Zdravím, po načtení Win 7 mi zčerná obrazovka a vidím jen ukazatele myši, pak asi po 5 minutách se rozsvítí obrazovka a vidím pouze ve spodní části obrazovky Windows7 Home Premium (plocha není načtena), vpravo dole vypnutí pc. Nevíte co s tím?
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
archiv extrahujte a spustte vyextrahovany soubor DiskInfo.exe
ve spustenem programu kliknete nahore na Upravy -> Kopirovat (log mate nyni zkopirovany ve schrance)
log vlozte do dalsi odpovedi (Ctrl + V)
Pokud je cokoliv nejasného, ihned se ptej.
V případě spokojenosti prosím podpořte forum.
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz
Máš-li chuť pomáhat návštěvníkům tohoto fora, přihlas se do naší školičky.
Jde spustit alespon spravce uloh pomoci Ctrl+Shift+Esc?
Win + R neco udela?
Pro dotazy, které se nehodí na forum, je možné využít altrokzavináčforum.viry.cz