Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ztracené spojení s herním serverem ve World of Warcraft

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
blackpuffle
Návštěvník
Návštěvník

Ztracené spojení s herním serverem ve World of Warcraft

#1 Příspěvek od blackpuffle »

Zdravím všechny! :)
Předem bych se chtěl omluvit, zda-li jsem topic zařadil špatně. Popřípadě poprosím o přesun do správné sekce.

Mám již delší dobu problémy s MMORPG hrou World of Warcraft. Hra perfektně funguje, lagy nemám. Ale jednou za čas v nepravidelném intervalu se to tváří jako lag a pak mě to prostě vykopne ze serveru. V tý době ale internet funguje v pohodě. Doma máme síť řešenou dle přiloženého obrázku (snad to z toho pochopíte). Zkoušel jsem přeměřovat všelijak rychlosti. Hned pod půdou u nanostationu, i přes oba routery, všechno. Download, upload i ping jsou stejné. tedy bez větších ztrát. Zkoušel jsem i router #02 nastavit na to, aby WiFi nevysílal a nastavit ho pouze jako switch (jestli se náhodou neruší frekvence kanálů, na kterých vysílají). Nepomohlo to. Zkusil jsem se připojit přímo kabelem od prvního "switche". Kabelem přímo z NS se nepřipojím, protože je dost krátký a notebook tam nemám kam narvat. Je tedy jedno, zda-li hraju přes kabel přes 2 routery, nebo přes wifi nebo kabelem přes jeden router.. Průměrný počet výpadků je stejný. Ve hře, když se podívám na odezvu, kterou mi to tam píše, málokdy přesáhnu 60ms.
Psal jsem i providerovi internetu, zda-li není chyba na jeho straně. Pustil několik měření s tím, že jsem mu poslal i časy výpadků. Nic nenašel.
Zkoušel jsem i v době hrají pingovat server, kde hraji a seznam.cz. Na seznamu jsem mel 8-10ms, na serveru stabilních 20ms. V době, kdy to padlo, jsem zastavil pingování a koukl jsem se na výsledky. Ani jeden ztracený packet a odezva stabilní.
Zařízením to určitě není, proto nemá smysl posílat výsledky z různých aplikací, co byste mi doporučili. Všem v domácnosti to padá a každýmu v jinou dobu (málokdy se trefíme do podobného času). Když hraju na síti u přítelkyně, vše funguje, jak má. Maximálně jeden pád za den, někdy ani to ne.. Doma jich mám v průměru 1-2/hodinu.

Nevíte, co by s tím mohlo být? Děkuji za jakoukoliv radu a rady ve smyslu: "Tak to nehraj", "WoWko je blbost" a tak si nechte prosím od cesty. :)

PS.: Nanostation je nový, router taky. Jediný, co je trochu starší je router hned pod NS, který funguje jako switch.
Přílohy
Bez názvu.png
Bez názvu.png (10.31 KiB) Zobrazeno 1825 x

motji
VIP
VIP

Re: Ztracené spojení s herním serverem ve World of Warcraft

#2 Příspěvek od motji »

Zdravím :) ,
v pravidlech máme, že se problémy s hrami nezabýváme. Obávám se že Vám s tímto problémem ani nedokážeme pomoci, nejlepší bude, když se obrátíte na nějaké herní forum.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

blackpuffle
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od blackpuffle »

Zdravím,
špatně jsem zformuloval začátek. Nedělá mi to jen tato hra, ale i jiné online hry. Kdežto na jiné síti to vše funguje v pořádku. Nepotřebuji vyřešit problém s hrou, ale problém s výpadky. Což spadá do jiné kategorie. :) Mohli byste mi s tím nějako pomoci? :)

motji
VIP
VIP

#4 Příspěvek od motji »

Tak vložte log z Frstu a mrkneme na to:)

Obrázek

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

blackpuffle
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od blackpuffle »

Na co log? :) Log není potřeba, když na jiném internetovém připojení to jede 100% bez problémů (u přítelkyně). Doma mám jednoduše vysoký packet loss :/ Osobně si myslím, že bude chyba někde v rozvodu kabelů/routerech. Mají mít nějaké speciální nastavení? Já se v síťových záležitostech nevyznám, proto píšu sem :)

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pavuk29 »

blackpuffle píše:Na co log? :) Log není potřeba, když na jiném internetovém připojení to jede 100% bez problémů (u přítelkyně). Doma mám jednoduše vysoký packet loss :/ Osobně si myslím, že bude chyba někde v rozvodu kabelů/routerech. Mají mít nějaké speciální nastavení? Já se v síťových záležitostech nevyznám, proto píšu sem :)
by som to lockol, slonik
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

blackpuffle
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od blackpuffle »

Na co lock? Potřebuji poradit, jak opravit tu chybu.. Nepoužil jsem toto vlákno jako zpověď, že mi to nejde..

motji
VIP
VIP

#8 Příspěvek od motji »

My se tu zabýváme spíše viry, než nastavením serverů a podobně. Na to tu nemáme odborníky:(. Jak už jsem psala, obraťte se přímo na nějaké herní forum, tam si budou spíš vědět rady :). Já osobně si myslím že není třeba nic víc nastavovat, problém může být třeba v tom, že Vám někdo to spojení blokuje, zpomaluje..ale tady už spíš dedukuju...vážně netuším :(

Obrázek

blackpuffle
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od blackpuffle »

Doobře :) Zkusím to někde jinde :) Děkuji :)

motji
VIP
VIP

#10 Příspěvek od motji »

Není zač. :closed:

Obrázek

Odpovědět