Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Aktivátor Windows

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
mikro
Návštěvník
Návštěvník

Aktivátor Windows

#1 Příspěvek od mikro »

Zdravím,

stáhl jsem si před 2 dny Windows 8 Pro 64bit z torrentu a chtěl bych se zeptat, kde se dá sehnat nějaký aktivátor, ve kterém nejsou viry, abych si systém mohl cracknout, případně jestli nemáte nějaké funkční sériové číslo na aktivaci tak aby mi to systém vzal a nechtěl ověření online (tak jak to je třeba u Office 2007, kde tahle možnost využít sériové číslo pro Enterprise edici která se neověřuje, je). A pokud by to bylo možné, tak bych chtěl takový aktivátor, který mi udělá z Windowsu "legální" a budu moct přejít na Windows 10 zadarmo.

Díky za odpověď a přeji pěkný den,
Martin "mikro" Kratochvíl

MikroTik
Návštěvník
Návštěvník

Re: Aktivátor Windows

#2 Příspěvek od MikroTik »

Pomáhat NELZE:
...
2) Pokud stroj uživatele prokazatelně obsahuje nelegální hostitelský čí ochranný software
(operační systém, antivir, firewall, atd.), je nutné navést uživatele k nápravě, např. skrze neplacený software,
a začít řešit, až v době kdy je PC "v pořádku". V případě že uživatel nechce na pravidla přistoupit,
je nutné jej vyzvat ať fórum opustí, a vrátí se až je splní.
MikroTik

mikro
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od mikro »

Super, to bych si fakt nepřečetl. :D Kdybys radši odpověděl na co jsem se ptal, já přece pomoct s odvirováním nechci :-) Díky.

Márty84
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Márty84 »

Zdravim.

Tady jste na bezpecnostnim foru. S crackama vam tu nikdo radit nebude! :twisted:
Pokud máte dotaz, který není určen pro veřejnost, můžete mi napsat na mail marty84zavináčforum.viry.cz

Možnost podpořit naše fórum https://platba.viry.cz/payment/

Z časových důvodů teď budu na fóru méně často. V případě delšího čekání na odpověď kontaktujte prosím některého z kolegů (většina má mailovou adresu ve svém podpisu).

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím, ale to sis spletl fórum :shock:

MikroTik ti jasně citoval z našich pravidel

tím tedy končíme :closed:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Zamčeno