Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s tabletem

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Magicien
Návštěvník
Návštěvník

Problém s tabletem

#1 Příspěvek od Magicien »

Zdravím,
od včera mám problém spustit tablet Sencor element 8 v3. Asi po měsící jsem tablet nabil, zapnul a neustále mi hlásil chybu Aplikace Google Apps přestala pracovat - asi každých 5 sekund jsem ji musel odkliknout, tak jsem zkoušel odinstalovat nějaké aplikace, ale nic nepomohlo. Šáhnul jsem po factory resetu a od té doby se už nechce spustit systém - myslel jsem, že se třeba na pozadí přehrávají nějaká data, tak jsem ho nechal zapnutý - vydržel v booting obrazovce 8 hodin a stále nic. Nevíte prosím, čím bych to mohl spravit?

http://www.elektro-hofman.cz/_obchody/e ... pg.big.jpg

Roli
VIP
VIP

Re: Problém s tabletem

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, zkus to ještě jednou.

Zmáčkni Volume+ a k tomu podrž Power, jakmile se rozsvítí displej (cca 6 - 10s) pusť Power a stále drž Volume+ dokud se neobjeví ležící zelený robůtek, pak pusť Volume+. Až se objeví ležící zelený robůtek tak podrž Power a k tomu zmačkni Volume+ a jsi v recovery.
V něm vyber a potvrď položku Wipe data/Factory reset - v menu se pohybuje tlačítkem Volume+ a Volume- a potvrzuje se tlačítkem Power. Dále vyber a potvrď položku Reset system. Někdy se stává, že to nejde hned napoprvé, tak zkoušej. Ještě jsem zapomněl, baterie musí mít při Resetu alespoň 50%. Pokud to nezabere tak se obrať na servis nebo nahraj alernativní ROMku od Nextway, tedy jestli si troufneš.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Magicien
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Magicien »

Děkuji za rady, bohužel když zmáčknu Volume+ + tlačítko na spuštění tak se mi tablet vůbec nezapne.

Magicien
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Magicien »

Zkoušel jsem i různý jiný kombinace, ale nic nepomohlo, třeba držet volume až po spuštění. Při klasickém startu se tablet zapne, je tam úvodní bootovací obrazovka, jednou problikne a pak už je tam pořád. Když tablet vypnu trochu cvakne, nevím, jak to popsat. Reset tlačítko zezadu vůbec nic neřeší, tablet se klasicky vypne, ale beze změny.

Roli
VIP
VIP

#5 Příspěvek od Roli »

Tak pak je to na servis (nevím zda se to vyplatí) jak jsem psal a nebo zkusit nahrát alternativní ROMku.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Magicien
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Magicien »

Dobře, díky.

Roli
VIP
VIP