Bral jsem gigabyte jen proto ze mam zakladni desku - Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-970A-UD3 (Socket M2)
Nejlepe neco srovnatelneho s touto http://www.czc.cz/vga-ati-gigabyte-hd78 ... tAodcGUAwA
Zdravím!
Ty linky nefungují. Potřebuji je celé, v takto zkrácené podobě, kdy se korektně nezkopírují, nuic nenajdu. Zkopírujte je tak, aby byly kompletní.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Takový problém jsem ještě nezažil a to se zabývám stavbou PC na zakázku. Kdyby šlo o RAMky, tam už by problé být mohl, ale s grafikou ne. Grafický chip nVidia (i AMD) je stejný, ať kartu vyrobil kdokoli.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.