Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s grafikou SAPPHIRE X1650

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Premek84
Návštěvník
Návštěvník

Problém s grafikou SAPPHIRE X1650

#1 Příspěvek od Premek84 »

Dobrý večer,

jak jsem již avizoval v jiné části fóra tak jsem vyměnil grafiku z mé prahistorické Geforce2 MX400 na bazarovou ATI SAPPHIRE x1650 256M DDR2 - mám zákl desku: K8T Neo2-F V2.0 (MS-7094) a dle specifikace umí zvládat AGP 8x - což tato karta má... bohužel po vložení karty a zapnuti PC dojde pouze k "rozsypanemu obrazu" viz. priloha... po vlozeni stare Geforce opet obraz jede....pote opet rozsypany po vlozeni "nove" ati.... dle prodejce je karta plne funkcni a dava na ni i zaruku na vyzkouseni 30dnu..... dekuji za pripadnou radu ( jestli takova existuje... :oops: )

Přemek
Přílohy
20150820_195752.jpg
20150820_195752.jpg (196.48 KiB) Zobrazeno 2215 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s grafikou SAPPHIRE X1650

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Na 99% bude ta karta vadná. Vyzkoušejte ji, pokud můžete ještě v jiném PC a pokud bude stajný problém, kartu vraťte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Premek84
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Premek84 »

Rudy...diky za reakci... zruste poplach! :)

Moje chyba... jiz dlouho jsem nestrkal do PC zadnou "novejsi" kartu a zjistil jsem zkoumanim na netu, ze tato karta potrebuje externi napajeni... :oops: omlouvam se..nyni jede vse ok....

PS: v 3d marku 03 je karta 5x vykonejsi :D

PS: ovsem myslel jsem si, ze HD video prehrat zvladne - bohuzel jsem se mylil...uz to najede, ale trha se... ( rozhodne o 1000% mene nez predtim... ) ted nevim jestli je problem v procaku anebo pameti, ale lepe to uz s timto pc asi nedam :shock:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

A tak. :) Měl jste říci rovnou, že ta karta má ještě další přívod energie.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Premek84
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Premek84 »

Omlouvam se...fakt jsem z toho vypadl :D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Nic se neděje, hlavně, že je vše v pořádku! :)

Varování:

Odpovědět