Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zdravim, omlouvam se že pišu až teď. V praci je toho hodně.
Mbam jsem si stahl a skoušel jsem udělat asi 6 nebo 7 testu, bohužel sem ani jeden nedokončil protože se PC po 20ti minutach seklo a u testu to bylo teprve u Pre scanu po kontrole aktualizací...
Zkoušel jsem i rychlý test ale to samé. Pokusim se ještě test udělat Offline ale nevím jestli to pomuže
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Tak jsem konecne dokoncil sken v Mbam a nic to nenaslo, skousel sem potom i terminatora a ten mi nasel 14 Tracking cookies ktere smazal a vsechny prez iexplorer. Skusim jeste avast kontrolu ale ta minule nic nenasla
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.