Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Trojan - DVD mechanika prestala čítať DVD

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Kovas
Návštěvník
Návštěvník

Re: Trojan - DVD mechanika prestala čítať DVD

#16 Příspěvek od Kovas »

Zdravím,
stiahol som si to z toho linku. Spustil som to, ale pre inštaláciu ma vyzýva, že je potrebné inštalovať PowerShell 1.0

Nešiel som a stiahol som súbor WindowsXP-KB926139-v2-x86-ENU.exe, ale ten po spustení začne sa inštalovať, ale potom mi vyhodí, že došlo k chybe pri inštalácii a je potrebné to vrátiť späť. Tak mi POwerShell 1.0 nenainštaluje.

Čo som sa zatiaľ dočítal mal by som tam nainštalovať PowerShell 1.0 pre XP SP3, ale neviem sa k tomu dostať. No a na stránke Microsoftu som sa dočítal, pre multilangual by to mala byť aktualizácia 926141 no tú sa mi nepodarilo nájsť.

Tak tu som v koncoch, neviem čo s tým :?:

Viete mi ešte poradiť?

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Kovas »

Pekný deň prajem,

ospravedlňujem sa Vám, ale teraz som zistil, že Kaspersky Rescue disk som bootoval z CD a nie z DVD, ako som Vám to písal vyššie. Keď skúšam teraz spustiť Kaspersky Rescue disk z DVD vôbec to nenabootuje.

Niekedy sa mi podarí načítať aj obsah z nejakého DVD. Dokonca spustiť aj film. Vždy je to len tak, že raz to spustí druhýkrát nemusí.

Takže asi bude problém v mechanike. Buď vymením očko, alebo mechaniku. Pozriem sa na to

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Spíše tu mechaniku. Seženete ji kolem 500Kč. Za tu cenu snímač nekoupíte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Kovas
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Kovas »

No už som to vyriešil. Mechanika je nová :)
Vďaka za pomoc.
Aspoň som bol znova nútený sa niečomu priučiť.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno