Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows spustí opravu spouštění systému

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
novas1998
Návštěvník
Návštěvník

Windows spustí opravu spouštění systému

#1 Příspěvek od novas1998 »

Zdravím včera se mi u jedné hry nainstalovaly ovladače, které si vyžádaly restart PC. Tak jsem na to přistoupil pc se restartoval a jako klasicky se mi zapínná dlouho většinou 3minuty je černá obrazovka a čekám než to naběhne ale najednou se spustila oprava spouštění systému, kteoru jsem nechal dokonat a napsalo mi to že problém nelze obnovit. Tak jsem pc restartoval ručně přes tlačítko a dalo mi to na výběr či spustit znovu opravu nebo obvyklým spuštěním, ikdyž dám obvykle tak mě to stejně hodí znovu na opravu po nějaké chvíly a problém se nevyřeší. Zkoušel jsem pc spustit v nouzovém režimu, když jsem neustále držel F8 ale nic mi nepomohlo, nevíte jak bych tuto situaci prosím vyřešil? :boxed:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows spustí opravu spouštění systému

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Pokud se do systému nedostanete žádným způsobem, jediným východiskem je reinstal. V případě, že se do něj dostanete, zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

novas1998
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od novas1998 »

Jedině reinstal? :shock: Není na ot nějaký jiný způsob, když se jedná pouze o nainstalovaný ovladač?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Když mi poradíte, jak se dostat do systému, který neběží, potom vám poradím. :D Ani jste nenapsal verzi oper. systému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

novas1998
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od novas1998 »

No mám win7 a nakonec jsem to vyřešil :D systém opravy tak tam jsem si vyhledal operace,které neuspěli a na jednom byla cesta k tomu ovladači a tak jsme měl ještě na výběr spustit příkazový řádek a tak jsem ten ovladač smazal přes něj :) ještě bych se možná hodil k Vám do týmu :D :| :happy:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Tak to vám gratuluji, tohle se málokdy podaří. :thumbsup:

Varování:

Odpovědět