Ano je to správně, žádní šmejdi tam již nejsou jak se tedy PC chová respektive co ty hlášky prohlížeče ?INCVBVS píše:Ahoj, nevím zda jsem použil CureIt správně, .......

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola logu RSIT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola logu RSIT
Ahoj, vypadá to dobře. V prohlížeči už se to nikde neptá na CAPTCHA a všechno běží jak má, až na správce úloh, kterej začal čas od času padat + nějaký předinstalovaný programy od lenovo se nespouští, ale to jsou jen drobnosti. Věřím, že aktualizace ovladačů to spraví.
Ahoj, když otevřu správce úloh a chci otevřít umístění některého z běžících procesů, tak správce úloh ihned přestane pracovat. Dřív se to nestávalo. Nepovažuju to za extrémně důležitý, ale je to jediný detail, co se změnil a kterého jsem si všiml.
Stiskni klávesy Windows + R do okna Spustit >> napiš - cmd >> OK
do otevřeného okna s blikajícím kurzorem nakopíruj sfc /scannow
stiskni ENTER
Projede to PC a pokusí se opravit systémové soubory.
do otevřeného okna s blikajícím kurzorem nakopíruj sfc /scannow
stiskni ENTER
Projede to PC a pokusí se opravit systémové soubory.
Tak jsem provedl. Nenalezlo to žádnou chybu a správce pořád padá. Jak jsem ale psal, všechny původní problémy zmizely.
No možná by mohla pomoct oprava systému.INCVBVS píše:Tak jsem provedl. Nenalezlo to žádnou chybu a správce pořád padá. Jak jsem ale psal, všechny původní problémy zmizely.
Tak já to zkusím. Předpokládám, že záloha dat je asi nezbytná, co?
Pro jistotu asi ano, ale při opravě by se nemělo nic smazat, to jen v případě že se dělá tovarní nastavení a i tam se dá vybrat - zanechat moje data nebo tak nějak.INCVBVS píše:Předpokládám, že záloha dat je asi nezbytná, co?
Tak jsem dal opravit systém, ale je to pořád stejný.
INCVBVS píše:Tak jsem dal opravit systém, ale je to pořád stejný.

Zkus návod od Microsoftu, není to úplně na Tvůj problém ale kdo ví co se tam událo.
Microsoft píše:Tento postup vyžaduje úpravu v registru počítače. Nesprávná změna v registru počítače může způsobit, že počítač přestane fungovat. Důrazně doporučujeme zálohovat registr před provedením jakýchkoli změn. Další informace naleznete v tématu Zálohování registru.
1. Spusťte program Editor registru klepnutím na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, zadáním textu regedit do pole Hledat a potom stisknutím klávesy ENTER. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
2. Přejděte do následujícího umístění: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies
3. Poklepejte na položku System,poklepejte na klíč DisableTaskMgr, změňte Údaj hodnoty na 0 a klepněte na tlačítko OK.
Povolení programu Správce úloh v počítačích s jinými edicemi operačního systému Windows
1. Klepněte na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, do vyhledávacího pole zadejte gpedit.msc a stiskněte klávesu ENTER.
2. Pod položkou Konfigurace uživatele poklepejte na složku Šablony pro správu.
3. Poklepejte na složku Systém a dále klepněte na složku Možnosti klávesové zkratky Crtl+Alt+Del.
4. Poklepejte na položku Odebrat Správce úloh, klepněte na přepínač Zakázáno a klepněte na tlačítko OK.
Ahoj, omlouvám se za prodlevu, ale měl jsem ted hodně důležitých věcí. Nicméně, mezitím jsem zjistil několik neduhů, které se objevily po tom procesu čištění. 1) Programy od Windows nelze spustit, aniž bych je spustil jako správce. Propříklad nelze spustit malování, ani tisknout soubory z wordu, aniž bych je spustil jako správce 2) Zmizelo několik programů z lišty, včetně antiviru. 3) Nástroje od Lenova jakoby přestaly fungovat. (Viz.touchpad přestal být multidotykový, indikace hlastitosti zvuku zmizela, etc.)Roli píše:INCVBVS píše:Tak jsem dal opravit systém, ale je to pořád stejný.zřejmě nějaká chybka v registru.
Zkus návod od Microsoftu, není to úplně na Tvůj problém ale kdo ví co se tam událo.
Microsoft píše:Tento postup vyžaduje úpravu v registru počítače. Nesprávná změna v registru počítače může způsobit, že počítač přestane fungovat. Důrazně doporučujeme zálohovat registr před provedením jakýchkoli změn. Další informace naleznete v tématu Zálohování registru.
1. Spusťte program Editor registru klepnutím na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, zadáním textu regedit do pole Hledat a potom stisknutím klávesy ENTER. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.
2. Přejděte do následujícího umístění: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies
3. Poklepejte na položku System,poklepejte na klíč DisableTaskMgr, změňte Údaj hodnoty na 0 a klepněte na tlačítko OK.
Povolení programu Správce úloh v počítačích s jinými edicemi operačního systému Windows
1. Klepněte na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, do vyhledávacího pole zadejte gpedit.msc a stiskněte klávesu ENTER.
2. Pod položkou Konfigurace uživatele poklepejte na složku Šablony pro správu.
3. Poklepejte na složku Systém a dále klepněte na složku Možnosti klávesové zkratky Crtl+Alt+Del.
4. Poklepejte na položku Odebrat Správce úloh, klepněte na přepínač Zakázáno a klepněte na tlačítko OK.
Doufal jsem, že oprava registru to vyřeší, ale ejhle klíč DisableTaskMgr v zadané složce vůbec není! Věřím, že se to dá nějak vyřešit. Pokud ne, tak počítám, že reinstal systému je jediná možnost, a to se mi zrovna nechce

Nejsem si jistý že čištěním co jsme dělali by se stalo to co popisuješ to bys byl za ta léta první, ale kdo ví.
No reinstal by byl asi nejrychlejší možnost, ale jde ještě udělat to, že uvedeš PC do továrního nastavení bez ztráty dat.
No reinstal by byl asi nejrychlejší možnost, ale jde ještě udělat to, že uvedeš PC do továrního nastavení bez ztráty dat.
Tak se to vyřešilo recoverem systému. Díky moc za tu dlouhou námahu a tady se to může asi locknout 

Občas to je nejrychlejší a nejrozumnější řešení.INCVBVS píše:Tak se to vyřešilo recoverem systému.
Není zač aINCVBVS píše:Díky moc za tu dlouhou námahu a tady se to může asi locknout