Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

RtkDashClient.exe

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ell
Návštěvník
Návštěvník

RtkDashClient.exe

#1 Příspěvek od Ell »

Prosím o radu - po startu PC mi vyskakuje hláška RtkDashClient.exe Error open adapter Code is 2
Našla jsem dost rozdílné názory zda je tento exe soubor nebezpečný či ne, každopádně prý není nutný pro běh systému, tak bych se ho ráda zbavila.
Poradíte jak?
Děkuji
Přílohy
RtkDashClient.jpg
RtkDashClient.jpg (18.91 KiB) Zobrazeno 1041 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: RtkDashClient.exe

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Toto patří k ovladači hardwaru nějakého zařízení od Realtek. Nevím ale, zda je to zv. karta, či něco jiného. Podfívejte se, co máte v PC od Realtek a přeinstalujte ovladač.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Ell
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Ell »

Děkuji vyzkouším ... takže to tedy není žádná hrozba jak na pár diskuzích psali :) .. to jsem ráda ..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Jako součást ovladače by určitě být neměl. Recenze zde: http://systemexplorer.net/cs/file-datab ... client-exe .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Ell
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Ell »

tak teď tomu nerozumím .. radíte přeinstalovat ovladače a nyní píšete že to není součást ovladačů ... a v článku se píše že je bezpečný :) .. tak v tom mám teď trochu hokej
od Realteku mám v PC tyto dvě komponenty - viz. obrázek
Přílohy
viry.jpg
viry.jpg (36.69 KiB) Zobrazeno 1000 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Je to součást ovladače. Přeinstalujte ten ovladač zv. karty. Či tam máte ještě něco jiného od RealTek?

Varování:

Odpovědět