Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problém s flashkou
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: problém s flashkou
Teď jsem kapku zmatená z tý otázky. Zapomněla jsem ještě něco udělat? Promiňte, pokud je to jasné, ale dneska jsem vstala a není mi dobře.
V pohode, nic se nedeje...Je jeste nejaky problem s PC\flash diskem nebo muzeme provest zaverecny uklid a mame hotovo...
Myslím si, že je všechno OK.
Moc děkuji a vážím si toho, co si pro mě udělal.
Moc děkuji a vážím si toho, co si pro mě udělal.
A ještě jestli by si mi neřekl tvůj názor. Po bakalářce chci zrychlit noťas, tak jsem se chtěla zeptat, jestli je nejlepší přeinstalovat celý noťas nebo podle internetu ho nějak zrychlit. Jestli se to vůbec přeinstalováním zlepší. Podle mě by mělo a aspoň bych tam neměla takový ty zbytečný programy, který se mi instalují s programem, který potřebuji.
- Stahnete a spustte
- Ponechte zatrzitkou pouze u volby Remove disinfection tools
- Kliknete na Run
Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
Děkuji moc za Váš čas a za trpělivost se mnou. Určitě mi to šlape líp. To že jsem chtěla přeinstalovat noťas, tak to kvůli tomu, že mi internet a i celý noťas občas neodpovídá a seká se, ale to bude tím archicadem, že to spíš můj noťas nezvládá. Uvidím až přestanu rýsovat, ale je to znát. Archicad se mi spouští o dost rychleji.
Prosím Vás, ozvěte se mi na email wernik(@)seznam.cz. Děkuji.
Naposledy upravil(a) vyosek dne 23 kvě 2015 12:12, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Z bezp. duvodu zneaktivnen mail
Důvod: Z bezp. duvodu zneaktivnen mail

Přispějete na provoz fóra?