Zdravíčko všem.
Mám problém s připojením. A to takový, že mi jednou jede jak má... potom mi nechce načíst ani blbý seznam. Někdy se stane dokonce, že mě odpojí úplně a v pravo na windows liště mi hlásí, že nejsem ani připojen k internetu. Problém s providerem či routerem vylučuji jelikož je na router připojen přes kabelové připojení další PC a na něm problémy nejsou a šlape jak má (já jsem přes kabel také). Restartovaní routeru proběhlo samozřejmě také, ale bez výsledku.
Problém jsem popsal... nevím jaké další info bude po mě potřeba. Takže pokud jsem se s tématem trefil do správné sekce tak jsem vám plně k dispozici a pošlu vám vše co bude potřeba.
Předem velice děkuji za ochotu pomoci.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problémy s internetovým připojením
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy s internetovým připojením
Zdravím!
Jestli to správně chápu, jedná se vám o wifi připojení. Zkuste přeinstalovat ovladač wifi adaptéru. Problém ale může být i v rušení (zvláště, pokud to někdy funguje a někdy ne).
Jestli to správně chápu, jedná se vám o wifi připojení. Zkuste přeinstalovat ovladač wifi adaptéru. Problém ale může být i v rušení (zvláště, pokud to někdy funguje a někdy ne).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Velice děkuji za reakci. Každopádně jsem se již zmiňoval, že jsem připojen přes kabel. Zkoušel jsem i jiný kabel a změna žádná. Síťové ovladače jsem už také zkoušel kompletně odinstalovat a přeinstalovat. Beze změny. Podotýkám, že jsem přes router na kterým je připojené druhé PC a kompletně bez problémů.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Může to být i hw vada wifi adaptéru. Chtělo by to vyzkoušet připojit se jinde a k jinému wifi routeru.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte: