Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zdar, na něco jsem kliknul a nebylo to voňavé.

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdar, na něco jsem kliknul a nebylo to voňavé.

#31 Příspěvek od tuvok07 »

Roli píše:
tuvok07 píše:Jinak - pokud je to jen pro Android nebo Windows mobile tak se nedivím :) Na tablet je to asi super apka ale na desktop nenainstalovatelná - a já mám rád všude přehled o tom, co se děje na obloze :)
No právě proto aby ses mohl podívat kdekoliv nebo zamachrovat před děvčaty je to na mobil ideální :)
To je pravda, nicméně, zatím nemám "chytrý mobil" a hned tak to nehrozí :) tedy do chvíle než stařeček odejde úplně.
Na druhou stranu tablet doma máme. Takže až si ho jednou zase vezmu a budu chtít hračičkařit vím po čem hrábnout ;)
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Roli
VIP
VIP

Re: Zdar, na něco jsem kliknul a nebylo to voňavé.

#32 Příspěvek od Roli »

tuvok07 píše:To je pravda, nicméně, zatím nemám "chytrý mobil" a hned tak to nehrozí :) tedy do chvíle než stařeček odejde úplně.
Na druhou stranu tablet doma máme. Takže až si ho jednou zase vezmu a budu chtít hračičkařit vím po čem hrábnout ;)
Je to jednoduchá apka, necháš jí nastavit souřadnice podle GPS a pak už jen namíříš na oblohu a ona Ti velmi krásně včetně vykreslení ukáže a napíše na co se díváš :wink:
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Odpovědět