Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pocitaj s tym, ze ked pocitac nadalej stale pouzivas, vznikaju nove a nove fragmentovane subory.Boris píše:Zdravím chcem len upozorniť že som nezabudol a každý deň mám zapnuté defragmentáciu zostáva tak ešte 7000 súborov čiže 24 % fragmentácie
Mozno to je len eufemizmus pre likvidaciu diskuMárty84 píše:Takhle dlouhou defragmentaci jsem jeste nevidel![]()
Ja to praktikujem tak, ze po analyze oznacim filmy a necham ich presunut na koniec disku, chvilku to potrva, ale aspon sa potom nebabru pri defragmentacie ostatnych veci. Mam aj v nastaveniach ulozene, aby filmy a archivy presuval na koniec disku, ale vsimol som si, ze je rychlejsie najprv ich tam poslat rucne a potom dat normalnu defragmentaciu s tym, ze je nastavene, ze maju ostat na konci disku, inak ich zacne program zase brat do uvahy a zacne ich tlacit medzi ostatne data. A zase to dlho trva.Boris píše:Ano Pavuk29 mám v PC aj filmy a sťahujem si ích a potom mažem ale do fragmentácie už niesu zapojené pretože som to spustíl skorej ako sa to stiahlo takže to fragmentuje filmy čo mám v PC dlhší čas a ostatné súbory