Dpbrý den, mam problém s počítačem, jde nejspíše o malware nebo virus, přisel jsem k němu nejspíše při brouzdání internetu. Je jedno jaký prohlížeč používám (SW ware Iron, Firefox), na každém mi vyskakuje reklama ve formě okna nebo celé stránky která nahradí tu předchozí, stačí kliknout do prázdného místa na webu a zobrazí se stránka s reklamou nebo vydávající se za opravnou aplikaci. Zkoušel jsem programy jako Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes Anti-Malware a ADaware. Skeny nic nenašli... mam také podezření že je systém pomalejší při zapínání.
Případně děkuji za pomoc/řešení.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Neviditelný Malware, nechtěné reklamy
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Neviditelný Malware, nechtěné reklamy
Takže problém jsem nakonec vyřešil, stačilo Obnovit systém o tři dny zpět a systém funguje jako dřív. každopádně díky za pomoc 

Přispějete na provoz fóra?