Dobrý den.
Po instalaci win 10 mi nefunguje spořič obrazovky neví někdo v čem by mohl být problém už jsem vyzkoušel skoro všechno a pořád nic! Děkuji.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Spořič obrazovky
Moderátor: Moderátoři
Re: Spořič obrazovky
Tak jsem ještě zjistil že nefunguje nic z tohoto nastavení notebook prostě nevypne display, nejde ani spořič ja už nevim. Je to notebook acer po čísté instalaci win 10.

Zdravím 
O jaký typ notebooku se přesně jedná ?
Zkus vypnout Firewall, antivir, a všechny ochrany co tam máš. Některé aplikace zakazují proces spořiče, tak to zkus vypnout, a vyzkoušej zda ti to funguje, jestli ano, tak zjisti kde je přesně chyba, a přenastav to.

O jaký typ notebooku se přesně jedná ?
Zkus vypnout Firewall, antivir, a všechny ochrany co tam máš. Některé aplikace zakazují proces spořiče, tak to zkus vypnout, a vyzkoušej zda ti to funguje, jestli ano, tak zjisti kde je přesně chyba, a přenastav to.
Je to acer extensa antivir mam norton security 2015. Vyzkouším a dam vědět, možná to něco takového bude protože když je notebook v klidu nic nedělám tak v určitých intervalech se objeví vedle kurzoru myši kolečko a notebook začne jakoby něco načítat vždy tak na dvě vteřiny a tak je to pořad dokola.
Tak jsem vypnul antivir, firewall a nic. Jak jsem psal výš notebook pořád něco jakoby načítá a nic se neděje. Jediné co funguje je nastavení režimu spánku, ale spořič a hlavně vypnutí displeje což bych ocenil nejvíc tak to nejde. Když otevřu nastavení spořiče dám například bubliny a náhled tak to normálně jde, ale jak nastavím jakýkoliv čas po kterém by měl spořič naskočit tak nic! To samé když si nastavím vypnutí displeje taky se po nastaveném času nevypne! Jenom spánek funguje. Já už nevim přitom je to čistá instalace WIN10 před 5 dny! 

Tak konečně jsem na to přišel po dvou dnech trápení
napadlo mě ještě přeinstalovat ovladače a byl to ovladač: Broadcom Wireless LAN Driver ...
Takže už vše funguje tak jak má.