Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Havět asi přepisuje šablonu pro spuštění wordu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Havět asi přepisuje šablonu pro spuštění wordu

#16 Příspěvek od Rudy »

Tak teď už určitě ne. Zkuste Office přeinstalovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

TomášzePlzně
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od TomášzePlzně »

Přeinstalace nepomohla, při druhém pokusu jsem dokonce musel použít bod obnovy, abych se dostal zpátky alespoň tam, kde jsem byl (všechny officové programy začaly najednou pracovat šíleně pomalu). Holt se teď zkusím poradit se stránkami support.office.com a třeba tam přijdu na způsob jak zrušit automatické opravy šablony normal.dot, v nejhorším případě se s tímto komplikovaným spouštěním wordu smířím, případně microsoft office 2000 odinstaluji (sloužil mi už víc jak 10 let) a začnu používat openoffice, který už mám beztak v pc nainstalovaný kvůli tomu, že ho používá kolega se kterým si pravidelně mezi sebou posíláme textové či tabulkové soubory, popřípadě i prezentace a microsoft office 2000 ty jeho soubory nedokáže otevřít. Tak teď už mi zbývá asi jenom odinstalovat MBAM a ADW.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Pokud má novější verzi Office, která podporuje nové formáty, ta ty vám Office2000 neotevřou, leda že by byly uloženy do staršího formátu. MBAM odinstalujete přes programy a ADW spusťte a klikněte na >uninstall<.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

TomášzePlzně
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od TomášzePlzně »

provedeno a vše zakončeno vyčištěním Ccleanerem, tak děkuji za pomoc a za pár měsíců při preventivce (doufám, že jen při preventivce) nashle.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Rudy »

Jsme tu stále. Nemáte zač! :)

Varování:

Odpovědět