Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zamŕzanie notebooku a jeho pretaženie - kontrola logu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
dano123
Návštěvník
Návštěvník

Zamŕzanie notebooku a jeho pretaženie - kontrola logu

#1 Příspěvek od dano123 »

Zdravím,
mám taký problém. V novembri som si kúpil notebook Lenovo IdeaPad Z50-70 i3 4030 Haswell, RAM 8GB, Win 8.1 a v poslednej dobe sa stávalo, že mi notebook z ničoho nič zamrzol. Stalo sa to možno tak raz, nanajvýš dva razy do týždňa. Ale posledný týždeň mi notebook začal v jednom kuse zamŕzať a to doslovne. Dnes mi možno tak behom 5 hodín zamrzol 30 krát. Všimol som si, že v správcovi úloh mám najviac vyťažovaným procesom Hostitel služby: Lokálny system, ktorý tam bral až okolo 80 Mb, potom Skype, ale ten bral okolo 70 Mb, ale ten som vždy manuálne ukončil a potom už nič nebral. Lenže tento Hostitel služby nejde vypnúť, kedže mi vypisuje hlášku, žeby po jeho vypnutí mohlo dôjsť k strate údajov, či k nefunkčnosti systému. Ďalšou vecou je, že v núdzovom režime notebook vôbec nezamŕza a takisto HD tune, mi vypísal že s HDD problém nie je. Takže prikladám vám sem výpis FRST3 a subor Adition vám prikladam do prílohy. Vopred veľmi pekne ďakujem
za pomoc.

PS. kedže ten log obsahuje veľa znakov, tak mi nechce povoliť pridanie príspevku, preto pridávam aj FRST3 v rare. ako prilohu.
Přílohy
Addition.rar
(10.39 KiB) Staženo 22 x
Naposledy upravil(a) dano123 dne 03 dub 2015 08:40, celkem upraveno 1 x.

dano123
Návštěvník
Návštěvník

Re: Neustále zamŕzanie notebooku a jeho pretaženie

#2 Příspěvek od dano123 »

Toto je ten log FRST3.
Přílohy
FRST3.rar
(53.7 KiB) Staženo 29 x

dano123
Návštěvník
Návštěvník

Re: Neustále zamŕzanie notebooku a jeho pretaženie

#3 Příspěvek od dano123 »

Tak co? Vedel by mi na to prosim vas niekto pozriet? Dakujem :)

Odpovědět