Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu RSIT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu RSIT
No, jelikoz je system nelegalni, pokracovat nebudu. I proto, ze neustale menite sve odpovedi tak, jak se vam to zrovna hodi. Jednou mate legalni 8 a nelegal 7, ted zas udajne legalni 7, mel byste si to uz rozmyslet, jak to teda je, a pak se drzet jedne verze.
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).
?? sem nikde o Win 8 nic nepsal...mam legalni Win 7, puvodne to byly Visty s tim ze sem mel zdarma upgrade na Win7....co sem kde menil?
To co mam ted je teda prosim nelegalni? nebo jak to pls je? (melo by to byl legalni )
BTW: nebylo by jednodussi priste rovnou rict ze si chcete zjistit legalnost woken a nemuseli by sme jen totok resit 2 tydny(jestli teda dobre chapu ze se celou dobu zatim resilo jen totok)? No offence.
To co mam ted je teda prosim nelegalni? nebo jak to pls je? (melo by to byl legalni )
BTW: nebylo by jednodussi priste rovnou rict ze si chcete zjistit legalnost woken a nemuseli by sme jen totok resit 2 tydny(jestli teda dobre chapu ze se celou dobu zatim resilo jen totok)? No offence.
tykajte mi......na vykaní ještě nemám šediny.
Osumdesát procent mozku človeka tvoří kapalina. U některých brzdová....
Realita je pro kazdeho jina....stejne jako zákon........
Ted jste o 8 nepsal, ale minule u toho brachova (na ktere jste se mimochodem vykaslal
) jste se zminil, ze nekde nechcete davat nelegalni 7. Tak jsem byl zvedavy, jestli je tenhle v poradku a ejhle, je tady nelegalni aktivator. Cili nelegalni aktivace.
Ty logy, ktere jsem chtel, ukazou sice i pripadny nelegalni system, ale taky spoustu smeti, at uz primo havet, nebo zbytecnosti a brzdy. Takze kdybych ty logy dostal, dal by se pocitac pekne vycistit.
Jinak jednodussi by to samozrejme bylo, kdyby vsichni vzdycky mluvili pravdu a nesnazili se vykladat pohadky. Bohuzel to tak neni a tomu jsem se tedy musel prizpusobit.
A nebyly to dva tydny, ale 10 dni a z toho jste se 5 dnu neozval. Za to ja ale nemuzu

A co byste mi rekl? Ze je cisty jako kristal?Priest789 píše:BTW: nebylo by jednodussi priste rovnou rict ze si chcete zjistit legalnost woken a nemuseli by sme jen totok resit 2 tydny? No offence.

Jinak jednodussi by to samozrejme bylo, kdyby vsichni vzdycky mluvili pravdu a nesnazili se vykladat pohadky. Bohuzel to tak neni a tomu jsem se tedy musel prizpusobit.
A nebyly to dva tydny, ale 10 dni a z toho jste se 5 dnu neozval. Za to ja ale nemuzu

Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz
ok tak na ten brachuv notas sem uplne zabodl omlouvam se za to(a nejak si to asi pak poresil sam)....dobro aspon vim ze to mam s aktivatorem
Uznavam vasi opatrnost a moje chyba ze sem se tak dlouho neozval ....jo je pravda ze kdyby ste se primo zeptal asi by i ti co to nemaj legalne nerekli pravdu....
vice viz mail pls
Uznavam vasi opatrnost a moje chyba ze sem se tak dlouho neozval ....jo je pravda ze kdyby ste se primo zeptal asi by i ti co to nemaj legalne nerekli pravdu....
vice viz mail pls
tykajte mi......na vykaní ještě nemám šediny.
Nerikam ze je to chyba, vsichni mame i jine povinnosti a zajmy a nekdy proste neni cas. Ale tim se to pak samozrejme vsechno protahnePriest789 píše:moje chyba ze sem se tak dlouho neozval

Jde taky o to, ze nekteri to opravdu ani nevi, protoze jim to tak treba nekdo prodal, nebo jim to instaloval nejaky znamy...Priest789 píše:jo je pravda ze kdyby ste se primo zeptal asi by i ti co to nemaj legalne nerekli pravdu
Tema tedy uzaviram.
Mejte se a treba zase nekdy, snad s lepsim vysledkem