Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 7 asi virus - Nefunkčné RSIT a FRST

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Richard89
Návštěvník
Návštěvník

Windows 7 asi virus - Nefunkčné RSIT a FRST

#1 Příspěvek od Richard89 »

Ahojte našiel som vaše fórum pri hladáni možného dôvodu prečo počítač môjho šéfa v predajni nechce fungovať.
Chcel by som vás týmto poźiadať o pomoc s vyriešenim problému.

Takže problém je nasledovný:
Zamestnanci sa začali sťažovať že na pc (pokladňa v obchode) s windows 7 home premium SP1 64bit prestali fungovať bežné programy ako napríklad Itunes alebo že zamrza Excel a vyskakovala chyba Visual c++ runtime error no bez určenia bližšej špecifikácie alebo nejakého problému. Pred pár dňami som chcel urobiť image disku než začnem niečo na pc robiť ..no prestalo mi načítavať stránky výrobcov softwareu pre backup ... to iste mi dnes spravilo s eset online scanom... Taktiež prestali vyskakovať hlášky s Visual c++ a programy jednoducho po spustení zobrazia hlášku že prestali pracovať a že windows kontroluje dostupnosť riešenia problému. Preto nedokážem spustiť ani RSIT alebo FRST preto že vyskočí rovnaká hláška.. Taktiež som si všimol že v okne Windows update píše hlášku Získajte ďalšie informácie o bezplate dostupnom softvéri od (null) viď obrázok v prílohe...

Zatial som skúšal kontrolu pomocou sfc /scannow
Přílohy
screenupdate.JPG
screenupdate.JPG (25.78 KiB) Zobrazeno 429 x

Márty84
VIP
VIP

Re: Windows 7 asi virus - Nefunkčné RSIT a FRST

#2 Příspěvek od Márty84 »

Zdravim.

Je mi lito, ale pravidla fora hovori jasne...

http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
6. Fórum viry.cz se nezabývá odvirováním firemních PC - na toto jsou ve firmách placení (a někdy až hodně nadstandardně) IT technici, případně si je firma může najmout. My jsme tu zdarma a ve svém volném čase, nehodláme dělat práci za někoho jiného, kdo si pak jen slízne smetánku a plat. Taktéž ani neposkytujeme poradenství v oblasti zabezpečení firemních sítí či nastavení firemních sítí. Zkrátka a jednoduše, naše fórum poskytuje podporu pouze domácím uživatelům.

17.7. pro neaktivitu :lock: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

Zamčeno