Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

win 10 - lag spikes v hrach

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mattsteph
Návštěvník
Návštěvník

win 10 - lag spikes v hrach

#1 Příspěvek od mattsteph »

zdravim, pevne verim, ze hadzem tento problem do spravneho threadu.. ak nie tak sa naozaj ospravedlnujem..

uz dlhsiu dobu (asi 2-3tyzdne) ma trapia sem tam kratkodobe (1-3sec) freezy/lagy pocas prevazne online hier ako cs go, rocket league a pod.. tieto lag spikes sa deju vacsinou aspon raz za minutu.. niekedy aj viackrat - niekedy zase menej.. zvysenie pingu som vacsinou nepostrehol (mozno ten lag je taky kratkodoby, ze sa to v ingame tabulkach ani neukaze).. tento problem som nazaciatku upgradu z win 8.1 na win 10 nemal.. nastal az po nejakych 2-3 tyzdnoch bezproblemoveho fungovania..

win 10 mam origos, rovnako aj hry mam cez steam legalne zakupene.. akurat neviem ci je problem vo windowse/hardware(napr ze odchadza v notebooku wifi adapter)/vo wifi routri(treba update firmware, ktory mam pocit ze je tak ci onak aktualny) alebo u providera.. ako by som zistil v com je problem a ako to vyriesim?

robil som si uz aj wireshark analyzu pocas hier, mozem to tu zverejnit, ak by niekto dokazal z tej kopy udajov zistit v com je problem.. pripadne sa asi budem musiet obratit na vacsie fora ohladom tohto problemu :( viete mi nejake odporucat?

notebook je y510p lenovo, kde mam i7, 16gb ram a nvidiu gt 755m spolu s integrovanou intel grafikou.. ak by to mohlo pomoct, mozem uviest blizsie parametre.. este spomeniem, ze zdielanie win aktualizacii prostrednictvom mojho pc mam samozrejme vypnute, rovnako ako mam (dufam) vypnute vsetky sposoby ako moze win 10 spehovat..

zatial velmi pekne dakujem za akukolvek radu!

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: win 10 - lag spikes v hrach

#2 Příspěvek od Marek-26 »

http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=5&t=64194

A většinou to bývá problém mezi poskytovatelem internetu a daným serverem.

mattsteph
Návštěvník
Návštěvník

Re: win 10 - lag spikes v hrach

#3 Příspěvek od mattsteph »

chapem.. nehodi sa to ani ho sekcie "Vsehochut"? aby sa to ked tak presunulo :/ samozrejme ak nie, tak sa vopred ospravedlnujem..

vdaka za radu inak, skusim stastie tam

Odpovědět