Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobrý deň.Tak som tu znova s ďalším problémom.Čistil som PC cez TFC,JRT a ADW.Potom som šiel zapnúť teamviewer a toto mi vypísalo.
Tak som odinštaloval,reštartoval PC a nainštaloval program ,ale stále to isté.Tiež nejde Adobe Reader a PC Companion.Môžete mi prosím Vás povedať čo sa stalo?Ako to napravím?
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Njn. To je ale váš problém, já vám TFC neradil. Zlkuste tedy odinstalaci pomocí Total Uninstall: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... uninstall/ a pak zkuste znovu nainstalovat. Obávám se, že jste si svými "pokusy" poškodil nějak systém.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Dají. CCleanerem: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=7478 . Poškozené registry ale neopraví. Jinak pokud si budete používat vaše utility, opravte si to sám. Nemohu vědět, co může způsobit utilita, kterou zde nepoužíváme a které nemáme ověřeny. Zkoušel jste ten ToitalUninstall?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
OK. Šlo o to, že body obnovy nebylo třeba mazat. Ty se mažou až tehdy, kdy už nejsou třeba. TotalUninstall je solidní nástroj, který odinstaluje aplikaci takřka "do mrtě". Někdy záznam v registry brání nové instalaci. A to byl tento případ. Nemáte zač!