Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

napůl nefunkční USB

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lord Excalibur
Návštěvník
Návštěvník

napůl nefunkční USB

#1 Příspěvek od Lord Excalibur »

Dobrý večer. Přeinstalovával jsem PC z windows8 na windows7, kompletně (záloha na externí disk, formát HDD). Systém a ovladače byly nainstalovány originálnímy DVD dodané výrobcem PC. Vše se zdálo být OK, ale po nainstalování sowtware pro bezpečnost, údržbu a běžný základní provoz PC mělo dojít k natažení zálohovaných dat. Po připojení externího disku pomocí 2x USB se projevil problém: HDD nepracoval. Následně jsem vyzkoušel do všech USB připojit flash disk, taky nefungoval. Pak jsem přepojoval USB myš, fungovala pouze v původním portu, kde byla při instalaci, v ostatních nikoliv. Pomocí větrání k notebooku jsem vyloučil zkrat a jiné chyby napájení, větrák se točil. Zkusil jsem nainstalovat ovladače ze stránek výrobce základní desky (MSI G31TM), to nepomohlo. Poté jsem aktualizoval ovladače jednotlivých USB portů pomocí windows, opět žádná změna. Nakonec jsem odinstaloval všechny USB porty, vypnul PC a přepojil myš do jiného portu. Po zapnutí PC se sami doinstalovaly, myš fungovala, zkusil jsem ji přepojit do ostatních, kde se po rychlém rozpoznání nainstalovala a začala normálně fungovat. S překvapením nefunguje v jediném portu, a to v tom, kde byla původně při instalaci a kde šla bez problému. Zkusil jsem tedy připojit flash disk, ozval se typický zvuk při připojení zařízení, ovšem komunikace neprobíhá. Při prvním připojení to možná napsalo chyba při instalaci a poté typické zařízení může pracovat rychleji, ale tím si nejsem 100% jistý, kdy k tomu došlo.
To je vše, co si pamatuju, že jsem s tím dělal.

Lord Excalibur
Návštěvník
Návštěvník

Re: napůl nefunkční USB

#2 Příspěvek od Lord Excalibur »

Dodávám informaci: když připojím cokoliv dalšího, napíše to ovladač nebyl úspěšně nainstalován.

Odpovědět