Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Máme doma dva počítače jeden je můj ten funguje úplně OK. Druhý a o dost slabší se zasekává aplikace nereagují a neodpovídají
seká se i běžné prohlížení internetu . Počítač je přeci All-In-One a jede na starším Atomu a Intelu Media Accelerator ale furt jsem ve starších dobách
cca. 4 měsíce rozjel i hry jako je FIFA 10 a tak. Dnes se tomu počítači obloukem vyhýbám, jsem si jistej ,že v něm je nějaká havět a asi jí tam nebude málo
1) Spyware - Změněná domovní stránka na jakýsi Omnibox + Toolbar
2) Malware - Počítač se seká a ještě se na něm sám od sebe zaplňuje disk ://
Nevím z jaké aplikace sem mám poslat log takže bych byl rád kdyby se někdo pokusil zjistit co stím
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Takze si vyberte - PCHelp nebo viry.cz - oboji nejde! Muzu poprosit o odkaz
Dejte logy z MBAMu, AdwCleaneru a RogueKilleru
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.