Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

PROBLEMY SE SYSTEMEM

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
DOKTORXP
Návštěvník
Návštěvník

PROBLEMY SE SYSTEMEM

#1 Příspěvek od DOKTORXP »

Dobrý den asi predevcirem jsem spouštěl programy malwarebytes antimalware a eset smart security naslo mi to dohromady asi 193 virů vše jsem odstranil ale po restartu pc mi zmizela celá plocha v systemu a hlásilo mi to že mi chybí soubor explorerframe.dll ale potom jsem zjistil že mi rovněž chybí soubor explorer.exe v systému windows 7 home 64bit CZ zkousel jsem spustit v nouzovém režimu v prikazovem radku (který jsem spustil jako spravce) toto sfc /scannow to mi nahlasilo ze opravilo nejake potize se systemovymi soubory ale problemy tim nezmizely stale kdyz restartuji svuj notebook nevidim na plose nic pouze mi jde spustit program task manager. Pomozte mi prosim predem dekuji mockrat za vasi ochotu mi pomoci pri reseni mych potizi s notebookem. Ted jsem zkousel spustit znova program prikazovy radek v nouzovem rezimu jako spravce pozil jsem sfc /scannow ale ten mi hlasil ze nebylo zjisteno zadne narusení integrity tusim takze to mi bohuzel nepomohlo. Uz si s tim vazne nevim rady a proto se obracim na vas. Mimochodem instalacni DVD operacniho systemu MS Windows 7 Home 64BIT CZ bohuzel nemam. Tomas alias DOKTORXP ?! -)) :( :shock: :cry:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: PROBLEMY SE SYSTEMEM

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval. Potom dejte log FRST: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=133100 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

DOKTORXP
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od DOKTORXP »

Addition.zip
(24.96 KiB) Staženo 42 x
Obnovil jsem system jak jste mi napsal potom se mi zobrazily 2 chybova hlaseni C:\Windows\system32\EXPLORERFRAME.DLL není navržena na spuštění systému windows nebo obsahuje chybu. explorer.exe - provádění serveru selhalo potom jsem spustil příkazový radek v normalnim rezimu systemu Windows 7 Home 64BIT CZ a zadal prikaz sfc /scannow znova a potom jsem manuálně spustil explorer.exe pres task manager nova uloha prochazet a take jsem to zkousel pres unreal commander a konecne se explorer.exe v systemu rozbehl v poradku uz vidim konecne i svoji plochu ikony a hlavni panel ale myslim si ze jsem predtim mel tyto 2 soubory infikovany viry ktere mi nasel program MBAM a ja je asi omylem smazal nebo to mohl udelat i program MBAM dal jsem odstranit vybrane infikovane soubory, hrozby ci malware bylo jich celkem 193 pak jsem restartoval pc a potom mi zacal notebook DELL XPS L702X psat vyse uvedena chybova hlaseni ted se zda byt vsechno v poradku ale radeji me to jeste zkontrolujte jestli mi tam jeste nejake viry hrozby ci malware nezustali a nebo si myslite ze na me zautocil hacker pouzivam vzdy program ESET SMART SECURITY 8 a MBAM oboji aktualni verze i s nejnovejsimi virovymi databazemi. Jeste vam poslu logy z programu FRST jak jste po me chtel takoveto problemy s notebookem mam vubec porve abych se tedy priznal. Predem Vam dekuji za pomoc a reseni mych potizi s notebookem. Tomas alias DOKTORXP ?! -))

DOKTORXP
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od DOKTORXP »

FRST.zip
(20.26 KiB) Staženo 52 x
Dobry den posilam Vam jeste dalsi zabaleny archiv ZIP s logem z programu FRST jak jste po me chtel. Jeste jednou Vam mockrat dekuji za pomoc uz jsem dlouho zadne potize s notebookem nemel az doted vite ?? Sam nevim zda za to muze hackri nebo viry. Mimochodem Na internet se pripojuji pres WIFI Router TPLINK drive jsem pouzival ZCOMAX.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Spusťte tuto utilitu:
Stáhněte AdwCleaner http://general-changelog-team.fr/fr/dow ... adwcleaner
Uložte na plochu
Ukončete všechny programy
Klikněte nejprve na >Scan< a pak na >Clean<.
Proběhne skenováni a pak se objeví log, který sem vložte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

DOKTORXP
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od DOKTORXP »

# AdwCleaner v4.202 - Log vytvořen 25/04/2015 v 20:12:59
# Aktualizováno 23/04/2015 by Xplode
# Databáze : 2015-04-23.2 [Server]
# Operační system : Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (x64)
# Uživatelské jméno : Tomáš - PRIVATE
# Spuštěno z : C:\Users\Tomáš\Desktop\adwcleaner_4.202.exe
# Nastavení : Čištění

***** [ Služby ] *****

[#] Služba Smazáno : vToolbarUpdater15.2.0
[#] Služba Smazáno : vToolbarUpdater18.3.0

***** [ Soubory / Složky ] *****

Složka Smazáno : C:\ProgramData\apn
Složka Smazáno : C:\ProgramData\AskPartnerNetwork
Složka Smazáno : C:\ProgramData\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Babylon
Složka Smazáno : C:\ProgramData\baidu
Složka Smazáno : C:\ProgramData\ParetoLogic
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Trusted Publisher
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Uniblue
Složka Smazáno : C:\ProgramData\w3i
Složka Smazáno : C:\ProgramData\4681007576045162355
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Inbox Toolbar
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\SkypEmoticons
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Uninstall Helper
Složka Smazáno : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Cain
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\AskPartnerNetwork
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\globalUpdate
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\ParetoLogic
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\VNT
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\w3i
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\PANDORA.TV
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\DeltaFix
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\Guard-ICQ
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\Cain
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\Common Files\ParetoLogic
Složka Smazáno : C:\Program Files (x86)\Common Files\Software Update Utility
Složka Smazáno : C:\Program Files\Instair
Složka Smazáno : C:\Users\duch\AppData\Local\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\duch\AppData\LocalLow\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\FIFA\AppData\Local\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\FIFA\AppData\Local\VNT
Složka Smazáno : C:\Users\FIFA\AppData\LocalLow\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\FIFA\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Cain
Složka Smazáno : C:\Users\Jan\AppData\Local\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\Jan\AppData\Local\VNT
Složka Smazáno : C:\Users\Jan\AppData\LocalLow\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\AskPartnerNetwork
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\eSupport.com
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\globalUpdate
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\iLivid
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Oxy
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\PackageAware
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\VNT
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Prompt Downloader
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\pokki
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\LocalLow\AVG Secure Search
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\LocalLow\iac
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\LocalLow\Inbox Toolbar
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Babylon
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\IClaro
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\PerformerSoft
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\SkypEmoticons
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Systweak
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\DownloadManager
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\itesing
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\DriverFinder
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\moters
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ParetoLogic
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Prompt Downloader
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\pokki
Složka Smazáno : C:\Users\Jan\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\bopakagnckmlgajfccecajhnimjiiedh
Složka Smazáno : C:\Users\Jan\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\bbmegnmpleoagolcnjnejdacakedpcgd
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\ejddjnilmdncjilbfjgameihlklfpohp
Složka Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Chromium\User Data\Default\Extensions\pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_angobeimajilfhlcpeiccndaifchnppl_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_dlfienamagdnkekbbbocojppncdambda_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_kdidombaedgpfiiedeimiebkmbilgmlc_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_pfmopbbadnfoelckkcmjjeaaegjpjjbk_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_nkcpopggjcjkiicpenikeogioednjeac_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_pacgpkgadgmibnhpdidcnfafllnmeomc_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_pacgpkgadgmibnhpdidcnfafllnmeomc_0
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_ejddjnilmdncjilbfjgameihlklfpohp_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_ejddjnilmdncjilbfjgameihlklfpohp_0
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\ejddjnilmdncjilbfjgameihlklfpohp
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Chromium\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_nkcpopggjcjkiicpenikeogioednjeac_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\Public\Desktop\Get The Best Facebook Chat Messenger.lnk
Soubor Smazáno : C:\ProgramData\Duplicaterecord.js
Soubor Smazáno : C:\Windows\System32\log\iSafeKrnlCall.log
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\iLivid.lnk
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\iLivid.lnk
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\Desktop\iLivid.lnk
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\Desktop\ParetoLogic PC Health Advisor.lnk
Soubor Smazáno : C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\searchplugins\avg-secure-search.xml
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\searchplugins\bingp.xml
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\user.js
Soubor Smazáno : C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_en.softonic.com_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\duch\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_wlogin.icq.com_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\duch\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_wlogin.icq.com_0.localstorage-journal
Soubor Smazáno : C:\Users\FIFA\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_wlogin.icq.com_0.localstorage
Soubor Smazáno : C:\Users\FIFA\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Local Storage\hxxp_wlogin.icq.com_0.localstorage-journal

***** [ Naplánované úlohy ] *****

Úloha Smazáno : Express FilesUpdate
Úloha Smazáno : paretologic registration3
Úloha Smazáno : paretologic update version3
Úloha Smazáno : PC Health Advisor
Úloha Smazáno : PC Health Advisor Defrag
Úloha Smazáno : Scheduled Update for Ask Toolbar
Úloha Smazáno : Your File Updater
Úloha Smazáno : ParetoLogic Update Version3 Startup Task

***** [ Zástupci ] *****

***** [ Registry ] *****

Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Google\Chrome\Extensions\bopakagnckmlgajfccecajhnimjiiedh
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Google\Chrome\Extensions\pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Google\Chrome\Extensions\fcfenmboojpjinhpgggodefccipikbpd
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Classes\pokki
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\dnu.EXE
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\ScriptHelper.EXE
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\ViProtocol.DLL
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AVG Secure Search.BrowserWndAPI
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AVG Secure Search.BrowserWndAPI.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AVG Secure Search.PugiObj
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AVG Secure Search.PugiObj.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\dnUpdate
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\dnUpdater.DownloadUIBrowser
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\dnUpdater.DownloadUIBrowser.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\dnUpdater.DownloadUpdController
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\dnUpdater.DownloadUpdController.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdate.OneClickProcessLauncherMachine
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdate.OneClickProcessLauncherMachine.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CoCreateAsync
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CoCreateAsync.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CoreClass
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CoreClass.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CoreMachineClass
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CoreMachineClass.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CredentialDialogMachine
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.CredentialDialogMachine.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.OnDemandCOMClassMachine
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.OnDemandCOMClassMachine.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.OnDemandCOMClassMachineFallback
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.OnDemandCOMClassMachineFallback.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.OnDemandCOMClassSvc
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.OnDemandCOMClassSvc.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.ProcessLauncher
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.ProcessLauncher.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3COMClassService
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3COMClassService.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3WebMachine
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3WebMachine.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3WebMachineFallback
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3WebMachineFallback.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3WebSvc
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\globalUpdateUpdate.Update3WebSvc.1.0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\inbox.appserver
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\protocols\handler\viprotocol
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\ScriptHelper.ScriptHelperApi
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\ScriptHelper.ScriptHelperApi.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\ViProtocol.ViProtocolOLE
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\ViProtocol.ViProtocolOLE.1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\MozillaPlugins\@avg.com/AVG SiteSafety plugin,version=11.0.0.1,application/x-avg-sitesafety-plugin
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Classes\AllFileSystemObjects\shell\pokki
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Classes\Directory\shell\pokki
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Classes\Drive\shell\pokki
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Classes\lnkfile\shell\pokki
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\S-792098896
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{1FDFF5A2-7BB1-48E1-8081-7236812B12B2}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{3278F5CF-48F3-4253-A6BB-004CE84AF492}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{4D076AB4-7562-427A-B5D2-BD96E19DEE56}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{577975B8-C40E-43E6-B0DE-4C6B44088B52}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{58FDA6AF-67D8-4198-B7CD-94B17532C8D5}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{6C259840-5BA8-46E6-8ED1-EF3BA47D8BA1}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{BB711CB0-C70B-482E-9852-EC05EBD71DBB}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\{C007DADD-132A-624C-088E-59EE6CF0711F}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{02A96331-0CA6-40E2-A87D-C224601985EB}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{3278F5CF-48F3-4253-A6BB-004CE84AF492}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{3B5702BA-7F4C-4D1A-B026-1E9A01D43978}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{408CFAD9-8F13-4747-8EC7-770A339C7237}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{4E92DB5F-AAD9-49D3-8EAB-B40CBE5B1FF7}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{577975B8-C40E-43E6-B0DE-4C6B44088B52}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{5E89ACE9-E16B-499A-87B4-0DBF742404C1}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{612AD33D-9824-4E87-8396-92374E91C4BB}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{66EEF543-A9AC-4A9D-AA3C-1ED148AC8EEE}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{69F256DF-BA98-45E9-86EA-FC3CFECF9D30}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{6E87FC94-9866-49B9-8E93-5736D6DE3DD7}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{7B089B94-D1DC-4C6B-87E1-8156E22C1D96}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{7E49F793-B3CD-4BF7-8419-B34B8BD30E61}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{826D7151-8D99-434B-8540-082B8C2AE556}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{834469E3-CA2B-4F21-A5CA-4F6F4DBCDE87}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{8529FAA3-5BFD-43C1-AB35-B53C4B96C6E5}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{933B95E2-E7B7-4AD9-B952-7AC336682AE3}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{ADBC39BE-3D20-4333-8D99-E91EB1B62474}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AF175732-0D59-716D-F757-9F1492D808D9}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{B658800C-F66E-4EF3-AB85-6C0C227862A9}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{DE9028D0-5FFA-4E69-94E3-89EE8741F468}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E06CA7F5-BA34-4FF6-8D24-B1BDC594D91F}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E15A9BFD-D16D-496D-8222-44CADF316E70}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{E7DF6BFF-55A5-4EB7-A673-4ED3E9456D39}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{F6421EE5-A5BE-4D31-81D5-C16B7BF48E4C}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{FD8E81D0-F5FE-4CB1-9AEA-1E163D2BAB78}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{459DD0F7-0D55-D3DC-67BC-E6BE37E9D762}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{BA0C978D-D909-49B6-AFE2-8BDE245DC7E6}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{03C0AC00-86DE-4B55-81BA-2E7CD61C51B1}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{03E2A1F3-4402-4121-8B35-733216D61217}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{23119123-0854-469D-807A-171568457991}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{28C3737A-32D1-492D-B76B-8D75EBBFB887}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{4E92DB5F-AAD9-49D3-8EAB-B40CBE5B1FF7}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{660E6F4F-840D-436D-B668-433D9591BAC5}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{66EEF543-A9AC-4A9D-AA3C-1ED148AC8EEE}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{66EEF543-A9AC-4A9D-AA3C-1ED148AC8FFE}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{80703783-E415-4EE3-AB60-D36981C5A6F1}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{813A22E0-3E2B-4188-9BDA-ECA9878B8D48}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{9E3B11F6-4179-4603-A71B-A55F4BCB0BEC}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{BCFF5F55-6F44-11D2-86F8-00104B265ED5}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{C401D2CE-DC27-45C7-BC0C-8E6EA7F085D6}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{CE057E0D-2D7E-4DFF-A890-07BA69B8C762}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{E7435878-65B9-44D1-A443-81754E5DFC90}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{55555555-5555-5555-5555-550655335511}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{66666666-6666-6666-6666-660666336611}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{07CAC314-E962-4F78-89AB-DD002F2490EE}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{11549FE4-7C5A-4C17-9FC3-56FC5162A994}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{615E8AA1-6BB8-4A3D-A1CC-373194DB612C}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{74FB6AFD-DD77-4CEB-83BD-AB2B63E63C93}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{8FB1A663-2820-468B-95C4-5060A4C5F413}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{92380354-381A-471F-BE2E-DD9ACD9777EA}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{9945959C-AAD8-4312-8B57-2DE11927E770}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{9C049BA6-EA47-4AC3-AED6-A66D8DC9E1D8}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{C2AC8A0E-E48E-484B-A71C-C7A937FAAB94}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{CBEF8724-D080-4737-88DA-111EEC6651AA}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{BA0C978D-D909-49B6-AFE2-8BDE245DC7E6}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{042DA63B-0933-403D-9395-B49307691690}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{2974C985-8151-4DE5-B23C-B875F0A8522F}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{BA0C978D-D909-49B6-AFE2-8BDE245DC7E6}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{042DA63B-0933-403D-9395-B49307691690}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{2974C985-8151-4DE5-B23C-B875F0A8522F}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Settings\{BA0C978D-D909-49B6-AFE2-8BDE245DC7E6}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{D3D233D5-9F6D-436C-B6C7-E63F77503B30}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{D7E97865-918F-41E4-9CD0-25AB1C574CE8}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{7B089B94-D1DC-4C6B-87E1-8156E22C1D96}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{C6FDD0C3-266A-4DC3-B459-28C697C44CDC}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\PreApproved\{F25AF245-4A81-40DC-92F9-E9021F207706}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{11BF46C6-B3DE-48BD-BF70-3AD85CAB80B6}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{5E89ACE9-E16B-499A-87B4-0DBF742404C1}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{612AD33D-9824-4E87-8396-92374E91C4BB}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{6978F29A-3493-40B2-8CDC-9C13A02F85A4}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{D7949A66-D936-4028-9552-14F7DC50F38D}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{E7DF6BFF-55A5-4EB7-A673-4ED3E9456D39}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{F25AF245-4A81-40DC-92F9-E9021F207706}
Hodnota Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar [{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}]
Hodnota Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser [{E7DF6BFF-55A5-4EB7-A673-4ED3E9456D39}]
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{03C0AC00-86DE-4B55-81BA-2E7CD61C51B1}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{03E2A1F3-4402-4121-8B35-733216D61217}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{23119123-0854-469D-807A-171568457991}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{28C3737A-32D1-492D-B76B-8D75EBBFB887}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{431532BD-0AE1-4ABC-BE8C-919F3D1332E2}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{4E92DB5F-AAD9-49D3-8EAB-B40CBE5B1FF7}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{660E6F4F-840D-436D-B668-433D9591BAC5}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{66EEF543-A9AC-4A9D-AA3C-1ED148AC8EEE}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{66EEF543-A9AC-4A9D-AA3C-1ED148AC8FFE}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{813A22E0-3E2B-4188-9BDA-ECA9878B8D48}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{9E3B11F6-4179-4603-A71B-A55F4BCB0BEC}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{BCFF5F55-6F44-11D2-86F8-00104B265ED5}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{C401D2CE-DC27-45C7-BC0C-8E6EA7F085D6}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{CE057E0D-2D7E-4DFF-A890-07BA69B8C762}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{E7435878-65B9-44D1-A443-81754E5DFC90}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{55555555-5555-5555-5555-550655335511}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\{66666666-6666-6666-6666-660666336611}
Klíč Smazáno : [x64] HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{612AD33D-9824-4E87-8396-92374E91C4BB}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Low Rights\ElevationPolicy\{F25AF245-4A81-40DC-92F9-E9021F207706}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\APN PIP
Klíč Smazáno : HKCU\Software\AskPartnerNetwork
Klíč Smazáno : HKCU\Software\AVG Secure Search
Klíč Smazáno : HKCU\Software\BI
Klíč Smazáno : HKCU\Software\eSupport.com
Klíč Smazáno : HKCU\Software\ilivid
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Myfree Codec
Klíč Smazáno : HKCU\Software\ParetoLogic
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Pokki
Klíč Smazáno : HKCU\Software\powerpack
Klíč Smazáno : HKCU\Software\SpeedBit
Klíč Smazáno : HKCU\Software\ningsup
Klíč Smazáno : HKCU\Software\AppDataLow\{4A0F38A9-FE55-4B89-B73F-E60FDC0F72E9}
Klíč Smazáno : HKCU\Software\AppDataLow\{12DA0E6F-5543-440C-BAA2-28BF01070AFA}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\{3A7D3E19-1B79-4E4E-BD96-5467DA2C4EF0}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\{4A0F38A9-FE55-4B89-B73F-E60FDC0F72E9}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\AskPartnerNetwork
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\AVG Secure Search
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\AVG Security Toolbar
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\ICQ\ICQToolbar
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Myfree Codec
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\ParetoLogic
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\PIP
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\systweak
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Uniblue
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\{12DA0E6F-5543-440C-BAA2-28BF01070AFA}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\{12A61307-94CD-4F8E-94BC-918E511FAA81}
Klíč Smazáno : HKU\.DEFAULT\Software\AskPartnerNetwork
Klíč Smazáno : HKU\.DEFAULT\Software\SpeedBit
Klíč Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Pokki
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{3CBF3EBB-235D-4c29-A68B-2BB1F428586E}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{74AF34F6-ACF4-438C-9C7E-FA0307B60E45}
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG Secure Search
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\DefaultTab
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ilivid
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SkypEmoticons_is1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SoftwareUpdUtility
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\TheTorntv V10
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{c8730ca5-3f82-41cc-65e2-01b87600cd89}
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\SpeedBit
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Features\6F43FA474FCAC834C9E7AF30706BE054
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Features\B6EF34C0188ECFA43B48A4BE9C00748E
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Features\B8713814E4D47A84297554B49AA067E0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Features\E5C2FB287A9731A45B805D6EA4B541E1
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\6F43FA474FCAC834C9E7AF30706BE054
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\B6EF34C0188ECFA43B48A4BE9C00748E
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\B8713814E4D47A84297554B49AA067E0
Klíč Smazáno : HKLM\SOFTWARE\Classes\Installer\Products\E5C2FB287A9731A45B805D6EA4B541E1
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\00E944CB89111313EAF35A0553F547F9
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\02F47BF73B948514FAACADD8CBBDF37D
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\07D5290CDBDAE4242926B8E6CA650501
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\080D9F5E1E95FEE4794CE438E635239E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\08E33F7B61DEFF24BB9673ED7D467636
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\0CFE535C35F99574E8340BFA75BF92C2
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\0E12F736682067FDE4D1158D5940A82E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\0E3D8A5B48622A445A7DF73FEFF32C3F
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\12BF94BD06C95F343A77631402B9556A
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\1A24B5BB8521B03E0C8D908F5ABC0AE6
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\1E264E0A5959A1C46BA9175A878B12EA
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\2124D8A8CF720FD44866190AF560228E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\261F213D1F55267499B1F87D0CC3BCF7
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\27A325ACED8CA4743A30127638591ADB
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\2B0D56C4F4C46D844A57FFED6F0D2852
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\2E6768B6932D112438F047C54D180635
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\3152E1F19977892449DC968802CE8964
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\34EDDB1BFB3A2D448845F3EFD0F15A43
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\350D17402BD84234EAF7D32F08172D7C
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\351716A953E21214898904032EAE2E81
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\397C771A7BCAC904697C3EC629ED33ED
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\3EE8C5F419057E1478A654868CEE60B5
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\427EA997C413D1D47907CBFC7B2DB432
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\4318DF19719275242801CBE292063A4C
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\45FC115D1FEAEF849A4E1610D6EC8BF0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\46A5861A389ADB844AF89E31BC9DF0A1
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\4735D908D66E1BA46B6C2D7185A12B2B
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\49B0E1A6FF50BBE4289E4E23DE6EA0C7
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\49D4375FE41653242AEA4C969E4E65E0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\4B2468513CA2D6943A1A233CD3F88CE7
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\4CCCAC049F34D0540AAC13011398BEDB
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\53F55AF3F4049ED3FA6EA6F88E414E24
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\5C4389D0BFB302C479DE4178BD5D9EBA
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\5D2B09BDEF4FE54418E6F3373CDBC7AC
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\61B65D3397A1FBF4CB1571B5E4F6B5B0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\649A52D257CA5DB4EAAE8BA9EB23E467
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\68E4BF4B11615E03C97732FD581AB607
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\68E8A05C60DD9254591DBD16C94EDDBF
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\697E782CF574CC34CBB9566440BA12BC
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\69D6A6B2ED56AF24EA6335EAD6E91CA4
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\6AA0923513360135B272E8289C5F13FA
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\6AE27A8613CF7EA4782F2886F67295E5
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\6F7467AF8F29C134CBBAB394ECCFDE96
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\741B4ADF27276464790022C965AB6DA8
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\75D5168E5E176C24981B4E5DBD991078
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\76D8378E2DDAED3428720A631F6E3BF0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\7CE172051F585E04187BCB97570BFA74
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\7DE196B10195F5647A2B21B761F3DE01
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\7FFA128C2B0FF414D805FC5627883401
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\86A901BA5265452499DCBF719C378EE3
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\86EDC790504E1834DBC20C9A04328FD2
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\8724E58E6C7D00C48A0D4F3345EB2C26
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\88ABD1CD5C40EC84789A7F6EF86DAC5E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\8CE3DDAB2D152683FBCEB4866BCD2B0F
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\922525DCC5199162F8935747CA3D8E59
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\97C3D0F82E712E241A2F969F45E3351C
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\980289C22F80A7C4BB9323DC61255E4E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\98CC8BF5A4A6E6C4ABF7051DDAB8B058
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\9A001B259DB7D694E818BE29B973992C
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\9A4B7EF3789F871419D9302583B20C15
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\9D4F5849367142E4685ED8C25E44C5ED
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\9E7F556BF224D804D96A96F0F6344789
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\A189D17A469616C4688D23E192996267
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\A5875B04372C19545BEB90D4D606C472
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\A6C53B0F76C44004A8F36716213017DB
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\A876D9E80B896EC44A8620248CC79296
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\AB676B0E1B9EFA049B9F7DDDA9645734
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\AF6CE16AFEA5C9A39B766468A8B35C21
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\B31BBB0B825EDEF45AB0FE7099C68C81
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\B471D8D7319336B4CA89374ED0D7B806
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\B59F2D8189784CC46A4597F2842480B0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\B66FFAB725B92594C986DE826A867888
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\BAE2EC163C6A68A48921573E0E7E199D
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\BC30043663AA2CA4DA1DAA9CA5FDCC75
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\BCDA179D619B91648538E3394CAC94CC
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\BD746FB95FB8E5B45BF66BE54D5FD91F
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\BF4F885EDEE45644EB1E0C99E0162399
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\C06C6662FA5B04646829E4A460857770
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\CCF399FCD6D2D3F46BF02A1378654FC9
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\CE21F3FD57B244142880EF15A165A156
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\CEEB3E14ABE8270419B0FD762E18F7C6
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\D149C1355C98DE24E82CEFBD996FE06A
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\D15DAF33C220F91468A1D7D57C31ACD7
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\D3BA76A44C779424889063D5098ED2D6
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\D677B1A9671D4D4004F6F2A4469E86EA
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\D6D0EB9FDBD90C04D92A7E729058F10D
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\DB59FDB786388EA4D897F3EE715683AC
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\DB8DAD19CFBCC2049A4477183787E8C5
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\DD1402A9DD4215A43ABDE169A41AFA0E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\E1C820A74ED67374BA048B52CB3C3804
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\E36E114A0EAD2AD46B381D23AD69CDDF
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\E4748F9A4181FCE46A23C13B517B9420
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\EC65F200D112357449C8B1BC3CFA03D0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\ED1B5E9A3BDB51349BF96E842C062D98
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\EF8E618DB3AEDFBB384561B5C548F65E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\F327D0C73C0973644A21E8CC852267A0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\F754C503375A13344B22388E18DFE87E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\FA96423FE2B98E248A3B23548D1E22D9
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\FB1E44269B58F433A8C8E671E37CFDCF
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\FDC83385E6C239F4C876A77A37DF581D
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Components\FECBC2BC14DA6CD459BD59A041709836
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\3192AA38321C641458DBDAF83979D193
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\6F43FA474FCAC834C9E7AF30706BE054
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\9EE58E3C298524145B73CBBED3CAC4D3
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\B2FD9C0A5B9838449838816A28001F4B
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\B6EF34C0188ECFA43B48A4BE9C00748E
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\B8713814E4D47A84297554B49AA067E0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\EB6AF8AEEB922FA4392548F13812E50B
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\S-1-5-18\Products\E5C2FB287A9731A45B805D6EA4B541E1
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\5E8031606EB60A64C882918F8FF38DD4
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\789034A89BAC50E4782F0A7BDBF75632
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\A97CEC23332751B47BA4B95BAA50C9D0
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\F928123A039649549966D4C29D35B1C9
Klíč Smazáno : [x64] HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UpgradeCodes\7AB5857A57A0687786597A857BFFFFFF
Data Smazáno : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings [ProxyOverride] - *.local

***** [ Prohlížeče ] *****

-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17728

-\\ Mozilla Firefox v37.0.1 (x86 cs)

[c7hq4i1d.default-1377435477412\prefs.js] - Řádek Smazáno : user_pref("extensions.aICNAV48208908SQB67903245com65779.65779.internaldb.monetization_plugin_bundledUrls.value", "%7B%22dealply_s%22%3A%7B%22urls%22%3A%5B%22ssfiles.com%22%5D%7D%2C%22dealply_p%22%3A%7[...]
[c7hq4i1d.default-1377435477412\prefs.js] - Řádek Smazáno : user_pref("extensions.aICNAV48208908SQB67903245com6577965779e65779x65779t65779e65779n65779s65779i65779o65779n65779s65779.65779a65779a65779365779365779865779c65779565779465779465779865779f6577976577926[...]
[c7hq4i1d.default-1377435477412\prefs.js] - Řádek Smazáno : user_pref("extensions.aICNAV48208908SQB67903245com6577965779e65779x65779t65779e65779n65779s65779i65779o65779n65779s65779.65779i65779n65779s65779t65779a65779l65779l65779C65779a65779c65779h65779e65779",[...]
[c7hq4i1d.default-1377435477412\prefs.js] - Řádek Smazáno : user_pref("extensions.aa338c5448f724f94af2f11cc4cdd6788a64e7ca7d83cb2cdcom63311.63311.internaldb.monetization_plugin_bundledUrls.value", "%7B%22dealply_s%22%3A%7B%22urls%22%3A%5B%22ssfiles.com%22%5D%7[...]
[c7hq4i1d.default-1377435477412\prefs.js] - Řádek Smazáno : user_pref("extensions.xpiState", "{\"app-profile\":{\"a0019b@wips.com\":{\"d\":\"C:\\\\Users\\\\Tomáš\\\\AppData\\\\Roaming\\\\Mozilla\\\\Firefox\\\\Profiles\\\\c7hq4i1d.default-1377435477412\\\\ext[...]

-\\ Pale Moon v

-\\ Google Chrome v42.0.2311.90

[C:\Users\Jan\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://www.search.ask.com/web?tpid=KMPV7c&o=AP ... earchTerms}
[C:\Users\Jan\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences] - Smazáno [Extension] : bopakagnckmlgajfccecajhnimjiiedh
[C:\Users\Jan\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Preferences] - Smazáno [Extension] : pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://search.babylon.com/?q={searchTerms}&babsrc=SP_crm
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://isearch.claro-search.com/?q={searchTerms}&affID=114170&tt=3512_5&babsrc=SP_iclro&mntrId=00681bf20000000000004c8093a7c4c4
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://search.icq.com/search/results.php?q={searchTerms}&ch_id=icq-fx-plug&q={searchTerms}&ch_id=icq-fx-plug
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://search.searchcompletion.com?si=10188&bs=true&q={searchTerms}
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxps://isearch.avg.com/search?cid={7F56906A-08EC-4A85-8DB4-152CEB5A771D}&mid=1a3e1400d7aa47d09c159dc9d5432d37-0913d0387ca5cfd95c9679360cc0cd8881b8fa10&ds=ip011&lang=en&v=12.2.0.5&pr=sa&d=2012-08-08 22:31:00&sap=dsp&q={searchTerms}
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://websearch.ask.com/redirect?client=cr&src=kw&tb=TRL2&o=15902&locale=en_EU&apn_uid=f587c7d7-b584-49d2-a843-3387c106d748&apn_ptnrs=%5ETW&apn_sauid=3355ABF6-78FB-4B33-983C-57EDE07EA0F7&apn_dtid=%5EYYYYYY%5EYY%5ECZ&q={searchTerms}
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://www.search.ask.com/web?tpid=KMPV7c&o=AP ... earchTerms}
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] - Smazáno [Extension] : pkbfpjcjiaepaefidojjphdcmhmdmepf
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] - Smazáno [Extension] : bbmegnmpleoagolcnjnejdacakedpcgd
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] - Smazáno [Extension] : ejddjnilmdncjilbfjgameihlklfpohp
[C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] - Smazáno [Extension] : fcfenmboojpjinhpgggodefccipikbpd

-\\ Chromium v

-\\ Opera v28.0.1750.51

[C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\Web Data] - Smazáno [Search Provider] : hxxp://home.speedbit.com/search.aspx?q={searchTerms}

AdwCleaner[R0].txt - [48408 bytů] - [25/04/2015 20:08:04]
AdwCleaner[S0].txt - [46597 bytů] - [25/04/2015 20:12:59]

########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S0].txt - [46656 bytů] ##########

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Rudy »

Dejte nový log FRST.

Varování:

DOKTORXP
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od DOKTORXP »

Dobrý den omlouvám se, ale byl jsem s rodiči na dovolené a proto Vám píšu až teď. Posílám vám ten log z programu FRST jak jste chtěl. A ještě jsem Vám k tomu přidal nový addition.txt soubor. Rovněž jsem nyní aktualizoval systém (bylo nainstalováno 6 volitelných aktualizací) a program Eset Smart Security 8.

Scan result of Farbar Recovery Scan Tool (FRST.txt) (x64) Version: 09-05-2015
Ran by Tomáš (administrator) on PRIVATE on 09-05-2015 19:00:54
Running from C:\Users\Tomáš\Desktop
Loaded Profiles: Tomáš (Available profiles: Tomáš & FIFA)
Platform: Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64) OS Language: Čeština (Česká republika)
Internet Explorer Version 11 (Default browser not detected!)
Boot Mode: Normal
Tutorial for Farbar Recovery Scan Tool: http://www.geekstogo.com/forum/topic/33 ... scan-tool/

==================== Processes (Whitelisted) =================

(If an entry is included in the fixlist, the process will be closed. The file will not be moved.)

(IObit) C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\ASCService.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Windows\System32\nvvsvc.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\nvSCPAPISvr.exe
(Realtek Semiconductor) C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkAudioService64.exe
(Realtek Semiconductor) C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVBg64.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display\nvxdsync.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Windows\System32\nvvsvc.exe
() C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft\Care Suite\ADUService\ADUService.exe
(Andrea Electronics Corporation) C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\AERTSr64.exe
(Apple Inc.) C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
(ESET) C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\x86\ekrn.exe
(IObit) C:\Program Files (x86)\IObit\Game Assistant\gatsvc.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\GeForce Experience Service\GfExperienceService.exe
(IObit) C:\Program Files (x86)\IObit\Game Assistant\hdtmonitor.exe
(Microsoft Corporation) C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\Binn\sqlservr.exe
() C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.1\bin\mysqld.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NetService\NvNetworkService.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\nvstreamsvc.exe
() C:\Program Files (x86)\SensorsViewPro43\svservice.exe
(SoftThinks SAS) C:\Program Files (x86)\Dell DataSafe Local Backup\SftService.exe
(Splashtop Inc.) C:\Program Files (x86)\Splashtop\Splashtop Remote\Server\SRService.exe
(Splashtop Inc.) C:\Program Files (x86)\Splashtop\Splashtop Software Updater\SSUService.exe
(DEVGURU Co., LTD.) C:\Program Files (x86)\Samsung\USB Drivers\25_escape\conn\ss_conn_service.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\Update Core\NvBackend.exe
(Microsoft Corporation) C:\Windows\System32\rundll32.exe
(SoftThinks - Dell) C:\Program Files (x86)\Dell DataSafe Local Backup\Toaster.exe
(SoftThinks - Dell) C:\Program Files (x86)\Dell DataSafe Local Backup\Components\DSUpdate\DSUpd.exe
() C:\Program Files (x86)\Dell DataSafe Local Backup\Components\Scheduler\STService.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\NvStreamNetworkService.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\nvstreamsvc.exe
(IObit) C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Uninstaller\UninstallMonitor.exe
() C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\RealTimeProtector.exe
() C:\Program Files (x86)\Dell\Stage Remote\StageRemote.exe
() C:\Program Files (x86)\STMicroelectronics\AccelerometerP11\FF_Protection.exe
(Synaptics Incorporated) C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
(ESET) C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe
(Realtek Semiconductor) C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exe
(Realtek Semiconductor) C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVBg64.exe
(Microsoft Corporation) C:\Windows\System32\rundll32.exe
(IObit) C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\ASCTray.exe
(Motorola Solutions, Inc.) C:\Program Files (x86)\Intel\Bluetooth\devmonsrv.exe
(Motorola Solutions, Inc.) C:\Program Files (x86)\Intel\Bluetooth\mediasrv.exe
(Motorola Solutions, Inc.) C:\Program Files (x86)\Intel\Bluetooth\obexsrv.exe
(Nokia) C:\Program Files (x86)\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
(Nokia) C:\Program Files (x86)\PC Connectivity Solution\Transports\NclUSBSrv64.exe
(Nokia) C:\Program Files (x86)\PC Connectivity Solution\Transports\NclMSBTSrvEx.exe
(AVerMedia) C:\Program Files (x86)\Common Files\AVerMedia\Service\AVerRemote.exe
() C:\Program Files (x86)\Common Files\AVerMedia\AVerQuick\AVerHIDReceiver.exe
() C:\Program Files (x86)\Common Files\AVerMedia\Service\AVerScheduleService.exe
(Intel(R) Corporation) C:\Program Files\Intel\TurboBoost\TurboBoost.exe
(Microsoft Corporation) C:\Windows\Microsoft.NET\Framework64\v3.0\WPF\PresentationFontCache.exe
(Facebook Inc.) C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe
(IObit) C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\ASC.exe
(Moonchild Productions) C:\Program Files\Pale Moon\palemoon.exe
(NVIDIA Corporation) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display\nvtray.exe
(forum.viry.cz) C:\Users\Tomáš\Desktop\FRSTLauncher.exe

==================== Registry (Whitelisted) ==================

(If an entry is included in the fixlist, the registry item will be restored to default or removed. The file will not be moved.)

HKLM\...\Run: [vProt] => c:\program files (x86)\avg secure search\vprot.exe
HKLM\...\Run: [Stage Remote] => c:\program files (x86)\dell\stage remote\stageremote.exe [2034752 2011-08-08] ()
HKLM\...\Run: [IntelTBRunOnce] => wscript.exe //b //nologo "c:\program files\intel\turboboost\runtbgadgetonce.vbs"
HKLM\...\Run: [FreeFallProtection] => c:\program files (x86)\stmicroelectronics\accelerometerp11\ff_protection.exe [686704 2010-12-17] ()
HKLM\...\Run: [SynTPEnh] => C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe [2818856 2011-08-25] (Synaptics Incorporated)
HKLM\...\Run: [egui] => C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe [5595336 2014-10-01] (ESET)
HKLM\...\Run: [IntelPAN] => c:\program files\common files\intel\wirelesscommon\ifrmewrk.exe [4876016 2014-01-08] (Intel(R) Corporation)
HKLM\...\Run: [RTHDVCPL] => C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exe [8447192 2015-04-19] (Realtek Semiconductor)
HKLM\...\Run: [RtHDVBg] => C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVBg64.exe [1392496 2015-04-19] (Realtek Semiconductor)
HKLM\...\Run: [BTMTrayAgent] => rundll32.exe "C:\Program Files (x86)\Intel\Bluetooth\btmshellex.dll",TrayApp
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\...\Run: [Advanced SystemCare 8] => C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\ASCTray.exe [2429728 2015-04-08] (IObit)
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\...\Run: [] => [X]
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\...\Run: [NokiaSuite.exe] => C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia Suite\NokiaSuite.exe [1092448 2014-11-19] (Nokia)
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\...\Run: [iFunBox Fast App Install Handler] => C:\Program Files (x86)\i-Funbox DevTeam\iFunBox_x64.exe [2692608 2015-04-12] (i-Funbox.com)
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\...\Policies\Explorer: [NoLowDiskSpaceChecks] 1
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\Control Panel\Desktop\\SCRNSAVE.EXE -> C:\Windows\system32\Mystify.scr [242688 2010-11-21] (Microsoft Corporation)
IFEO\adsremovalsetup-imf0819.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\ADSRemovalSetup.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\adsremovalsetup02251.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\BlueBirdInit.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\FixPlugin.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Adb.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Agent.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-ApkHandler.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-BlockDevice.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-CreateSymlink.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Frontend.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-GLCheck.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-GuestCommandRunner.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-LogCollector.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-LogRotator.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-LogRotatorService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Network.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-OptiPng.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-png2ico.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Quit.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Restart.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-RunApp.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Service.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-SharedFolder.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-StartLauncher.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-TileCreator.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-unzip.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-UpdaterService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-zip.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IMF.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IMFsrv.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IMF_ActionCenterDownloader.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IWsIMF.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\SendBugReport.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\TaskSchedule.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
Startup: C:\Users\duch\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Monitor technologie Intel(R) Turbo Boost 2.0.lnk [2013-07-21]
ShortcutTarget: Monitor technologie Intel(R) Turbo Boost 2.0.lnk -> C:\Program Files\Intel\TurboBoost\SignalIslandUi.exe (Intel® Corporation)
Startup: C:\Users\FIFA\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Monitor technologie Intel(R) Turbo Boost 2.0.lnk [2013-06-22]
ShortcutTarget: Monitor technologie Intel(R) Turbo Boost 2.0.lnk -> C:\Program Files\Intel\TurboBoost\SignalIslandUi.exe (Intel® Corporation)
Startup: C:\Users\Jan\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Monitor technologie Intel(R) Turbo Boost 2.0.lnk [2014-10-07]
SSODL: EldosMountNotificator - {5FF49FE8-B332-4CB9-B102-FB6951629E55} - C:\Windows\system32\CbFsMntNtf3.dll (EldoS Corporation)
SSODL-x32: EldosMountNotificator - {5FF49FE8-B332-4CB9-B102-FB6951629E55} - C:\Windows\SysWOW64\CbFsMntNtf3.dll (EldoS Corporation)
ShellIconOverlayIdentifiers: [EldosIconOverlay] -> {5BB532A2-BF14-4CCC-86B7-71B81EF6F8BC} => C:\Windows\system32\CbFsMntNtf3.dll [2012-04-09] (EldoS Corporation)
ShellIconOverlayIdentifiers: [ShareOverlay] -> {594D4122-1F87-41E2-96C7-825FB4796516} => C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer64.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
ShellIconOverlayIdentifiers-x32: [EldosIconOverlay] -> {5BB532A2-BF14-4CCC-86B7-71B81EF6F8BC} => C:\Windows\SysWOW64\CbFsMntNtf3.dll [2012-04-09] (EldoS Corporation)
ShellIconOverlayIdentifiers-x32: [ShareOverlay] -> {594D4122-1F87-41E2-96C7-825FB4796516} => C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
CHR HKLM\SOFTWARE\Policies\Google: Policy restriction <======= ATTENTION

==================== Internet (Whitelisted) ====================

(If an item is included in the fixlist, if it is a registry item it will be removed or restored to default.)

HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer: Policy restriction <======= ATTENTION
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer: Policy restriction <======= ATTENTION
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.google.com
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://www.google.com
HKLM\Software\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dl ... r=iesearch
HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dl ... ar=msnhome
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.microsoft.com/isapi/redir.dl ... r=iesearch
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.msn.com/?pc=UP97&ocid=UP97DHP
URLSearchHook: HKLM-x32 - Default Value = {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046}
SearchScopes: HKLM -> {AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} URL = http://www.bing.com/search?q={searchTer ... -SearchBox
SearchScopes: HKLM-x32 -> {AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} URL = http://www.bing.com/search?q={searchTer ... -SearchBox
SearchScopes: HKU\.DEFAULT -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-19 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-20 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL = http://www.bing.com/search?FORM=SKY2DF& ... -SearchBox
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL = http://www.bing.com/search?FORM=SKY2DF& ... -SearchBox
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> {AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> {BBFA243B-493D-435C-90E0-B29D0F010239} URL = https://www.google.com/search?q={searchTerms}
BHO: ExplorerWnd Helper -> {10921475-03CE-4E04-90CE-E2E7EF20C814} -> C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Uninstaller\UninstallExplorer64.dll [2015-02-26] (IObit)
BHO: ExplorerBHO Class -> {449D0D6E-2412-4E61-B68F-1CB625CD9E52} -> C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer64.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper -> {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} -> C:\Program Files\Java\jre1.8.0_45\bin\ssv.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
BHO: Windows Live ID Sign-in Helper -> {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} -> C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll [2010-09-21] (Microsoft Corp.)
BHO: Google Toolbar Helper -> {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} -> C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper -> {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} -> C:\Program Files\Java\jre1.8.0_45\bin\jp2ssv.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
BHO: ClassicIEBHO Class -> {EA801577-E6AD-4BD5-8F71-4BE0154331A4} -> C:\Program Files\Classic Shell\ClassicIEDLL_64.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
BHO-x32: ExplorerBHO Class -> {449D0D6E-2412-4E61-B68F-1CB625CD9E52} -> C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
BHO-x32: Java(tm) Plug-In SSV Helper -> {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} -> C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_45\bin\ssv.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
BHO-x32: Pomocná služba pro přihlášení ke službě Windows Live ID -> {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} -> C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll [2010-09-21] (Microsoft Corp.)
BHO-x32: Google Toolbar Helper -> {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} -> C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
BHO-x32: Free Download Manager -> {CC59E0F9-7E43-44FA-9FAA-8377850BF205} -> C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\iefdm2.dll [2015-04-02] (FreeDownloadManager.ORG)
BHO-x32: SpeedBit Link Verification Helper -> {D5974A72-C81C-4DC3-BE77-A8A7BBC8864E} -> C:\Program Files (x86)\DAP\LinkVerifier.dll [2012-06-21] (Speedbit Ltd.)
BHO-x32: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper -> {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} -> C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_45\bin\jp2ssv.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
BHO-x32: ClassicIEBHO Class -> {EA801577-E6AD-4BD5-8F71-4BE0154331A4} -> C:\Program Files\Classic Shell\ClassicIEDLL_32.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
BHO-x32: Download Accelerator Plus Integration -> {FF6C3CF0-4B15-11D1-ABED-709549C10000} -> C:\Program Files (x86)\DAP\dapieloader.dll [2012-03-23] (SpeedBit Ltd.)
Toolbar: HKLM - Classic Explorer Bar - {553891B7-A0D5-4526-BE18-D3CE461D6310} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer64.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
Toolbar: HKLM - Google Toolbar - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
Toolbar: HKLM-x32 - Classic Explorer Bar - {553891B7-A0D5-4526-BE18-D3CE461D6310} - C:\Program Files\Classic Shell\ClassicExplorer32.dll [2014-04-20] (IvoSoft)
Toolbar: HKLM-x32 - Google Toolbar - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
DPF: HKLM-x32 {233C1507-6A77-46A4-9443-F871F945D258} http://download.macromedia.com/pub/shoc ... tor/sw.cab
DPF: HKLM-x32 {6C269571-C6D7-4818-BCA4-32A035E8C884} http://ccfiles.creative.com/Web/softwar ... TSUEng.cab
DPF: HKLM-x32 {7530BFB8-7293-4D34-9923-61A11451AFC5} http://download.eset.com/special/eos/OnlineScanner.cab
DPF: HKLM-x32 {D4B68B83-8710-488B-A692-D74B50BA558E} http://ccfiles.creative.com/Web/softwar ... PIDPDE.cab
DPF: HKLM-x32 {F6ACF75C-C32C-447B-9BEF-46B766368D29} http://ccfiles.creative.com/Web/softwar ... /CTPID.cab
Handler-x32: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Skype\Skype4COM.dll [2014-05-02] (Skype Technologies)
Tcpip\Parameters: [DhcpNameServer] 192.168.0.1

FireFox:
========
FF ProfilePath: C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412
FF SearchEngineOrder.3: Bing
FF SelectedSearchEngine: Google
FF Homepage: hxxp://www.msn.com/?pc=SKY2&ocid=SKY2DHP&osmkt=en-ww
FF Keyword.URL: hxxp://www.bing.com/search?FORM=SKY2DF&PC=SKY2&q=
FF Plugin: @adobe.com/FlashPlayer -> C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF64_17_0_0_169.dll [2015-04-18] ()
FF Plugin: @java.com/DTPlugin,version=11.45.2 -> C:\Program Files\Java\jre1.8.0_45\bin\dtplugin\npDeployJava1.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
FF Plugin: @java.com/JavaPlugin,version=11.45.2 -> C:\Program Files\Java\jre1.8.0_45\bin\plugin2\npjp2.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
FF Plugin: @microsoft.com/GENUINE -> C:\Windows\system32\Wat\npWatWeb.dll [2012-03-09] (Microsoft Corporation)
FF Plugin: @Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0 -> C:\Program Files\Microsoft Silverlight\5.1.30514.0\npctrl.dll No File
FF Plugin-x32: @adobe.com/FlashPlayer -> C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32_17_0_0_169.dll [2015-04-18] ()
FF Plugin-x32: @adobe.com/ShockwavePlayer -> C:\Windows\SysWOW64\Adobe\Director\np32dsw_1218158.dll [2015-04-17] (Adobe Systems, Inc.)
FF Plugin-x32: @Apple.com/iTunes,version=1.0 -> C:\Program Files (x86)\iTunes\Mozilla Plugins\npitunes.dll [2014-10-30] ()
FF Plugin-x32: @esn/esnlaunch,version=2.3.0 -> C:\Program Files (x86)\Battlelog Web Plugins\2.3.0\npesnlaunch.dll [2013-09-25] (ESN Social Software AB)
FF Plugin-x32: @Google.com/GoogleEarthPlugin -> C:\Program Files (x86)\Google\Google Earth\plugin\npgeplugin.dll [2013-10-07] (Google)
FF Plugin-x32: @IObit.com/np_Asc_Plugin -> C:\Program Files (x86)\IObit\Surfing Protection\BrowerProtect\np_Asc_plugin.dll [2013-07-17] (IObit)
FF Plugin-x32: @java.com/DTPlugin,version=11.45.2 -> C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_45\bin\dtplugin\npDeployJava1.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
FF Plugin-x32: @java.com/JavaPlugin,version=11.45.2 -> C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_45\bin\plugin2\npjp2.dll [2015-04-19] (Oracle Corporation)
FF Plugin-x32: @mcafee.com/McAfeeMssPlugin -> C:\Program Files\McAfee Security Scan\3.8.141\npMcAfeeMss.dll No File
FF Plugin-x32: @microsoft.com/GENUINE -> C:\Windows\system32\Wat\npWatWeb.dll [2012-03-09] (Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0 -> C:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\5.1.30514.0\npctrl.dll [2014-05-13] ( Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @microsoft.com/WLPG,version=15.4.3502.0922 -> C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll [2010-11-10] (Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @microsoft.com/WLPG,version=15.4.3508.1109 -> C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll [2010-11-10] (Microsoft Corporation)
FF Plugin-x32: @nokia.com/EnablerPlugin -> C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia Suite\npNokiaSuiteEnabler.dll [2014-11-19] ( )
FF Plugin-x32: @nvidia.com/3DVision -> C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\npnv3dv.dll [2015-04-08] (NVIDIA Corporation)
FF Plugin-x32: @nvidia.com/3DVisionStreaming -> C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\npnv3dvstreaming.dll [2015-04-08] (NVIDIA Corporation)
FF Plugin-x32: @tools.google.com/Google Update;version=3 -> C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.26.9\npGoogleUpdate3.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
FF Plugin-x32: @tools.google.com/Google Update;version=9 -> C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.26.9\npGoogleUpdate3.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
FF Plugin-x32: Adobe Reader -> C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat Reader DC\Reader\AIR\nppdf32.dll [2015-03-17] (Adobe Systems Inc.)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @onlive.com/OnLiveGameClientDetector,version=1.0.0 -> C:\Program Files (x86)\OnLive\Plugin\npolgdet.dll [2012-02-18] (OnLive)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @Skype Limited.com/Facebook Video Calling Plugin -> C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Facebook\Video\Skype\npFacebookVideoCalling.dll [2014-07-24] (Skype Limited)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @talk.google.com/GoogleTalkPlugin -> C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\plugins\npgoogletalk.dll [2013-05-06] (Google)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @talk.google.com/O1DPlugin -> C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\plugins\npo1d.dll [2013-05-06] (Google)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @talk.google.com/O3DPlugin -> C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\plugins\npgtpo3dautoplugin.dll [2013-05-06] ()
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @tools.google.com/Google Update;version=3 -> C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Update\1.3.21.145\npGoogleUpdate3.dll [2013-05-05] (Google Inc.)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @tools.google.com/Google Update;version=9 -> C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Update\1.3.21.145\npGoogleUpdate3.dll [2013-05-05] (Google Inc.)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: @unity3d.com/UnityPlayer,version=1.0 -> C:\Users\Tomáš\AppData\LocalLow\Unity\WebPlayer\loader\npUnity3D32.dll [2015-03-27] (Unity Technologies ApS)
FF Plugin HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000: facebook.com/fbDesktopPlugin -> C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Facebook\Messenger\2.1.4814.0\npFbDesktopPlugin.dll [2013-03-07] (Facebook, Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\nppdf32.dll [2015-03-17] (Adobe Systems Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\npqtplugin.dll [2014-12-11] (Apple Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\npqtplugin2.dll [2014-12-11] (Apple Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\npqtplugin3.dll [2014-12-11] (Apple Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\npqtplugin4.dll [2014-12-11] (Apple Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\npqtplugin5.dll [2014-12-11] (Apple Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\plugins\npwachk.dll [2012-06-28] (Nullsoft, Inc.)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\mozilla\plugins\npgoogletalk.dll [2013-05-06] (Google)
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\mozilla\plugins\npgtpo3dautoplugin.dll [2013-05-06] ()
FF Plugin ProgramFiles/Appdata: C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\mozilla\plugins\npo1d.dll [2013-05-06] (Google)
FF Extension: Tv exe - C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\Extensions\a0019b@wips.com [2013-11-11]
FF Extension: Bing Search Engine - C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\Extensions\bingsearch.full@microsoft.com [2015-03-27]
FF Extension: Advanced SystemCare Surfing Protection - C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\Extensions\iobitascsurfingprotection@iobit.com [2015-04-19]
FF Extension: GPU Accelerated Flash Player - C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\Extensions\gpuacceleratedflashplayer@stas.xpi [2014-09-26]
FF Extension: Free Memory - C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\c7hq4i1d.default-1377435477412\Extensions\jid1-n85lxPv1NAWVTQ@jetpack.xpi [2014-07-02]
FF Extension: Skype Click to Call - C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\browser\extensions\{82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A}.xpi [2015-04-27]
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [daplinkchecker@speedbit.com] - C:\Program Files (x86)\DAP\daplinkchecker
FF Extension: DAP Link Checker - C:\Program Files (x86)\DAP\daplinkchecker [2012-06-21]
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [bkmrksync@nokia.com] - C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia PC Suite 7\bkmrksync
FF Extension: PC Sync 2 Synchronisation Extension - C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia PC Suite 7\bkmrksync [2012-07-08]
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [fmdownloader@gmail.com] - C:\Program Files (x86)\Freemake\Freemake Video Downloader\BrowserPlugin\Firefox\fmdownloader@gmail.com
FF Extension: Freemake Video Downloader Plugin - C:\Program Files (x86)\Freemake\Freemake Video Downloader\BrowserPlugin\Firefox\fmdownloader@gmail.com [2012-12-05]
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [ytfmdownloader@gmail.com] - C:\Program Files (x86)\Freemake\Freemake Video Downloader\BrowserPlugin\Firefox\ytfmdownloader@gmail.com
FF Extension: Freemake Youtube Download Button - C:\Program Files (x86)\Freemake\Freemake Video Downloader\BrowserPlugin\Firefox\ytfmdownloader@gmail.com [2012-12-05]
FF HKLM-x32\...\Firefox\Extensions: [fdm_ffext@freedownloadmanager.org] - C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\Firefox\Extension
FF Extension: Free Download Manager plugin - C:\Program Files (x86)\Free Download Manager\Firefox\Extension [2012-03-23]
FF HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\...\Firefox\Extensions: [{F17C1572-C9EC-4e5c-A542-D05CBB5C5A08}] - C:\Program Files (x86)\DAP\DAPFireFox
FF Extension: Download Accelerator Plus (DAP) extension - C:\Program Files (x86)\DAP\DAPFireFox [2012-03-23]

Chrome:
=======
CHR Profile: C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
CHR Extension: (Google Slides) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\aapocclcgogkmnckokdopfmhonfmgoek [2014-11-19]
CHR Extension: (Google Docs) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\aohghmighlieiainnegkcijnfilokake [2014-11-19]
CHR Extension: (Google Drive) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\apdfllckaahabafndbhieahigkjlhalf [2014-11-19]
CHR Extension: (YouTube) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\blpcfgokakmgnkcojhhkbfbldkacnbeo [2014-11-19]
CHR Extension: (Google Search) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\coobgpohoikkiipiblmjeljniedjpjpf [2014-11-19]
CHR Extension: (Google Sheets) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\felcaaldnbdncclmgdcncolpebgiejap [2014-11-19]
CHR Extension: (Bookmark Manager) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\gmlllbghnfkpflemihljekbapjopfjik [2015-04-23]
CHR Extension: (Skype Click to Call) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl [2014-11-19]
CHR Extension: (Google Wallet) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\nmmhkkegccagdldgiimedpiccmgmieda [2014-12-16]
CHR Extension: (Gmail) - C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\pjkljhegncpnkpknbcohdijeoejaedia [2014-11-19]
CHR HKLM-x32\...\Chrome\Extension: [lifbcibllhkdhoafpjfnlhfpfgnpldfl] - https://clients2.google.com/service/update2/crx

==================== Services (Whitelisted) =================

(If an entry is included in the fixlist, the service will be removed from the registry. The file will not be moved unless listed separately.)

R2 ADUServiceNSRT; C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft\Care Suite\ADUService\ADUService.exe [94832 2015-03-02] ()
R2 AdvancedSystemCareService8; C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\ASCService.exe [814880 2015-04-03] (IObit)
R2 Apple Mobile Device Service; C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe [77128 2015-01-20] (Apple Inc.)
R3 AVerRemote; C:\Program Files (x86)\Common Files\AVerMedia\Service\AVerRemote.exe [348160 2009-10-31] (AVerMedia) [File not signed]
R3 AVerScheduleService; C:\Program Files (x86)\Common Files\AVerMedia\Service\AVerScheduleService.exe [397312 2009-12-07] () [File not signed]
S3 AVerUpdateServer; C:\Program Files (x86)\AVerMedia\AVerUpdate\AVerUpdateServer.exe [167936 2010-05-07] (AVerMedia TECHNOLOGIES, Inc.) [File not signed]
S3 BRSptStub; C:\ProgramData\BitRaider\BRSptStub.exe [363208 2014-11-03] (BitRaider, LLC)
S3 BRSptSvc; C:\ProgramData\BitRaider\BRSptSvc.exe [477960 2014-06-25] (BitRaider, LLC)
S4 BstHdAndroidSvc; C:\Program Files (x86)\BlueStacks\HD-Service.exe [409304 2014-09-16] (BlueStack Systems, Inc.)
S3 BstHdLogRotatorSvc; C:\Program Files (x86)\BlueStacks\HD-LogRotatorService.exe [384728 2014-09-16] (BlueStack Systems, Inc.)
S3 BstHdUpdaterSvc; C:\Program Files (x86)\BlueStacks\HD-UpdaterService.exe [777944 2014-09-16] (BlueStack Systems, Inc.)
R2 ekrn; C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\x86\ekrn.exe [1349576 2014-10-01] (ESET)
S3 Freemake Improver; C:\ProgramData\Freemake\FreemakeUtilsService\FreemakeUtilsService.exe [101376 2012-12-04] (Freemake) [File not signed]
S3 FreemakeVideoCapture; C:\Program Files (x86)\Freemake\CaptureLib\CaptureLibService.exe [8704 2012-12-04] (Freemake) [File not signed]
S3 Futuremark SystemInfo Service; C:\Program Files (x86)\Futuremark\SystemInfo\FMSISvc.exe [520416 2014-01-28] (Futuremark)
R2 game assistant by-pass UAC; C:\Program Files (x86)\IObit\Game Assistant\gatsvc.exe [80728 2014-10-28] (IObit)
R2 GfExperienceService; C:\Program Files\NVIDIA Corporation\GeForce Experience Service\GfExperienceService.exe [1152144 2015-03-28] (NVIDIA Corporation)
S2 HPSLPSVC; C:\Windows\system32\svchost.exe [27136 2009-07-14] (Microsoft Corporation)
S2 HPSLPSVC; C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe [20992 2009-07-14] (Microsoft Corporation)
S2 HPSupportSolutionsFrameworkService; C:\Program Files (x86)\Hp\Common\HPSupportSolutionsFrameworkService.exe [89864 2014-12-11] (Hewlett-Packard Company)
S2 iBtSiva; C:\Program Files (x86)\Intel\Bluetooth\ibtsiva.exe [125168 2014-12-04] (Intel Corporation)
S3 IDriverT; C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe [69632 2005-04-04] (Macrovision Corporation) [File not signed]
S2 LiveUpdateSvc; C:\Program Files (x86)\IObit\LiveUpdate\LiveUpdate.exe [2585376 2015-03-26] (IObit)
S4 MBAMScheduler; C:\Program Files (x86)\Malwarebytes Anti-Malware\mbamscheduler.exe [1871160 2015-03-17] (Malwarebytes Corporation)
S2 MBAMService; C:\Program Files (x86)\Malwarebytes Anti-Malware\mbamservice.exe [1080120 2015-03-17] (Malwarebytes Corporation)
R2 MSSQL$SQLEXPRESS; C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\Binn\sqlservr.exe [58387104 2014-07-12] (Microsoft Corporation)
R2 MySQL; C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.1\bin\mysqld.exe [7599616 2009-08-18] () [File not signed]
R2 NvNetworkService; C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NetService\NvNetworkService.exe [1878672 2015-03-28] (NVIDIA Corporation)
R2 NvStreamSvc; C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\nvstreamsvc.exe [22995600 2015-03-28] (NVIDIA Corporation)
S3 Origin Client Service; C:\Program Files (x86)\Origin\OriginClientService.exe [1931632 2015-04-10] (Electronic Arts)
S3 QipGuard; C:\Program Files (x86)\QipGuard\QipGuard.exe [191440 2012-03-23] (QIP.ru) [File not signed]
R2 RtkAudioService; C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkAudioService64.exe [293080 2015-04-19] (Realtek Semiconductor)
R2 SensorsVService; C:\Program Files (x86)\SensorsViewPro43\svservice.exe [935424 2011-12-02] () [File not signed]
S3 SnugTV Service; C:\Program Files (x86)\SnugTV\SnugTV Station\AMAServer.exe [528384 2010-05-06] (AVerMedia Technologies, Inc.) [File not signed]
S3 SpotGPSMaxim; C:\Program Files (x86)\AVerMediaGPS\Services\Spot2741.exe [610407 2007-06-25] (NXP Software B.V.) [File not signed]
S4 SQLAgent$SQLEXPRESS; C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\Binn\SQLAGENT.EXE [441504 2014-07-12] (Microsoft Corporation)
R2 ss_conn_service; C:\Program Files (x86)\Samsung\USB Drivers\25_escape\conn\ss_conn_service.exe [743688 2014-10-13] (DEVGURU Co., LTD.)
S3 TVService; C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\TVService.exe [241664 2013-09-27] (Team MediaPortal) [File not signed]
S3 WinArchiver Service; C:\Program Files\WinArchiver\WAService.exe [257336 2014-12-19] ()
R2 WinDefend; C:\Program Files\Windows Defender\mpsvc.dll [1011712 2013-05-27] (Microsoft Corporation)

==================== Drivers (Whitelisted) ====================

(If an entry is included in the fixlist, the service will be removed from the registry. The file will not be moved unless listed separately.)

R3 AVer7231_x64; C:\Windows\System32\DRIVERS\AVer7231_x64.sys [1800448 2014-10-25] (AVerMedia TECHNOLOGIES, Inc.)
S3 BprotectEx; No ImagePath
S3 BRDriver64; C:\ProgramData\BitRaider\BRDriver64.sys [75048 2013-11-08] (BitRaider)
S3 BRDriver64_1_3_3_E02B25FC; No ImagePath
R2 BstHdDrv; C:\Program Files (x86)\BlueStacks\HD-Hypervisor-amd64.sys [122072 2014-09-16] (BlueStack Systems)
R0 BtHidBus; C:\Windows\System32\Drivers\BtHidBus.sys [25056 2011-12-21] (IVT Corporation.)
R3 btmaux; C:\Windows\System32\DRIVERS\btmaux.sys [141624 2014-10-28] (Motorola Solutions, Inc.)
S3 btnetBUs; C:\Windows\System32\Drivers\btnetBus.sys [31480 2012-12-24] (IVT Corporation.)
R3 cbfs3; C:\Windows\System32\DRIVERS\cbfs3.sys [352144 2012-04-09] (EldoS Corporation)
S3 cpuz135; No ImagePath
R3 dtsoftbus01; C:\Windows\System32\DRIVERS\dtsoftbus01.sys [283200 2013-03-16] (DT Soft Ltd)
R1 eamonm; C:\Windows\System32\DRIVERS\eamonm.sys [243440 2014-10-10] (ESET)
U5 edevmon; C:\Windows\System32\Drivers\edevmon.sys [241368 2014-10-10] (ESET)
R1 ehdrv; C:\Windows\System32\DRIVERS\ehdrv.sys [169280 2014-10-10] (ESET)
R2 epfw; C:\Windows\System32\DRIVERS\epfw.sys [222280 2014-10-10] (ESET)
R1 EpfwLWF; C:\Windows\System32\DRIVERS\EpfwLWF.sys [44632 2014-10-10] (ESET)
R0 epfwwfp; C:\Windows\System32\DRIVERS\epfwwfp.sys [63160 2014-10-10] (ESET)
S3 GPU-Z; No ImagePath
R1 HWiNFO32; C:\Windows\SysWOW64\drivers\HWiNFO64A.SYS [26528 2015-01-07] (REALiX(tm))
S4 IObitUnlocker; C:\Program Files (x86)\IObit\IObit Unlocker\IObitUnlocker.sys [36568 2013-09-30] (IObit)
S3 IvtAudioBusSrv; C:\Windows\System32\Drivers\IvtBtBus.sys [27256 2012-12-24] (IVT Corporation.)
S3 IvtBtBUs; C:\Windows\System32\Drivers\IvtBtBus.sys [27256 2012-12-24] (IVT Corporation.)
S3 IvtPanBusSrv; C:\Windows\System32\Drivers\btnetBus.sys [31480 2012-12-24] (IVT Corporation.)
R1 mbamchameleon; C:\Windows\system32\drivers\mbamchameleon.sys [107736 2015-03-17] (Malwarebytes Corporation)
R3 MBAMProtector; C:\Windows\system32\drivers\mbam.sys [25816 2015-03-17] (Malwarebytes Corporation)
S3 MBAMWebAccessControl; C:\Windows\system32\drivers\mwac.sys [63704 2015-03-17] (Malwarebytes Corporation)
R3 MEIx64; C:\Windows\System32\DRIVERS\TeeDriverx64.sys [99288 2014-03-25] (Intel Corporation)
R3 NvStreamKms; C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\NvStreamKms.sys [19600 2015-03-28] (NVIDIA Corporation)
R3 nvvad_WaveExtensible; C:\Windows\System32\drivers\nvvad64v.sys [38032 2014-11-22] (NVIDIA Corporation)
R1 pefndis; C:\Windows\System32\DRIVERS\pefndis.sys [61104 2013-09-23] (Microsoft Corporation)
R2 PfFilter; C:\Program Files (x86)\IObit\Protected Folder\pffilter.sys [39504 2013-04-03] (IObit Information Technology)
S3 RtkBtFilter; C:\Windows\System32\DRIVERS\RtkBtfilter.sys [555736 2014-06-08] (Realtek Semiconductor Corporation)
R1 sensorsview; C:\Program Files (x86)\SensorsViewPro43\drv\sensorsview32_64.sys [14544 2008-07-26] (OpenLibSys.org)
R0 SmartDefragDriver; C:\Windows\System32\Drivers\SmartDefragDriver.sys [21184 2014-06-04] (IObit)
R3 SmbDrvI; C:\Windows\System32\DRIVERS\Smb_driver_Intel.sys [33008 2014-04-23] (Synaptics Incorporated)
S3 spotJ; C:\Windows\System32\Drivers\spotJx64.sys [45568 2007-05-27] (Cypress Semiconductor)
R3 SpotVcp; C:\Windows\System32\DRIVERS\SpotVcpx64.sys [41984 2007-06-13] (NXP)
R0 sptd; C:\Windows\System32\Drivers\sptd.sys [564824 2013-01-11] (Duplex Secure Ltd.)
S1 StarOpen; C:\Windows\SysWow64\Drivers\StarOpen.sys [5632 2006-07-24] () [File not signed]
S3 stdpms; C:\Windows\System32\DRIVERS\stdpms.sys [28904 2014-08-06] (Splashtop Inc.)
S3 ST_ACCEL; C:\Windows\System32\DRIVERS\ST_ACCEL.sys [67184 2012-05-21] (STMicroelectronics)
R0 waemu; C:\Windows\System32\Drivers\waemu.sys [142096 2014-12-19] (Power Software Ltd)
S3 wfpcapture; C:\Windows\System32\Drivers\wfpcapture.sys [60080 2013-09-23] (Microsoft Corporation)
U3 a2tfhihz; C:\Windows\System32\Drivers\a2tfhihz.sys [0 ] (Microsoft Corporation) <==== ATTENTION (zero size file/folder)
U3 AppMgmt; %SystemRoot%\system32\svchost.exe -k netsvcs
S3 BlueletAudio; system32\DRIVERS\blueletaudio.sys [X]
S3 BT; system32\DRIVERS\btnetdrv.sys [X]
S3 BTCOM; system32\DRIVERS\btcomport.sys [X]
S3 Btcsrusb; System32\Drivers\btcusb.sys [X]
S3 btmaudio; system32\drivers\btmaud.sys [X]
S3 btmhsf; system32\DRIVERS\btmhsf.sys [X]
S0 cefvl; System32\drivers\qoqopnhd.sys [X]
R3 cpuz138; \??\C:\Windows\TEMP\cpuz138\cpuz138_x64.sys [X]
U2 CscService; No ImagePath
S3 iBtFltCoex; system32\DRIVERS\iBtFltCoex.sys [X]
S3 IvtComBusSrv; System32\Drivers\btcombus.sys [X]
U3 PeerDistSvc; No ImagePath

==================== NetSvcs (Whitelisted) ===================

(If an item is included in the fixlist, it will be removed from the registry. Any associated file could be listed separately to be moved.)

==================== One Month Created Files and Folders ========

(If an entry is included in the fixlist, the file\folder will be moved.)

2015-05-09 19:00 - 2015-05-09 19:01 - 00041182 _____ () C:\Users\Tomáš\Desktop\FRST.txt
2015-05-08 16:58 - 2015-05-08 16:58 - 00000628 _____ () C:\Windows\PFRO.log
2015-04-30 23:26 - 2015-04-30 23:26 - 01120876 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\YouTube-Google-v2.04(10)-S60v3rd-v5th-3^anna.sisx
2015-04-30 23:14 - 2015-04-30 23:11 - 01171904 _____ () C:\Youtube.sisx
2015-04-30 23:06 - 2015-04-30 20:48 - 00359505 _____ () C:\YouTube-for-Mobile_1.4.7_MultiScreen.jar
2015-04-30 22:35 - 2015-04-30 22:35 - 01497583 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\grand_theft_auto_vice_city_mobile.jar
2015-04-30 22:16 - 2015-04-30 22:16 - 00544559 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\the_sims_3.jar
2015-04-30 22:15 - 2015-04-30 22:15 - 00794217 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\gta_5_mod.jar
2015-04-30 22:14 - 2015-04-30 22:14 - 00591736 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\rise_of_lost_empires.jar
2015-04-30 22:10 - 2015-04-30 22:10 - 00997008 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\angry_birds_rio.jar
2015-04-30 22:10 - 2015-04-30 22:10 - 00219232 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\tom_and_jerry_mouse_maze_2.jar
2015-04-30 22:08 - 2015-04-30 22:08 - 00483908 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\monopoly_here_and_now_the_world_edition.jar
2015-04-30 22:08 - 2015-04-30 22:08 - 00248725 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\monopoly_here_and_now_the_world_edition2.jar
2015-04-30 22:06 - 2015-04-30 22:06 - 00331262 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\pro_tennis_2015.jar
2015-04-30 22:05 - 2015-04-30 22:05 - 01305271 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\gangstar_3_miami_vindication.jar
2015-04-30 22:01 - 2015-04-30 22:01 - 05885136 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\dirt_3_mobile.jar
2015-04-30 21:56 - 2015-04-30 21:56 - 00808247 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\contrterrorism_3d_episode_3.jar
2015-04-30 21:56 - 2015-04-30 21:56 - 00630042 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\gangstar_2_kings_of_la.jar
2015-04-30 21:47 - 2015-04-30 21:47 - 02649797 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\mcs_new_graphic.jar
2015-04-30 21:45 - 2015-04-30 21:45 - 00724804 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\powerboat_challenge_3d.jar
2015-04-30 21:44 - 2015-04-30 21:44 - 00319376 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\truck_racer_3d.jar
2015-04-30 21:42 - 2015-04-30 21:42 - 00566059 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\art_of_war_2_liberation_of_peru.jar
2015-04-30 21:39 - 2015-04-30 21:39 - 00337414 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Pro Tennis 2014_240x320_N95.jar
2015-04-30 21:36 - 2015-04-30 21:36 - 01022434 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\ferrari_gt_2_revolution.jar
2015-04-30 21:32 - 2015-04-30 21:32 - 01264303 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\turok_3d.jar
2015-04-30 21:29 - 2015-04-30 21:29 - 00347743 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Assault-Team-3D-Najaf.jar
2015-04-30 21:25 - 2015-04-30 21:25 - 00687104 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Unicorn Run_240x320_N95.jar
2015-04-30 21:24 - 2015-04-30 21:24 - 00805235 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Veggie_Farm_Match_240x320.jar
2015-04-30 21:23 - 2015-04-30 21:23 - 00735600 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\aqua_jewel_240x320_s60.zip
2015-04-30 21:21 - 2015-04-30 21:21 - 00571127 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Shanghai_Rally_2_240x320.zip
2015-04-30 21:09 - 2015-04-30 21:09 - 00414194 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\HRCH_n95_240x320.zip
2015-04-30 21:08 - 2015-04-30 21:08 - 00453416 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\artic_assault_3d_n95_240x320.jar
2015-04-30 21:02 - 2015-04-30 21:02 - 00986596 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\segarally3_rwZiXY3a.jar
2015-04-30 20:58 - 2015-04-30 20:58 - 00000000 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\windows7_1f4mce5n.jar
2015-04-30 20:50 - 2015-04-30 20:50 - 00059643 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\memory_up.rar
2015-04-30 20:49 - 2015-04-30 20:49 - 00064147 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\The_Ultimate_File_Explorer.jar
2015-04-30 20:48 - 2015-04-30 20:48 - 00359505 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\YouTube-for-Mobile_1.4.7_MultiScreen.jar
2015-04-29 23:35 - 2015-04-29 23:35 - 00002731 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Lumia Software Recovery Tool.lnk
2015-04-29 23:35 - 2015-04-29 23:35 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Microsoft Care Suite
2015-04-29 23:33 - 2015-04-29 23:33 - 00000000 ____D () C:\mergemodules
2015-04-29 23:20 - 2015-04-29 23:35 - 00046732 _____ () C:\Windows\DPINST.LOG
2015-04-29 23:14 - 2015-04-29 23:15 - 50281664 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\NokiaSoftwareUpdaterSetup_CZ (1).exe
2015-04-27 01:37 - 2015-04-27 01:59 - 169946273 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\The_Source_Code_1.0_www.iPhoneCake.com_.ipa
2015-04-27 00:22 - 2015-04-27 00:23 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox
2015-04-25 21:44 - 2015-04-25 21:48 - 133647918 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\1_mountain_bike_extreme_show.ipa
2015-04-25 21:37 - 2015-04-25 22:01 - 780573197 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\1_halo_spartan_strike.ipa
2015-04-25 21:36 - 2015-04-25 21:46 - 123748844 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\1_lara_croft_relic_run.ipa
2015-04-25 21:32 - 2015-04-25 22:14 - 588592540 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\1_infinity_of_god.ipa
2015-04-25 20:57 - 2015-04-25 21:11 - 240563594 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Rewind_One_Last_Chance_1.0.0.ipa
2015-04-25 20:50 - 2015-04-25 20:57 - 128974848 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Source-Code-v1.2.ipa
2015-04-25 20:05 - 2015-04-25 20:14 - 00000000 ____D () C:\AdwCleaner
2015-04-25 20:03 - 2015-04-25 20:03 - 02224640 _____ () C:\Users\Tomáš\Desktop\adwcleaner_4.202.exe
2015-04-24 02:00 - 2015-04-24 02:00 - 00025563 _____ () C:\Users\Tomáš\Desktop\Addition.zip
2015-04-24 01:59 - 2015-04-24 01:59 - 00020750 _____ () C:\Users\Tomáš\Desktop\FRST.zip
2015-04-24 01:31 - 2015-05-09 19:01 - 00000000 ____D () C:\FRST
2015-04-24 01:26 - 2015-04-24 01:25 - 00112640 _____ (forum.viry.cz) C:\Users\Tomáš\Desktop\FRSTLauncher.exe
2015-04-24 00:42 - 2015-04-24 00:42 - 08702152 _____ (Max Diesel ) C:\Users\Tomáš\Downloads\uncomsetup2.02(build1061).exe
2015-04-23 22:02 - 2015-05-09 18:26 - 00023656 _____ () C:\Windows\setupact.log
2015-04-23 17:18 - 2015-04-23 17:18 - 00000000 _____ () C:\Windows\setuperr.log
2015-04-23 15:51 - 2015-04-23 15:51 - 02552851 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\initialsHL.zip
2015-04-23 15:20 - 2015-04-23 15:20 - 00000622 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\theme.zip
2015-04-23 15:07 - 2015-04-23 15:07 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\KSafe
2015-04-23 15:07 - 2015-04-23 15:07 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\KSafe
2015-04-23 15:07 - 2015-04-23 15:07 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\DllTool
2015-04-23 15:00 - 2015-04-23 15:00 - 01691464 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Windows6.1-KB2515325-x64.msu
2015-04-23 01:43 - 2015-04-23 01:43 - 00000000 __SHD () C:\Users\FIFA\AppData\Local\EmieUserList
2015-04-23 01:43 - 2015-04-23 01:43 - 00000000 __SHD () C:\Users\FIFA\AppData\Local\EmieSiteList
2015-04-23 01:43 - 2015-04-23 01:43 - 00000000 __SHD () C:\Users\FIFA\AppData\Local\EmieBrowserModeList
2015-04-22 23:13 - 2015-04-22 23:13 - 00000000 ____H () C:\asc_rdflag
2015-04-22 23:10 - 2015-04-22 23:10 - 00001206 _____ () C:\vysledekMBAM2242015.txt
2015-04-20 11:58 - 2015-04-20 11:58 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\newfolder3
2015-04-20 11:41 - 2015-04-20 11:41 - 11727256 _____ (IObit ) C:\Users\Tomáš\Downloads\driver_booster_setup (2).exe
2015-04-19 00:29 - 2015-04-19 00:29 - 00977624 _____ (Realtek ) C:\Windows\system32\Drivers\Rt64win7.sys
2015-04-19 00:29 - 2015-04-19 00:29 - 00073800 _____ (Realtek Semiconductor Corporation) C:\Windows\system32\RtNicProp64.dll
2015-04-19 00:20 - 2015-04-19 00:20 - 03218800 _____ (Realtek Semiconductor Corp.) C:\Windows\system32\RtkApi64.dll
2015-04-19 00:20 - 2015-04-19 00:20 - 02808176 _____ (Realtek Semiconductor Corp.) C:\Windows\system32\RltkAPO64.dll
2015-04-19 00:03 - 2015-04-19 00:04 - 48041760 _____ (IObit) C:\Users\Tomáš\Downloads\advanced-systemcare-setup (1).exe
2015-04-18 17:47 - 2015-04-18 17:47 - 00002441 _____ () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Acrobat Reader DC.lnk
2015-04-18 17:47 - 2015-04-18 17:47 - 00002049 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Acrobat Reader DC.lnk
2015-04-15 22:13 - 2015-04-08 22:32 - 00560968 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvStreaming.exe
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 31570064 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvoglv64.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 30397072 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvcompiler.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 25375048 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvcompiler.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 24053576 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvoglv32.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 17176128 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvwgf2umx.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 15818528 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvd3dumx.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 15716232 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvopencl.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 14617288 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvwgf2um.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 14006752 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvcuda.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 12852784 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvopencl.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 11380728 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvcuda.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 10423952 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\Drivers\nvlddmkm.sys
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 02896528 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvcuvid.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 02573456 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvcuvid.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 01895568 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvdispco6435012.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 01557648 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvdispgenco6435012.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 01047368 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\NvIFR64.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 01037640 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\NvFBC64.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 00970568 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\NvIFR.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 00962192 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\NvFBC.dll
2015-04-15 22:10 - 2015-04-09 02:58 - 00453440 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\Drivers\nvstusb.sys
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 03298816 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wucltux.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 02553856 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wuaueng.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 00696320 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wuapi.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 00191488 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wuwebv.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 00098304 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wudriver.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 00060416 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\WinSetupUI.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 00037376 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wups2.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:24 - 00035328 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wups.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:23 - 00135168 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wuauclt.exe
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:23 - 00036864 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wuapp.exe
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:23 - 00012288 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wu.upgrade.ps.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:00 - 00566784 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wuapi.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:00 - 00173056 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wuwebv.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:00 - 00092672 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wudriver.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:00 - 00033792 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wuapp.exe
2015-04-14 23:03 - 2015-03-25 05:00 - 00029696 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wups.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-17 07:22 - 05557696 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe
2015-04-14 23:03 - 2015-03-17 07:19 - 01727904 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ntdll.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-17 07:16 - 01163264 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\kernel32.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-17 07:16 - 00424448 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\KernelBase.dll
2015-04-14 23:03 - 2015-03-17 07:01 - 03920824 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ntoskrnl.exe
2015-04-14 23:03 - 2015-03-17 06:59 - 01309696 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-04-02 02:17 - 00389808 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\iedkcs32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-04-02 01:49 - 00342704 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\iedkcs32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:25 - 00769536 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\invagent.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:25 - 00726528 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\generaltel.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:24 - 00957952 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\appraiser.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:24 - 00419840 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\devinv.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:24 - 00227328 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\aepdu.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:24 - 00192000 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\aepic.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:24 - 00030720 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\acmigration.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-23 05:17 - 01111552 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\aeinv.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:22 - 00155576 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\Drivers\ksecpkg.sys
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:22 - 00095672 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\Drivers\ksecdd.sys
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:17 - 00362496 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wow64win.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:17 - 00243712 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wow64.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:17 - 00013312 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wow64cpu.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 01461760 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\lsasrv.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00728064 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\kerberos.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00503808 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\srcore.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00341504 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\schannel.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00314880 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msv1_0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00309760 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ncrypt.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00296960 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\rstrui.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00215040 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\winsrv.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00210944 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wdigest.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00136192 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\sspicli.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00112640 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\smss.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00086528 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\TSpkg.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00050176 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\srclient.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00043520 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\csrsrv.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00029184 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\sspisrv.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00028160 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\secur32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00022016 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\credssp.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:16 - 00016384 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ntvdm64.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:15 - 00338432 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\conhost.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:15 - 00064000 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\auditpol.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:15 - 00031232 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\lsass.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:13 - 00146432 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msaudite.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:13 - 00060416 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msobjs.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00686080 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\adtschema.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00006656 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\apisetschema.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00006144 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00005120 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-file-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00004608 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00004608 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-processthreads-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-sysinfo-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-synch-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-localregistry-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-localization-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-rtlsupport-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-processenvironment-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-namedpipe-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-misc-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-memory-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-heap-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-string-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-profile-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-io-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-interlocked-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-handle-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-fibers-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-errorhandling-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-delayload-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-debug-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-datetime-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:11 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\api-ms-win-core-console-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 07:01 - 03976632 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ntkrnlpa.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00550912 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\kerberos.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00259584 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msv1_0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00248832 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\schannel.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00221184 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ncrypt.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00172032 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wdigest.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00065536 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\TSpkg.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00043008 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\srclient.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00022016 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\secur32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:57 - 00014336 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ntvdm64.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 01114112 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\kernel32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 00274944 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\KernelBase.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 00096768 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\sspicli.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 00050176 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\auditpol.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 00025600 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\setup16.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 00017408 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\credssp.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:56 - 00005120 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wow32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:53 - 00146432 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msaudite.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:53 - 00060416 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msobjs.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00686080 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\adtschema.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00006656 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\apisetschema.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00005120 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-file-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00004608 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-processthreads-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-sysinfo-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-synch-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-misc-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-localregistry-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00004096 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-localization-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-processenvironment-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-namedpipe-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-memory-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-interlocked-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-heap-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-string-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-rtlsupport-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-profile-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-io-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-handle-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-fibers-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-errorhandling-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-delayload-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-debug-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-datetime-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 06:50 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-console-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 05:45 - 00007680 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\instnm.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 05:45 - 00002048 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\user.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 05:43 - 00006144 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 05:43 - 00004608 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 05:43 - 00003584 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-17 05:43 - 00003072 ____H (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:32 - 24980480 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\mshtml.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:25 - 02724864 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\mshtml.tlb
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:25 - 00004096 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieetwcollectorres.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:09 - 00066560 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\iesetup.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:08 - 00584192 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\vbscript.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:08 - 00417280 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\html.iec
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:08 - 00048640 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieetwproxystub.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:07 - 02886144 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\iertutil.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:06 - 00088064 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\MshtmlDac.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 06:00 - 00054784 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\jsproxy.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:59 - 00034304 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\iernonce.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:55 - 00633856 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieui.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:54 - 00144384 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieUnatt.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:54 - 00114688 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieetwcollector.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:53 - 00814080 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\jscript9diag.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:50 - 06025216 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\jscript9.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:44 - 00968704 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\MsSpellCheckingFacility.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:42 - 19695616 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\mshtml.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:42 - 02724864 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\mshtml.tlb
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:40 - 00490496 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\dxtmsft.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:32 - 00077824 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\JavaScriptCollectionAgent.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:28 - 00503296 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\vbscript.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:28 - 00062464 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\iesetup.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:27 - 00340992 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\html.iec
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:27 - 00199680 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msrating.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:27 - 00047616 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ieetwproxystub.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:26 - 00092160 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\mshtmled.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:26 - 00064000 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\MshtmlDac.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:23 - 00316928 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\dxtrans.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:22 - 02278400 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\iertutil.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:20 - 00047104 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\jsproxy.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:20 - 00030720 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\iernonce.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:17 - 00478208 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ieui.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:16 - 00115712 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ieUnatt.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:15 - 00620032 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\jscript9diag.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:08 - 00720384 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ie4uinit.exe
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:07 - 00801280 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msfeeds.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:06 - 00418304 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\dxtmsft.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:05 - 02125824 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\inetcpl.cpl
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:05 - 01359360 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\mshtmlmedia.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:01 - 00060416 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\JavaScriptCollectionAgent.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 05:00 - 14397440 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieframe.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:57 - 00168960 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msrating.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:56 - 00076288 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\mshtmled.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:54 - 00285696 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\dxtrans.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:49 - 04305408 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\jscript9.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:45 - 02358784 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\wininet.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:44 - 00689152 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msfeeds.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:43 - 02052608 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\inetcpl.cpl
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:42 - 01155072 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\mshtmlmedia.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:34 - 12825600 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ieframe.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:33 - 01548288 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\urlmon.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:22 - 00800768 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ieapfltr.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:20 - 01888256 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\wininet.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:16 - 01311232 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\urlmon.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-13 04:14 - 00710144 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\ieapfltr.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-10 05:25 - 01882624 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msxml3.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-10 05:21 - 00002048 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\msxml3r.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-10 05:08 - 01237504 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msxml3.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-10 05:05 - 00002048 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\msxml3r.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-05 07:12 - 00404480 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\gdi32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-03-05 06:05 - 00311808 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\gdi32.dll
2015-04-14 23:02 - 2015-02-25 05:18 - 00754688 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\Drivers\http.sys
2015-04-14 23:00 - 2015-03-04 06:55 - 00367552 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\clfs.sys
2015-04-14 23:00 - 2015-03-04 06:41 - 00079360 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\clfsw32.dll
2015-04-14 23:00 - 2015-03-04 06:10 - 00058880 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\SysWOW64\clfsw32.dll
2015-04-12 22:52 - 2015-04-12 22:57 - 52055005 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\doomsdayiilegionsofhell3dfps1.1.ipa
2015-04-12 22:50 - 2015-04-12 22:56 - 51792953 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\doomsdayhellraiser1.3.ipa
2015-04-09 00:18 - 2015-04-09 00:18 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\FreeDownloadManager.ORG
2015-04-09 00:18 - 2015-04-09 00:18 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\FreeDownloadManager.ORG
2015-04-09 00:13 - 2015-04-09 00:13 - 00122976 _____ () C:\Users\Tomáš\Downloads\Nod32+Java+Antivirus.jar

==================== One Month Modified Files and Folders =======

(If an entry is included in the fixlist, the file\folder will be moved.)

2015-05-09 18:58 - 2015-03-12 20:53 - 00000952 _____ () C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1d05cf5e207f31c.job
2015-05-09 18:58 - 2014-06-23 14:14 - 00000952 _____ () C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1cf3705319b54fd.job
2015-05-09 18:55 - 2014-06-09 19:19 - 02102784 _____ (Farbar) C:\Users\Tomáš\Desktop\FRST64.exe
2015-05-09 18:43 - 2014-11-22 23:52 - 01438403 _____ () C:\Windows\WindowsUpdate.log
2015-05-09 18:40 - 2014-04-23 21:00 - 00002872 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\Driver Booster SkipUAC (Tomáš)
2015-05-09 18:30 - 2014-08-30 20:38 - 00000388 _____ () C:\Windows\Tasks\WpsUpdateTask_Tomáš.job
2015-05-09 18:30 - 2014-08-30 20:38 - 00000388 _____ () C:\Windows\Tasks\WpsNotifyTask_Tomáš.job
2015-05-09 18:29 - 2013-02-01 11:03 - 00000000 ____D () C:\Program Files\Pale Moon
2015-05-08 22:45 - 2014-07-17 19:16 - 00000906 _____ () C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job
2015-05-08 19:58 - 2015-03-12 20:53 - 00000948 _____ () C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore1d05cf5e19cac9a.job
2015-05-08 19:58 - 2014-06-23 14:14 - 00000948 _____ () C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
2015-05-08 17:11 - 2009-07-14 06:45 - 00032064 ____H () C:\Windows\system32\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-1.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
2015-05-08 17:11 - 2009-07-14 06:45 - 00032064 ____H () C:\Windows\system32\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-0.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
2015-05-08 17:07 - 2010-11-21 11:27 - 00746312 _____ () C:\Windows\system32\perfh005.dat
2015-05-08 17:07 - 2010-11-21 11:27 - 00173220 _____ () C:\Windows\system32\perfc005.dat
2015-05-08 17:07 - 2009-07-14 07:13 - 01800758 _____ () C:\Windows\system32\PerfStringBackup.INI
2015-05-08 17:03 - 2014-10-25 15:42 - 00002146 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Driver Booster 2.lnk
2015-05-08 17:02 - 2012-01-20 08:14 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Dell DataSafe Local Backup
2015-05-08 17:01 - 2013-11-19 23:05 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\ProductData
2015-05-08 17:01 - 2012-01-20 08:18 - 00000000 ____D () C:\Users\Default\AppData\Local\SoftThinks
2015-05-08 17:01 - 2012-01-20 08:18 - 00000000 ____D () C:\Users\Default User\AppData\Local\SoftThinks
2015-05-08 17:00 - 2014-11-12 22:20 - 00002183 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Advanced SystemCare 8.lnk
2015-05-08 16:59 - 2014-11-22 23:13 - 00753800 _____ () C:\Windows\system32\FNTCACHE.DAT
2015-05-08 16:59 - 2012-01-20 00:32 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\NVIDIA
2015-05-08 16:59 - 2009-07-14 07:08 - 00000006 ____H () C:\Windows\Tasks\SA.DAT
2015-05-01 00:41 - 2012-03-23 18:52 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Free Download Manager
2015-04-30 22:26 - 2014-11-22 23:17 - 00157560 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\GDIPFONTCACHEV1.DAT
2015-04-30 22:26 - 2014-08-30 20:37 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Kingsoft
2015-04-30 19:57 - 2012-03-09 16:35 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Macromedia
2015-04-30 19:35 - 2012-03-11 13:03 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Disk Cleaner
2015-04-30 10:00 - 2015-03-20 19:26 - 00002185 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Google Chrome.lnk
2015-04-29 23:36 - 2012-03-16 17:57 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Nokia
2015-04-29 23:34 - 2013-07-29 00:13 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Package Cache
2015-04-29 23:20 - 2015-04-08 23:03 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Nokia
2015-04-29 23:20 - 2012-03-10 04:02 - 00000000 ____D () C:\Program Files\DIFX
2015-04-29 23:20 - 2012-03-10 04:02 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Nokia
2015-04-29 23:20 - 2012-03-10 04:01 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Installations
2015-04-28 23:17 - 2014-06-06 17:49 - 00003828 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\Opera scheduled Autoupdate 1374130699
2015-04-28 23:17 - 2012-03-09 17:54 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Opera
2015-04-28 01:29 - 2015-02-13 05:12 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\Documents\StarCraft II
2015-04-27 18:31 - 2012-03-09 19:43 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\XnView
2015-04-27 00:57 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ___RD () C:\Users\Public\Libraries
2015-04-27 00:55 - 2012-10-26 21:31 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\iFunbox_UserCache
2015-04-27 00:55 - 2012-10-26 21:30 - 00001058 _____ () C:\Users\Public\Desktop\iFunbox.lnk
2015-04-27 00:55 - 2012-10-26 21:30 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\i-Funbox DevTeam
2015-04-27 00:55 - 2012-10-26 21:30 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\i-Funbox DevTeam
2015-04-27 00:43 - 2012-10-26 21:20 - 21348024 _____ ( ) C:\Users\Tomáš\Downloads\ifunbox_setup.exe
2015-04-27 00:23 - 2012-08-30 14:03 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Mozilla Maintenance Service
2015-04-26 00:01 - 2015-01-22 00:44 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Battle.net
2015-04-25 20:14 - 2014-11-15 05:36 - 00000000 ____D () C:\Windows\system32\log
2015-04-24 01:10 - 2010-11-21 05:24 - 01866240 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\ExplorerFrame.dll
2015-04-24 00:55 - 2013-12-11 02:20 - 00000000 ____D () C:\Unreal Commander
2015-04-24 00:43 - 2013-12-11 02:20 - 00000679 _____ () C:\Users\Public\Desktop\Unreal Commander.lnk
2015-04-24 00:43 - 2013-12-11 02:20 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Unreal Commander
2015-04-23 22:03 - 2013-06-22 23:32 - 00000000 ____D () C:\Users\FIFA
2015-04-23 22:03 - 2012-03-09 16:35 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš
2015-04-23 22:01 - 2013-12-24 16:35 - 00000000 ____D () C:\Users\Jan
2015-04-23 22:01 - 2013-07-21 09:13 - 00000000 ____D () C:\Users\duch
2015-04-23 22:01 - 2012-10-11 19:48 - 00000000 ____D () C:\Users\UpdatusUser.Tomáš-DELL-PC
2015-04-23 22:00 - 2015-03-27 21:49 - 00000000 ___SD () C:\Windows\system32\GWX
2015-04-23 22:00 - 2015-02-08 23:17 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\WinArchiver
2015-04-23 22:00 - 2014-11-12 22:20 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Advanced SystemCare 8
2015-04-23 22:00 - 2014-03-23 23:16 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\ProductData
2015-04-23 22:00 - 2013-06-22 23:34 - 00000000 ___RD () C:\Users\FIFA\Virtual Machines
2015-04-23 22:00 - 2012-03-18 21:19 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Daum
2015-04-23 22:00 - 2012-03-11 13:21 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\IObit
2015-04-23 22:00 - 2012-01-20 08:55 - 00000000 ___RD () C:\Users\Public\Recorded TV
2015-04-23 22:00 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\Windows\registration
2015-04-23 21:59 - 2013-11-12 15:33 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\MySQL
2015-04-23 16:36 - 2015-01-25 19:38 - 00046786 _____ () C:\Users\Tomáš\Desktop\DxDiag.txt
2015-04-22 23:14 - 2014-03-03 19:09 - 115273728 _____ () C:\Windows\system32\config\SOFTWARE.iodefrag.bak
2015-04-22 23:14 - 2014-03-03 19:09 - 02772992 _____ () C:\Windows\system32\config\DEFAULT.iodefrag.bak
2015-04-22 23:14 - 2014-03-03 19:09 - 00102400 _____ () C:\Windows\system32\config\SAM.iodefrag.bak
2015-04-22 23:14 - 2014-03-03 19:09 - 00045056 _____ () C:\Windows\system32\config\SECURITY.iodefrag.bak
2015-04-21 14:39 - 2012-03-10 16:21 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Steam
2015-04-21 05:00 - 2013-06-20 03:45 - 00003440 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\PCDEventLauncherTask
2015-04-20 14:08 - 2012-03-09 17:14 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\Adobe
2015-04-20 14:07 - 2014-09-10 23:41 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Adobe
2015-04-20 12:02 - 2012-01-20 00:33 - 00074452 _____ () C:\Windows\system32\Drivers\RTWAVES30.dat
2015-04-20 12:01 - 2012-11-10 00:19 - 00000000 ____D () C:\Windows\SysWOW64\RTCOM
2015-04-20 11:58 - 2012-03-09 21:45 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Realtek
2015-04-20 11:58 - 2012-01-20 08:01 - 00000000 ___HD () C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information
2015-04-20 11:42 - 2014-10-25 15:43 - 00003230 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\Driver Booster Scan
2015-04-20 11:42 - 2014-10-25 15:43 - 00003174 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\Driver Booster Update
2015-04-20 11:42 - 2014-10-25 15:42 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Driver Booster 2
2015-04-20 11:36 - 2012-03-09 21:44 - 00000000 ___HD () C:\Program Files (x86)\Temp
2015-04-20 11:18 - 2012-03-10 01:09 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Warcraft III
2015-04-19 00:38 - 2013-01-13 17:58 - 00000000 ____D () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Unity
2015-04-19 00:38 - 2012-12-08 19:56 - 00003854 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\Adobe Flash Player Updater
2015-04-19 00:38 - 2012-12-08 19:56 - 00000914 _____ () C:\Windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job
2015-04-19 00:29 - 2015-01-07 23:51 - 00107552 _____ (Realtek Semiconductor Corporation) C:\Windows\system32\RTNUninst64.dll
2015-04-19 00:26 - 2015-03-20 19:34 - 00111016 _____ (Oracle Corporation) C:\Windows\system32\WindowsAccessBridge-64.dll
2015-04-19 00:26 - 2012-03-09 19:28 - 00000000 ____D () C:\Program Files\Java
2015-04-19 00:25 - 2015-03-20 19:31 - 00098216 _____ (Oracle Corporation) C:\Windows\SysWOW64\WindowsAccessBridge-32.dll
2015-04-19 00:25 - 2012-01-20 08:00 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Java
2015-04-19 00:06 - 2014-11-12 22:21 - 00003182 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\ASC8_PerformanceMonitor
2015-04-19 00:05 - 2014-11-12 22:20 - 00002870 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\ASC8_SkipUac_Tomáš
2015-04-18 23:50 - 2012-03-10 14:55 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Origin
2015-04-18 21:15 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\Windows\system32\NDF
2015-04-18 17:51 - 2012-12-08 19:56 - 00778416 _____ (Adobe Systems Incorporated) C:\Windows\SysWOW64\FlashPlayerApp.exe
2015-04-18 17:51 - 2012-12-08 19:56 - 00142512 _____ (Adobe Systems Incorporated) C:\Windows\SysWOW64\FlashPlayerCPLApp.cpl
2015-04-18 17:47 - 2014-12-29 11:00 - 00003886 _____ () C:\Windows\System32\Tasks\Adobe Acrobat Update Task
2015-04-18 17:47 - 2012-01-20 08:13 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Adobe
2015-04-18 17:46 - 2012-01-20 08:13 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Adobe
2015-04-15 23:10 - 2013-10-24 23:47 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Hearthstone
2015-04-15 22:13 - 2014-11-27 06:17 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\NVIDIA Corporation
2015-04-15 22:13 - 2013-08-31 19:41 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\NVIDIA Corporation
2015-04-15 22:13 - 2013-06-20 03:42 - 00000000 ____D () C:\temp
2015-04-15 22:10 - 2012-08-04 20:56 - 00000050 ___RS () C:\Users\Tomá
2015-04-15 05:41 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\Windows\AppCompat
2015-04-15 04:06 - 2014-12-11 00:53 - 00000000 ____D () C:\Windows\system32\appraiser
2015-04-15 04:06 - 2014-04-23 18:38 - 00000000 ___SD () C:\Windows\system32\CompatTel
2015-04-15 04:06 - 2009-07-14 05:20 - 00000000 ____D () C:\Windows\PolicyDefinitions
2015-04-14 23:23 - 2011-02-15 09:08 - 01780140 _____ () C:\Windows\SysWOW64\PerfStringBackup.INI
2015-04-14 23:21 - 2013-07-10 20:30 - 00000000 ____D () C:\Windows\system32\MRT
2015-04-14 23:06 - 2012-03-09 17:05 - 128913832 _____ (Microsoft Corporation) C:\Windows\system32\MRT.exe
2015-04-10 20:16 - 2012-08-21 14:39 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Origin
2015-04-09 17:31 - 2012-08-08 11:52 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Diablo III
2015-04-09 02:58 - 2015-03-19 21:31 - 03317344 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvapi64.dll
2015-04-09 02:58 - 2015-02-12 19:27 - 12689592 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvd3dum.dll
2015-04-09 02:58 - 2015-02-12 19:27 - 02935416 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\SysWOW64\nvapi.dll
2015-04-09 02:58 - 2015-02-12 19:27 - 01558848 _____ (NVIDIA Corporation) C:\Windows\system32\nvir3dgenco64.dll
2015-04-09 02:58 - 2015-02-12 19:27 - 00029329 _____ () C:\Windows\system32\nvinfo.pb
2015-04-09 00:18 - 2013-01-12 00:04 - 00001069 _____ () C:\Users\Tomáš\Desktop\Free Download Manager.lnk
2015-04-09 00:18 - 2013-01-11 23:22 - 10728664 _____ (FreeDownloadManager.ORG ) C:\Users\Tomáš\Downloads\fdminst.exe
2015-04-09 00:18 - 2012-03-23 18:52 - 00000000 ____D () C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Free Download Manager
2015-04-09 00:18 - 2012-03-23 18:52 - 00000000 ____D () C:\Program Files (x86)\Free Download Manager

==================== Files in the root of some directories =======

2013-06-07 22:12 - 2013-06-07 22:12 - 0003716 _____ () C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefoxavg-secure-search.xml
2012-03-09 18:04 - 2014-04-07 16:07 - 0000621 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\burnaware.ini
2013-08-03 15:30 - 2013-08-03 15:41 - 0000687 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\MPQEditor.ini
2013-09-08 19:23 - 2013-09-08 19:24 - 0006144 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\DCBC2A71-70D8-4DAN-EHR8-E0D61DEA3FDF.ini
2012-07-08 13:08 - 2014-07-11 02:19 - 0000058 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\DonationCoder_ScreenshotCaptor_InstallInfo.dat
2013-07-27 01:46 - 2014-09-16 21:59 - 1065984 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\file__0.localstorage
2012-03-12 20:23 - 2012-03-12 20:23 - 0000093 _____ () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\fusioncache.dat
2013-07-29 00:14 - 2013-07-29 00:14 - 0000000 ___SH () C:\Users\Tomáš\AppData\Local\LumaEmu
2015-01-08 09:52 - 2015-01-08 09:52 - 0000000 _____ () C:\ProgramData\LauncherAccess.dt
2014-10-26 22:33 - 2014-10-26 22:33 - 0000095 _____ () C:\ProgramData\Microsoft.SqlServer.Compact.400.32.bc
2014-10-26 22:33 - 2014-10-26 22:33 - 0000089 _____ () C:\ProgramData\Microsoft.SqlServer.Compact.400.64.bc

Some content of TEMP:
====================
C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp\NOSEventMessages.dll
C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp\Quarantine.exe

==================== Bamital & volsnap Check =================

(There is no automatic fix for files that do not pass verification.)

C:\Windows\System32\winlogon.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\wininit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\wininit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\explorer.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\explorer.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\svchost.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\services.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\User32.dll => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\User32.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\userinit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\SysWOW64\userinit.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\rpcss.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\Drivers\volsnap.sys => File is digitally signed

LastRegBack: 2015-05-08 17:44

===***===***===***=== Extract of Additional scan result of Farbar Recovery Scan Tool ===***===***===***===

==================== Drive and Memory info ===================

Drive c: (OS) (Fixed) (Total:446.13 GB) (Free:33.21 GB) NTFS
Drive d: () (Fixed) (Total:465.76 GB) (Free:103.62 GB) NTFS
Drive g: (KINGSTON) (Removable) (Total:58.87 GB) (Free:26.78 GB) NTFS

Available physical RAM: 4832.86 MB
Total physical RAM: 8152.17 MB
Percentage of memory in use: 40%

==================== MBR and Partition Table ==================

==================== Scheduled Tasks (whitelisted) ==================

Task: C:\Windows\Tasks\0814tbUpdateInfo.job => C:\ProgramData\Avg_Update_0814tb\0814tb_{F972DF9E-FFAD-4AF6-B719-607286AD9AB4}.exe
Task: C:\Windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job => C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
Task: C:\Windows\Tasks\CPOKCZF.job => C:\Users\Tomý˙\AppData\Roaming\CPOKCZF.exe <==== ATTENTION
Task: C:\Windows\Tasks\DriverDocRunAtStartup.job => C:\Program Files (x86)\DriverDoc\Solvusoftdd.exe
Task: C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job => C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000UA1cf60d77e3b8e10.job => C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job => C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore1d05cf5e19cac9a.job => C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1cf3705319b54fd.job => C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1d05cf5e207f31c.job => C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\OPSN.job => C:\Users\Tomý˙\AppData\Roaming\OPSN.exe <==== ATTENTION
Task: C:\Windows\Tasks\WpsNotifyTask_Tomáš.job => C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Kingsoft\WPS Office\9.1.0.4758\wtoolex\wpsnotify.exe
Task: C:\Windows\Tasks\WpsUpdateTask_Tomáš.job => C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Kingsoft\WPS Office\9.1.0.4758\wtoolex\wpsupdate.exe

==================== Alternate Data Streams (whitelisted) ==================

AlternateDataStreams: C:\ProgramData\TEMP:05E9FFE5
AlternateDataStreams: C:\ProgramData\TEMP:51394AA5
AlternateDataStreams: C:\ProgramData\TEMP:56E2E879

==================== Security Center ==================

AV: ESET Smart Security 8.0 (Enabled - Up to date) {19259FAE-8396-A113-46DB-15B0E7DFA289}
AS: Windows Defender (Enabled - Up to date) {D68DDC3A-831F-4fae-9E44-DA132C1ACF46}
AS: ESET Smart Security 8.0 (Enabled - Up to date) {A2447E4A-A5AC-AE9D-7C6B-2EC29C58E834}
FW: ESET Personální firewall (Enabled) {211E1E8B-C9F9-A04B-6D84-BC85190CE5F2}

===***===***===***=== Supplementary Scan createdy by FRSTLauncher ===***===***===***===
Posledni aktualizace FRSTLauncheru: 25_11_2013 (01)
Posledni aktualizace Modifikacniho skriptu: 30_09_2013 (01)

***** Velikost "Plochy" *****

Velikost slozky "C:\Users\Tom��\Desktop" je 425 MB.

***** Startup Programs *****

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ApplePhotoStreams
c:\program files (x86)\common files\apple\internet services\applephotostreams.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\APSDaemon
c:\program files (x86)\common files\apple\apple application support\apsdaemon.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\DellSystemDetect
C:\Users\Tom��\AppData\Local\Apps\2.0\P712P8CK.6ON\48OLHCTC.X5D\dell..tion_0f612f649c4a10af_0005.0008_a4204ff54ae5d3ac\DellSystemDetect.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Facebook Update
"C:\Users\Tom��\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe" /c /nocrashserver [x]

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\icq
C:\Users\Tom��\AppData\Roaming\ICQM\icq.exe -CU [x]

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\iTunesHelper
"C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\KiesTrayAgent
C:\Program Files (x86)\Samsung\Kies\KiesTrayAgent.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ManicTimeC34F57B2DA6E6758
C:\Program Files (x86)\ManicTime\ManicTime.exe /minimized /name: [x]

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NokiaSuite.exe
C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia Suite\NokiaSuite.exe -tray [x]

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NUSB3MON
"C:\Program Files (x86)\Renesas Electronics\USB 3.0 Host Controller Driver\Application\nusb3mon.exe"

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NvBackend
"C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\Update Core\NvBackend.exe"

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Nvtmru
C:\Program Files\Dell\QuickSet\QuickSet.exe

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\QuickSet
C:\Windows\system32\rundll32.exe C:\Windows\system32\nvspcap64.dll,ShadowPlayOnSystemStart [x]

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ShadowPlay
"C:\Program Files (x86)\AVG Secure Search\vprot.exe" [x]

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\vProt
Re�im ECHO je vypnut.

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^ProgramData^Microsoft^Windows^Start Menu^Programs^Startup^AVerMedia GPS.lnk
C:\Windows\INSTAL~1\{81B4C~1\NEWSHO~2.EXE

HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Users^Tom��^AppData^Roaming^Microsoft^Windows^Start Menu^Programs^Startup^Game Assistant.lnk
C:\PROGRA~2\IObit\GAMEAS~1\GAMEAS~1.EXE

***** Firewall rules *****

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile]
DisableNotifications REG_DWORD 0x0
EnableFirewall REG_DWORD 0x0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile]
DisableNotifications REG_DWORD 0x0
EnableFirewall REG_DWORD 0x0
DisableUnicastResponsesToMulticastBroadcast REG_DWORD 0x0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\domainprofile\authorizedapplications\list]
"C:\\Program Files\\DAUM\\PotPlayer\\PotPlayerMini64.exe"="C:\\Program Files\\DAUM\\PotPlayer\\PotPlayerMini64.exe:*:Enabled:Daum PotPlayer"
"C:\\Program Files (x86)\\Daum\\PotPlayer\\PotPlayerMini.exe"="C:\\Program Files (x86)\\Daum\\PotPlayer\\PotPlayerMini.exe:*:Enabled:Daum PotPlayer"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list]
"C:\\Program Files (x86)\\Daum\\PotPlayer\\PotPlayerMini.exe"="C:\\Program Files (x86)\\Daum\\PotPlayer\\PotPlayerMini.exe:*:Enabled:Daum PotPlayer"
"C:\\Program Files\\DAUM\\PotPlayer\\PotPlayerMini64.exe"="C:\\Program Files\\DAUM\\PotPlayer\\PotPlayerMini64.exe:*:Enabled:Daum PotPlayer"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\GloballyOpenPorts\List]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\GloballyOpenPorts\List]

***** System Restore *****

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SystemRestore]
"Generalize_DisableSR"=dword:00000000

==================== End Of Log ==============================
Přílohy
Addition.zip
(27.56 KiB) Staženo 35 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Rudy »

Otevřte poznámkový blok a zkopírujte do něj:
Start
IFEO\adsremovalsetup-imf0819.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\ADSRemovalSetup.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\adsremovalsetup02251.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\BlueBirdInit.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\FixPlugin.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Adb.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Agent.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-ApkHandler.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-BlockDevice.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-CreateSymlink.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Frontend.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-GLCheck.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-GuestCommandRunner.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-LogCollector.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-LogRotator.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-LogRotatorService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Network.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-OptiPng.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-png2ico.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Quit.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Restart.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-RunApp.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-Service.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-SharedFolder.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-StartLauncher.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-TileCreator.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-unzip.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-UpdaterService.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\HD-zip.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IMF.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IMFsrv.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IMF_ActionCenterDownloader.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\IWsIMF.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\SendBugReport.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
IFEO\TaskSchedule.exe: [Debugger] C:\Program Files (x86)\IObit\Advanced SystemCare 8\AutoReactivator.exe
HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer: Policy restriction <======= ATTENTION
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer: Policy restriction <======= ATTENTION
SearchScopes: HKLM -> {AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} URL = http://www.bing.com/search?q={searchTer ... -SearchBox
SearchScopes: HKLM-x32 -> {AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} URL = http://www.bing.com/search?q={searchTer ... -SearchBox
SearchScopes: HKU\.DEFAULT -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-19 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-20 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL =
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> DefaultScope {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL = http://www.bing.com/search?FORM=SKY2DF& ... -SearchBox
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> {0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} URL = http://www.bing.com/search?FORM=SKY2DF& ... -SearchBox
SearchScopes: HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000 -> {AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} URL =
BHO-x32: Google Toolbar Helper -> {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} -> C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar
Toolbar: HKLM - Google Toolbar - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
Toolbar: HKLM-x32 - Google Toolbar - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_32.dll [2015-03-12] (Google Inc.)
S3 cpuz135; No ImagePath
S3 GPU-Z; No ImagePath
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1d05cf5e207f31c.job
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1cf3705319b54fd.job
C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore1d05cf5e19cac9a.job
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp
Task: C:\Windows\Tasks\CPOKCZF.job => C:\Users\Tomý˙\AppData\Roaming\CPOKCZF.exe <==== ATTENTION
Task: C:\Windows\Tasks\OPSN.job => C:\Users\Tomý˙\AppData\Roaming\OPSN.exe <==== ATTENTION
Task: {0DDA30F2-D129-440C-A54B-D80364E198F4} - System32\Tasks\Microsoft\f5b0e9546f3c89103d8bd4326f9424da => C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\DownloadManager\Loader.exe <==== ATTENTION
Task: {33EC21D5-D619-4966-B7B0-C2C3E7AD85FC} - System32\Tasks\SBWUpdateTask_Logon_681bf2-4C8093A7C4C1 => C:\Program Files (x86)\Common Files\Speedbit\SbUpdate\SBUpdate.exe <==== ATTENTION
Task: {388C4F14-098B-45CA-9504-171AD0168808} - \060184C3-9766-46a0-B258-F4518A0B2633 No Task File <==== ATTENTION
Task: {3BAB6410-C652-4CDA-BBBE-7DAD4BA3E8E5} - System32\Tasks\Microsoft\a3d90235e1136671ab1195c6078184ff => C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\DownloadManager\Updater.exe <==== ATTENTION
Task: {884E71CF-8ADC-4795-A97A-EDACA3590BAD} - System32\Tasks\YourFile Update => C:\Program Files (x86)\YourFileDownloader\YourFileUpdater.exe <==== ATTENTION
Task: {E1C2021B-8E5E-42EB-B497-143A4D79A080} - System32\Tasks\Steam-S-1-8-22-9865GUI => C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\n-Track Software Data\Reversed\steam.exe <==== ATTENTION
Task: {E4CA383F-7131-4558-BBBD-9E3DBD20544A} - System32\Tasks\SBWUpdateTask_Time_681bf2-4C8093A7C4C1 => C:\Program Files (x86)\Common Files\Speedbit\SbUpdate\SBUpdate.exe <==== ATTENTION
Task: C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job => C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe
Task: C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000UA1cf60d77e3b8e10.job => C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update\FacebookUpdate.exe
C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update
End
Uložte na plochu jako fixlist.txt. Spusťte znovu FRST a klikněte na >Fix<. Po skončení akce se objeví log, který sem zkopírujte.

Doporučuji odinstalovat AdvancedSystemCare. Důvod: viewtopic.php?f=14&t=127320&hilit=iobit .

Varování:

DOKTORXP
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od DOKTORXP »

Fix result of Farbar Recovery Tool (FRST written by Farbar) (x64) Version: 09-05-2015
Ran by Tomáš at 2015-05-09 19:47:07 Run:1
Running from C:\Users\Tomáš\Desktop
Loaded Profiles: Tomáš (Available profiles: Tomáš & FIFA)
Boot Mode: Normal
==============================================

Content of fixlist:
Start
C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar
S3 cpuz135; No ImagePath
S3 GPU-Z; No ImagePath
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1d05cf5e207f31c.job
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1cf3705319b54fd.job
C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore1d05cf5e19cac9a.job
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp
Task: {0DDA30F2-D129-440C-A54B-D80364E198F4} - System32\Tasks\Microsoft\f5b0e9546f3c89103d8bd4326f9424da => C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\DownloadManager\Loader.exe <==== ATTENTION
Task: {33EC21D5-D619-4966-B7B0-C2C3E7AD85FC} - System32\Tasks\SBWUpdateTask_Logon_681bf2-4C8093A7C4C1 => C:\Program Files (x86)\Common Files\Speedbit\SbUpdate\SBUpdate.exe <==== ATTENTION
Task: {388C4F14-098B-45CA-9504-171AD0168808} - \060184C3-9766-46a0-B258-F4518A0B2633 No Task File <==== ATTENTION
Task: {3BAB6410-C652-4CDA-BBBE-7DAD4BA3E8E5} - System32\Tasks\Microsoft\a3d90235e1136671ab1195c6078184ff => C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\DownloadManager\Updater.exe <==== ATTENTION
Task: {884E71CF-8ADC-4795-A97A-EDACA3590BAD} - System32\Tasks\YourFile Update => C:\Program Files (x86)\YourFileDownloader\YourFileUpdater.exe <==== ATTENTION
Task: {E1C2021B-8E5E-42EB-B497-143A4D79A080} - System32\Tasks\Steam-S-1-8-22-9865GUI => C:\Users\Tomáš\AppData\Roaming\n-Track Software Data\Reversed\steam.exe <==== ATTENTION
Task: {E4CA383F-7131-4558-BBBD-9E3DBD20544A} - System32\Tasks\SBWUpdateTask_Time_681bf2-4C8093A7C4C1 => C:\Program Files (x86)\Common Files\Speedbit\SbUpdate\SBUpdate.exe <==== ATTENTION
C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update
End

HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ => value deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\adsremovalsetup-imf0819.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\ADSRemovalSetup.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\adsremovalsetup02251.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\BlueBirdInit.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\FixPlugin.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Adb.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Agent.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-ApkHandler.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-BlockDevice.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-CreateSymlink.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Frontend.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-GLCheck.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-GuestCommandRunner.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-LogCollector.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-LogRotator.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-LogRotatorService.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Network.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-OptiPng.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-png2ico.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Quit.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Restart.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-RunApp.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-Service.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-SharedFolder.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-StartLauncher.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-TileCreator.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-unzip.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-UpdaterService.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\HD-zip.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\IMF.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\IMFsrv.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\IMF_ActionCenterDownloader.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\IWsIMF.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\SendBugReport.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\Software\microsoft\windows nt\currentversion\Image File Execution Options\TaskSchedule.exe" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Policies\Google" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer" => Key deleted successfully.
"HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE}" => Key deleted successfully.
HKCR\CLSID\{AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} => Key not found.
"HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE}" => Key deleted successfully.
HKCR\Wow6432Node\CLSID\{AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} => Key not found.
HKU\.DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope => value deleted successfully.
HKU\S-1-5-19\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope => value deleted successfully.
HKU\S-1-5-20\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope => value deleted successfully.
HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\\DefaultScope => value deleted successfully.
"HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A}" => Key deleted successfully.
HKCR\CLSID\{0633EE93-D776-472f-A0FF-E1416B8B2E3A} => Key not found.
"HKU\S-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\SearchScopes\{AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE}" => Key deleted successfully.
HKCR\CLSID\{AA250F46-75FC-4D64-A55F-FC63ABA76ACE} => Key not found.
"HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}" => Key deleted successfully.
"HKCR\Wow6432Node\CLSID\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}" => Key deleted successfully.
C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar => Moved successfully.
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} => value deleted successfully.
"HKCR\CLSID\{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F}" => Key deleted successfully.
HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\\{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} => value deleted successfully.
"HKCR\Wow6432Node\CLSID\{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F}" => Key deleted successfully.
Firefox SearchEngineOrder.3 deleted successfully.
Firefox Keyword.URL deleted successfully.
BprotectEx => Service deleted successfully.
BRDriver64_1_3_3_E02B25FC => Service deleted successfully.
cpuz135 => Service deleted successfully.
GPU-Z => Service deleted successfully.
CscService => Service deleted successfully.
PeerDistSvc => Service deleted successfully.
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1d05cf5e207f31c.job => Moved successfully.
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA1cf3705319b54fd.job => Moved successfully.
C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job => Moved successfully.
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore1d05cf5e19cac9a.job => Moved successfully.
C:\Windows\Tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job => Moved successfully.

"C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp" directory move:

Could not move "C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp" directory. => Scheduled to move on reboot.

C:\Windows\Tasks\CPOKCZF.job => Moved successfully.
C:\Windows\Tasks\OPSN.job => Moved successfully.
C:\ProgramData\TEMP => ":05E9FFE5" ADS removed successfully.
C:\ProgramData\TEMP => ":51394AA5" ADS removed successfully.
C:\ProgramData\TEMP => ":56E2E879" ADS removed successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Logon\{0DDA30F2-D129-440C-A54B-D80364E198F4}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{0DDA30F2-D129-440C-A54B-D80364E198F4}" => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Tasks\Microsoft\f5b0e9546f3c89103d8bd4326f9424da => Moved successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Microsoft\f5b0e9546f3c89103d8bd4326f9424da" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Logon\{33EC21D5-D619-4966-B7B0-C2C3E7AD85FC}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{33EC21D5-D619-4966-B7B0-C2C3E7AD85FC}" => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Tasks\SBWUpdateTask_Logon_681bf2-4C8093A7C4C1 => Moved successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\SBWUpdateTask_Logon_681bf2-4C8093A7C4C1" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Logon\{388C4F14-098B-45CA-9504-171AD0168808}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{388C4F14-098B-45CA-9504-171AD0168808}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\060184C3-9766-46a0-B258-F4518A0B2633" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Logon\{3BAB6410-C652-4CDA-BBBE-7DAD4BA3E8E5}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{3BAB6410-C652-4CDA-BBBE-7DAD4BA3E8E5}" => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Tasks\Microsoft\a3d90235e1136671ab1195c6078184ff => Moved successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Microsoft\a3d90235e1136671ab1195c6078184ff" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Logon\{884E71CF-8ADC-4795-A97A-EDACA3590BAD}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{884E71CF-8ADC-4795-A97A-EDACA3590BAD}" => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Tasks\YourFile Update => Moved successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\YourFile Update" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Logon\{E1C2021B-8E5E-42EB-B497-143A4D79A080}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{E1C2021B-8E5E-42EB-B497-143A4D79A080}" => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Tasks\Steam-S-1-8-22-9865GUI => Moved successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\Steam-S-1-8-22-9865GUI" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Plain\{E4CA383F-7131-4558-BBBD-9E3DBD20544A}" => Key deleted successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tasks\{E4CA383F-7131-4558-BBBD-9E3DBD20544A}" => Key deleted successfully.
C:\Windows\System32\Tasks\SBWUpdateTask_Time_681bf2-4C8093A7C4C1 => Moved successfully.
"HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\TaskCache\Tree\SBWUpdateTask_Time_681bf2-4C8093A7C4C1" => Key deleted successfully.
C:\Windows\Tasks\CPOKCZF.job not found.
C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000Core.job not found.
C:\Windows\Tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-3241644395-507877582-1458154778-1000UA1cf60d77e3b8e10.job => Moved successfully.
"C:\Users\Tomáa\AppData\Local\Facebook\Update" => File/Directory not found.

=> Result of Scheduled Files to move (Boot Mode: Normal) (Date&Time: 2015-05-09 19:52:29)<=

C:\Users\Tomáš\AppData\Local\Temp => Moved successfully.

==== End of Fixlog 19:52:33 ====

Odpovědět