Zdravím, asi 14 dní mám problém.
Mám na ploše čtyři ikony, které byly v levém spodním rohu. Nedávno jsem je přemístil do levého horního rohu.
Zjistil jsem, že po vypnutí a zapnutí ntb se ikony vrátí dolů. Dříve to nedělalo. Dík za radu, Louba.
Zdravím!
Zkuste klik pravým myšítkem na plochu>zobrazit a v otevřeném menu ponechte zaškrtnuty jen položky "zobrazit miniaplikace" a "zobrazit ikony na ploše". Ikony si srovnejte jak potřebujete a pak restartujte. Uvidíte, jestli se něco změnilo.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.