni nasledujiciho problemy s procesem svchost ustaly a aktualizace funguji normalne.

Nejsem si jista, jestli Ti postup pomuze (a pokud nepomuze, urcite neuskodi), urcite Tvuj problem ale vypada hodne podobne a reseni by mohlo byt uzitecne i pro dalsi uzivatele.

Background story short: Vsechno zprasil mrkvosoft, ktery chystal prechod na desitky uz nekdy v kvetnu minuleho roku... :oops: :oops:
Muzete mi klidne tykat =)

Blond1
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Blond1 »

Ahoj!
Neporadím ti, jsem mimoň, ale částečně podobnou věc řeším taky. Už jsem doufala, že to může být těmi aktualizacemi, mně se jich spousta nechce nainstalovat posl. dobou :(, jen část.. a že to začalo tím, ale když píšeš, že Tobě nejdou vůbec.. Tak to mně některé jdou. vypadá to asi takto:
Aktu2.JPG
Aktu2.JPG (106.52 KiB) Zobrazeno 1136 x
(Pardon za šířku, celé to nechtělo vzít)

Dřív se to stávalo výjimečně, že byly neúspěšné, teď jedna za druhou.. ale proč nevím.
Tak držím pěsti a kdybys na to přišel, prosím, přijď to sem hodit, třeba to pomůže ostatním. Moc děkuji.
------

Já se omlouvám, že se sem cpu. No, mně problémy (ale na 100 % to není, +/- ta doba :( ..) taky začaly, když jsem právě jednu aktualizaci - tu na WIN 10, tu nabídku, odinstalovala a skryla. Může to být tedy tím?

Odpovědět